עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לבחור best answerמה מטרת ההצבעות על הודעות בשרשורים?
זה באג ב dark themeעוד משהו, אני חושב שהרבה מאיתנו נעריך אפשרות של עריכת הודעה במשך כמה דקות לאחר הפרסום שלה, הרבה פעמים מגלים איזה TYPO או שרוצים להוסיף משהו.
זה עושה בעיות (נגיד לקרוא QR CODE)@ziv_r
תנתב לכאן:
chrome://flags/#enable-force-dark
תשנה ל-Enabled ותפעיל מחדש את הדפדפן.
כך כל האתרים יוצגו כ-Dark Mode ובכל רגע תוכל להחזיר ל-Default. אם אתה מרבה לשוטט בפורום זה אחלה פתרון
זה אני הטרלתי דרך המשתמש שלךאני די בטוח שלא רשמתי את 3 הספרות האלו בהודעה שלי.
העלתי עדכון לעיצוב. תראה אם תמצא עוד באגים 😃
כן זה בעבודה. זה לא כזה פשוט כי ברגע שמסירים אותם הם נהפכים להיות טקסט מוזר ולכן נדרש לבצע המרה לאימוג׳י (כאשר אימוג׳י זה פונט והסמיילים הם תמונה).עכשיו נראה מעולה, ממש פלטפורמה כיפית לקריאה ושימוש. עבודה פנטסטית 💪
לדעתי צריך להסיר את כל האמוטיקונים מקטגורית כללי ומיוחדים, הם לא מותאמים ל- Dark Mode כפי שאפשר לראות למטה ועם עיצוב מיושן. החדשים שיש עכשיו הרבה יותר טובים.
צפה בקובץ המצורף 84870
רק מזכיר❤️יתוקן. אעדכן
זה ברשימה של המתכנת לביצוע. זה יקרה בשבועות הקרובים פשוט יש דברים יותר קריטיים כרגע שלא עובדים באופן אידיאלי.רק מזכיר❤️
לא ניתן לשנות את זה לצערי. זה מובנה בעורך (שהוא צד ג׳ אבל מחובר למערכת הפורומים).קצת Nit-picking, אם מרחפים על תמונה עם העכבר, מופיע השם שלה. הצגת השם לדעתי מיותרת, במיוחד אם זה תמונות של Copy-Paste בהם התמונות קיבלו שם אוטומטית על ידי המערכת.
צפה בקובץ המצורף 84992
בוצעשולי, אבל אם כבר יש פוסט על דברים קטנים גם - כשעושים hover על "אהבתי" של תגובה/ פוסט יש אימוג'י של כפיים שמתוייג כ"תודה",
מצורף כreference איך מתייחסים לאימוג'י הזה בWhatsApp (צירפתי תמונה של מה עולה כשמחפשים thanks ומה עולה כשמחפשים clap)
בוצעעכשיו נראה מעולה, ממש פלטפורמה כיפית לקריאה ושימוש. עבודה פנטסטית 💪
לדעתי צריך להסיר את כל האמוטיקונים מקטגורית כללי ומיוחדים, הם לא מותאמים ל- Dark Mode כפי שאפשר לראות למטה ועם עיצוב מיושן. החדשים שיש עכשיו הרבה יותר טובים.
צפה בקובץ המצורף 84870