עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חשבתי על זה, עוד תא ראיתי כאלה עם איכות סאונד מספקתתנסה אוזניות ear clip
תאמת חשבתי עליהן גם, יודע מה ההבדל בין ה75 ל85?כבר תקופה ארוכה משתמש ב-jabra elite 75t active - לריצות ארוכות, רכיבות שטח עם אופני הרים, וכמובן אימונים בחדר כושר.
מעולם לא קרה לי שהן "השתחררו" מהאוזן.
יודע מה ההבדל בין ה75 ל85?
לא שמו הנבלותתבקש מהמדריך במכון לשים בריטני ברמקולים ופתרת את הבעיה
@nlr666
כדאי אפילו עם טלפון אנדרואיד?לא ממש - זוכר שבזמנו עשיתי מחקר שוק קטן, והelite 75 active התאימו לי בגלל ה-spec הכללי שלהן והעמידות היחסית למים/זיעה/אבק.
לא יודע להגיד מה ההבדל בין ה-75 ל-85.
אם אתה צריך אוזניות רק לחדר כושר, הייתי בודק גם אם ה-airpod pro של אפל.
אין לי נסיון איתן, אבל לבת זוג שלי יש, והן יושבות הרבה יותר טוב באוזן מה-airpods הרגילות. הן גם אזניות באיכות מצויינת - שמע, עמידות לזיעה, וכו וכו.
אם לבת זוג שלי הן לא מתעופפות מהאוזן בכל שיעורי הספורט של קיפוצי בנות שהיא עושה, אז הן ישובות טוב.
עריכה: הייתי בודק גם את היוטויב של MKBHD - אולי מבקר הטכנולוגיה הטוב ביותר היום. יש לו הרבה ביקורות על אוזניות ספורט. תעיף מבט.
שמאלניםלא שמו הנבלות
מישהו מכיר את מותג האוזניות OneOdio ?
יצא לכם לשמוע בדגם האוזניות שלהם A70 Fusion ?
שמע איר פודס 2 מפתיעות אותי כל פעם מחדש 100 קמש עם אופנוע והם כמו בלוק, משהו לא נורמלי, כל האימון נשארות על האוזן
הסינון רעשים שלהם פשוט נורא. אני במכון שומע את המוזיקה של החדר כושר יותר חזק מהמוזיקה שיוצאת מהאוזניות.
של ה-pro??
אמור להיות להן ביטול רעשים אקטיבי (ANC) מהטובים בשוק.
בדגש על ה-pro.
האייר פודס הרגילות הלא "פרו" הן בלי ANC, וכאמור גם בלי תכנון של ישיבה "בתוך האוזן" כמו שיש לדגם הפרו.
שמע איר פודס 2 מפתיעות אותי
הסינון רעשים שלהם פשוט נורא. אני במכון שומע את המוזיקה של החדר כושר יותר חזק מהמוזיקה שיוצאת מהאוזניות.
איזה?אופנוע
Er 6f, לא שליאיזה?
הפרו טובות אבל הסיבה שה בלוק זה כי אתה עם קסדהשמע איר פודס 2 מפתיעות אותי כל פעם מחדש 100 קמש עם אופנוע והם כמו בלוק, משהו לא נורמלי, כל האימון נשארות על האוזן