הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי האימון לא מרגיש תחושה כלשהי

BENbaker

משתמש מתחיל
11
2
נק' מוניטין:
2
11
2
אני אחרי אימון כוח של שעה שעה וחצי ואני לא מרגיש אף כאב/תחושה בשריר ובאימון הרגשתי את השריר פועל ואני עשיתי כל אימון נכון וגם יש לי כוח אפילו מחר לעשות אימון

למה זה ככה?

והתחזקתי מאימון הזה או שזה היה אימון לחינם?

כאב אחרי אימון הוא לא אינדיקציה לאימון טוב.
אם אתה עושה את התרגילים נכון, ואתה מצליח להתקדם במשקלי עבודה זו אינדקציה לכך שאתה מתקדם

• פותח/ת השרשור
כאב אחרי אימון הוא לא אינדיקציה לאימון טוב.
אם אתה עושה את התרגילים נכון, ואתה מצליח להתקדם במשקלי עבודה זו אינדקציה לכך שאתה מתקדם

שמע האימון עישתי טוב היה רגעים של סבל באימון משגע שאין לי תחושה של כאב ולא עייף מאימון הזה יש לי כוח לעשות מחר (שאסור לי יום מנוחה..)
פשוט אולי יחכה ליום שלישי ונראה מה היה....

שמע האימון עישתי טוב היה רגעים של סבל באימון משגע שאין לי תחושה של כאב ולא עייף מאימון הזה יש לי כוח לעשות מחר (שאסור לי יום מנוחה..)
להיות גמור מאימונים זו לא אינדקציה לכך שאתה מתאמן כמו שצריך

• פותח/ת השרשור

מה אומר לחכות ליום שלישי פשוט....

אבל התחזקתי מאימון הזה?

• פותח/ת השרשור
אם אתה עולה במשקלי העבודה לאורך זמן אז אתה מתחזק ומתקדם. הכל בסדר

שמע זה היה אימון ראשון שלי בתוכנית האימונים החדשה שלי יש בזה מתקנים קשים אני עושה הרוב 14 קילו אולי אני צריך לעלות במשקל של המכונות?

שמע זה היה אימון ראשון שלי בתוכנית האימונים החדשה שלי יש בזה מתקנים קשים אני עושה הרוב 14 קילו אולי אני צריך לעלות במשקל של המכונות?
אם אתה מצליח לעשות בטכניקה טובה ואתה מרגיש שאתה יכול להרים יותר - חובה עליך להעלות את המשקלים
אם היום היה האימון הראשון שלך בתוכנית חדשה מחר תקום כנראה עם כאבי DOMS.

• פותח/ת השרשור
אם אתה מצליח לעשות בטכניקה טובה ואתה מרגיש שאתה יכול להרים יותר - חובה עליך להעלות את המשקלים

טוב כנראה אז אני היתי צריך לעלות במשקל של המכונות שאני עושה האמת עם חשובים על זה היו מתקנים שהיו קלים לי לעשות כי המשקל היה קל לי ....

אז זה כנראה בגלל המשקלים הנמוכים שעשיתי והיתי יכול עוד אז התחזקתי מאימון הזה

טוב כנראה אז אני היתי צריך לעלות במשקל של המכונות שאני עושה האמת עם חשובים על זה היו מתקנים שהיו קלים לי לעשות כי המשקל היה קל לי ....

אז זה כנראה בגלל המשקלים הנמוכים שעשיתי והיתי יכול עוד אז התחזקתי מאימון הזה
זה אימון ראשון שלך בתוכנית הזו, הכל בסדר.
באימון הבא תעלה עומס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית