הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לאוזניות

• פותח/ת השרשור Snorlax
  • פורסם בתאריך

Snorlax

משתמש קבוע
1,583
838
נק' מוניטין:
5,412
1,583
838
היי, מחפש המלצה לאוזניות שיודעות להשאר באוזן לאורך סט שלם של נפח דדליפט כבד..
ניסיתי גם in ear וגם over ear ותמיד כל חזרה האוזניות מחליקות קצת ובחזרה השלישית הן כבר נופלות מהאוזן

כבר תקופה ארוכה משתמש ב-jabra elite 75t active - לריצות ארוכות, רכיבות שטח עם אופני הרים, וכמובן אימונים בחדר כושר.
מעולם לא קרה לי שהן "השתחררו" מהאוזן.

• פותח/ת השרשור
תנסה אוזניות ear clip
חשבתי על זה, עוד תא ראיתי כאלה עם איכות סאונד מספקת
כבר תקופה ארוכה משתמש ב-jabra elite 75t active - לריצות ארוכות, רכיבות שטח עם אופני הרים, וכמובן אימונים בחדר כושר.
מעולם לא קרה לי שהן "השתחררו" מהאוזן.
תאמת חשבתי עליהן גם, יודע מה ההבדל בין ה75 ל85?

יודע מה ההבדל בין ה75 ל85?

לא ממש - זוכר שבזמנו עשיתי מחקר שוק קטן, והelite 75 active התאימו לי בגלל ה-spec הכללי שלהן והעמידות היחסית למים/זיעה/אבק.
לא יודע להגיד מה ההבדל בין ה-75 ל-85.

אם אתה צריך אוזניות רק לחדר כושר, הייתי בודק גם אם ה-airpod pro של אפל.
אין לי נסיון איתן, אבל לבת זוג שלי יש, והן יושבות הרבה יותר טוב באוזן מה-airpods הרגילות. הן גם אזניות באיכות מצויינת - שמע, עמידות לזיעה, וכו וכו.
אם לבת זוג שלי הן לא מתעופפות מהאוזן בכל שיעורי הספורט של קיפוצי בנות שהיא עושה, אז הן ישובות טוב.

עריכה: הייתי בודק גם את היוטויב של MKBHD - אולי מבקר הטכנולוגיה הטוב ביותר היום. יש לו הרבה ביקורות על אוזניות ספורט. תעיף מבט.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא ממש - זוכר שבזמנו עשיתי מחקר שוק קטן, והelite 75 active התאימו לי בגלל ה-spec הכללי שלהן והעמידות היחסית למים/זיעה/אבק.
לא יודע להגיד מה ההבדל בין ה-75 ל-85.

אם אתה צריך אוזניות רק לחדר כושר, הייתי בודק גם אם ה-airpod pro של אפל.
אין לי נסיון איתן, אבל לבת זוג שלי יש, והן יושבות הרבה יותר טוב באוזן מה-airpods הרגילות. הן גם אזניות באיכות מצויינת - שמע, עמידות לזיעה, וכו וכו.
אם לבת זוג שלי הן לא מתעופפות מהאוזן בכל שיעורי הספורט של קיפוצי בנות שהיא עושה, אז הן ישובות טוב.

עריכה: הייתי בודק גם את היוטויב של MKBHD - אולי מבקר הטכנולוגיה הטוב ביותר היום. יש לו הרבה ביקורות על אוזניות ספורט. תעיף מבט.
כדאי אפילו עם טלפון אנדרואיד?

מישהו מכיר את מותג האוזניות OneOdio ?

יצא לכם לשמוע בדגם האוזניות שלהם A70 Fusion ?

מישהו מכיר את מותג האוזניות OneOdio ?

יצא לכם לשמוע בדגם האוזניות שלהם A70 Fusion ?

זו חברה סינית. מאד budget brand.
האיכות - שמע, חומרים, גימור - בתחתית המדרג. יש עליהן ברשת כמה ביקורות של אתרי טכנולוגיה מוכרים - הן לא להיט.
אם מה שהכי חשוב לך זה כסף, לך על זה - הן עולות פחות מ-$50 באמזון.
רק תהיה מוכן לזה שאתה מקבל אוזניות די דרעק.

שמע איר פודס 2 מפתיעות אותי כל פעם מחדש 100 קמש עם אופנוע והם כמו בלוק, משהו לא נורמלי, כל האימון נשארות על האוזן

הסינון רעשים שלהם פשוט נורא. אני במכון שומע את המוזיקה של החדר כושר יותר חזק מהמוזיקה שיוצאת מהאוזניות.

הסינון רעשים שלהם פשוט נורא. אני במכון שומע את המוזיקה של החדר כושר יותר חזק מהמוזיקה שיוצאת מהאוזניות.

של ה-pro??
אמור להיות להן ביטול רעשים אקטיבי (ANC) מהטובים בשוק.
בדגש על ה-pro.
האייר פודס הרגילות הלא "פרו" הן בלי ANC, וכאמור גם בלי תכנון של ישיבה "בתוך האוזן" כמו שיש לדגם הפרו.

של ה-pro??
אמור להיות להן ביטול רעשים אקטיבי (ANC) מהטובים בשוק.
בדגש על ה-pro.
האייר פודס הרגילות הלא "פרו" הן בלי ANC, וכאמור גם בלי תכנון של ישיבה "בתוך האוזן" כמו שיש לדגם הפרו.
שמע איר פודס 2 מפתיעות אותי

תנסה להחליף tips, כנראה לא יושבות טוב באוזן או מחליקות, אם foam tips עולות על האוזניות ויושבות בקייס אפילו יותר טוב(גם לא מחליקות וגם בסים יותר טובים)

מישהו יכול להמליץ על על אוזניות של EDIFIER ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית