הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מסה - התייעצות

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
בקרוב מתחיל סייקל מסה!

1- 12 טסט אנתת 400mg מפוצל לשתי זריקות בשבוע. (יתכן והמינון של הטסט יעלה ל500 במהלך הסייקל , לפי ההרגשה).

12-3 NPP - במינון של 300mg מחולק לשלוש זריקות בשבוע. (יתכן והמינון של הNPP יעלה ל400 במהלך הסייקל , לפי ההרגשה).

8-1 אנדרול -

שבוע 1 - 12.5
שבוע 2 - 25
שבוע 3-8 - 50

(פעם ראשונה שאני מריץ אנדרול , רוצה לראות איך הגוף יגיב אליו במידה והתגובה תהיה טובה נעלה במינונים..)

יש בצד למקרה ש... ארומסין , ארימדקס , כייבר / דוסטינקס
PCT - טמוקסי , כוריגון ואולי כלומיד.. אני שנמשיך לקרוז... 🙄

אשמח לשמוע את דעתכם , שיפורים , מינונים והמלצות וכו'...

תודה מראש.

איך אתה הולך להשתמש באנדרול ?
פ.ס אם אתה מתכוון להריץ נטו 12 שבועות ולא מעבר הייתי מתחיל מ 500 טסט 400 NPP אוליי באנדרול הייתי משתמש רק כקדם אימון לא מחולק לכל היום ובמינון ממותן

בצורתו האוראלית.
יעני בכדורים.
סבבה כדורים הכוונה היא איך אתה מחלק את זה במהלך היום או לפני אימון

+++ אם אתה כבר מנקב את עצמך 3 פעמים בשבוע תחלק גם את הטסט (כן גם אם זה אסתר ארוך) ל 3 זריקות בשבוע לשליטה הרבה יותר טובה בהמרה לאסטרוגן ובכללי לרמות הרבה יותר יציבות !

שים לך בצד גם טמוקסי. בשלב הנוכחי אתה אמור לדעת אם 400 מג או 500 מג טסט גורמים לגינו וכמה ארמוזין/ארמידקס אתה צריך לקחת (אם בכלל).

יש מצב שאם יתחילו רגישויות בפתטמה כתוצאה מאנדרול אז רק טמוקסי יעזור במקרה הזה מאחר ואין המרה דרך האינזים האמרוטז.

נב מאחר ואתה בונה בצורה הדרגתית את המינון אז מאמין שתסתדר

+++ אם אתה כבר מנקב את עצמך 3 פעמים בשבוע תחלק גם את הטסט
מחזק, אם כבר אתה בכל מקרה דוחף npp שלוש פעמים, תפצל גם את הטסט.
(כמובן באותו מזרק כן, לא צריך לדקור פעמיים ביום)

• פותח/ת השרשור
שים לך בצד גם טמוקסי. בשלב הנוכחי אתה אמור לדעת אם 400 מג או 500 מג טסט גורמים לגינו וכמה ארמוזין/ארמידקס אתה צריך לקחת (אם בכלל).

יש מצב שאם יתחילו רגישויות בפתטמה כתוצאה מאנדרול אז רק טמוקסי יעזור במקרה הזה מאחר ואין המרה דרך האינזים האמרוטז.

הרצתי טסט כבר על 500 בלי תופעות לוואי...
אבל פעם ראשונה מריץ אנדרול, מעדיף להיות 'עם היד על הדופק'...

בקרוב מתחיל סייקל מסה!

1- 12 טסט אנתת 400mg מפוצל לשתי זריקות בשבוע. (יתכן והמינון של הטסט יעלה ל500 במהלך הסייקל , לפי ההרגשה).

12-3 NPP - במינון של 300mg מחולק לשלוש זריקות בשבוע. (יתכן והמינון של הNPP יעלה ל400 במהלך הסייקל , לפי ההרגשה).

8-1 אנדרול -

שבוע 1 - 12.5
שבוע 2 - 25
שבוע 3-8 - 50

(פעם ראשונה שאני מריץ אנדרול , רוצה לראות איך הגוף יגיב אליו במידה והתגובה תהיה טובה נעלה במינונים..)

יש בצד למקרה ש... ארומסין , ארימדקס , כייבר / דוסטינקס
PCT - טמוקסי , כוריגון ואולי כלומיד.. אני שנמשיך לקרוז... 🙄

אשמח לשמוע את דעתכם , שיפורים , מינונים והמלצות וכו'...

תודה מראש.
הפרולקטין מתחיל לעלות מאיזה מינון ב npp?
מובן לי שכל אדם בפני עצמו ועדיף לבצע בדיקות דם על מנת לדעת היכן זה עומד. בדרך כלל מתי מתחיל לעלות?

• פותח/ת השרשור
הפרולקטין מתחיל לעלות מאיזה מינון ב npp?
מובן לי שכל אדם בפני עצמו ועדיף לבצע בדיקות דם על מנת לדעת היכן זה עומד. בדרך כלל מתי מתחיל לעלות?

אני התחלתי להרגיש ב400 npp קצת אי נוחות בפטמות, לא משהו רציני..

• פותח/ת השרשור
**הקפצה**

אשמח להמלצה לגבי ברנדים :

עד עכשיו תמיד הייתי משתמש ב'וורטקס' בשמנים ואוראלים...
מתלבט האם שווה לבדוק את השמנים של 'זנקו' ואת האוראלים של 'דאוס מדיקל'.

אשמח להמלצות וחוויות מאנשים שניסו את החברות הנ"ל,

תודה רבה.

**הקפצה**

אשמח להמלצה לגבי ברנדים :

עד עכשיו תמיד הייתי משתמש ב'וורטקס' בשמנים ואוראלים...
מתלבט האם שווה לבדוק את השמנים של 'זנקו' ואת האוראלים של 'דאוס מדיקל'.

אשמח להמלצות וחוויות מאנשים שניסו את החברות הנ"ל,

תודה רבה.
ממליץ על shield שדיברנו עליהם כאן
הם מצויינים, שמח שעברתי אליהם

הארימידקס לא אמור לתת פתרון גם לעלייה באסטרוגן כתוצאה מהשימוש באנדרול? הרי זה עובד על הגוף ולא באיזור מסויים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית