הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון - טסט סולו

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
שלום,
אשמח לשמוע למה לצפות מסייקל טסט סולו,
רוצה להתחיל מהמינון הכי נמוך שאפשר (שכמובן גם יביא תוצאות כמו שצריך ולא מינון נמוך מדי שלא יעשה כלום…) אני חשבצי על 400 מ״ג טסט אנטט בשבוע…רוצה לשמוע הכל מהכל לגבי למה לצפות בכל המובנים הטוב והרע (סיכונים,תוצאות,תופעות לוואי,סיכונים וכו…)

תודה!

זה משתנה האמת מבנאדם לבנאדם, אבל יש כל מיני תופעות לוואי:
אגרסיה, אנרגיה, עלייה בכוח ובשריר בזמן קצר יחסית, פצעונים, אם יש נטייה להקרחה זה עלול לזרז את זה, התאוששות מהירה, צורך לישון פחות שעות, רגישות יתר
רכוש ארימידיקס שיהיה לך בהישג יד, ובמקרה של תסמינים כגון עקצוץ בפטמות, החל ליטול.
לא לשכוח pct בסוף הסייקל.
HCG הדעות חלוקות

אני לא מבין בתחום*
מקווה שאני לא אומר שטויות אבל אני דיי בטוח שגם על 300 זה מה שאתה מחפש, שיעשה אפקט אבל במינון נמוך ככל האפשר.

התגובה היא כדי לעקוב אחרי השרשור בנוסף 😁

דבר ראשון לפני שאתה מתחיל תעשה בדיקות דם תבדוק שהכל תקין לפני שאתה מתחיל.
אני אישית ממליץ להתחיל מ 250 בשבוע ולא 400.

תתחיל מ500
תראה איך הטסט משפיע על הגוף
אל תתחיל מ250 כי זה מינון מאוד מאוד נמוך במיוחד לסייקל ראשון.
HCG לא חייב אבל אישית העדפתי להריץ לאורך כל הסייקל החל מהשבוע השני.

תתחיל מ500
להתחיל מ 500 על הפעם הראשונה תגרום לבחור פה ארומטזציה גבוה ל אסטרוגן במיוחד בשבועות הראשונות עדיף להתחיל נמוך ולעלות במידת הצורך.
סה"כ סייקל ראשון שלו אין לדעת איך יגיב למינונים כאלה חבל..

להתחיל מ 500 על הפעם הראשונה תגרום לבחור פה ארומטזציה גבוה ל אסטרוגן במיוחד בשבועות הראשונות עדיף להתחיל נמוך ולעלות במידת הצורך.
סה"כ סייקל ראשון שלו אין לדעת איך יגיב למינונים כאלה חבל..
אתה סתם זורק פה דברים לאוויר
שיתחיל מהברו סייקל הרגיל ומשם יראה את טסט משפיע עליו ויעשה שינויים בהתאם.
זה שאתה על 500 מקבל תופעות של אסטרוגן גבוהה לא אומר שזה ככה לכל בן אדם.
ממש לא חבל להתחיל ממינון של כמעט trt, עדיף להתחיל גבוה ואז משם להוריד במקרה הצורך.

• פותח/ת השרשור
תתחיל מ500
250 בטוח לא כי זה יותר לכיוון trt ולא בישביל זה מתחילים סייקל חחחח…בגלל זה חשבתי אולי 400 ומעבר לטסט לא לתסף עוד איזה אוראלי או משהו כזה נכון? יש לי גם עור מאוד רגיש לנושא הפצעים אז אני גם לא רוצה משהו שיגרום לי עוד יותר להעיר את הנושא הזה כי זה קריטי עבורי.

250 בטוח לא כי זה יותר לכיוון trt ולא בישביל זה מתחילים סייקל חחחח…בגלל זה חשבתי אולי 400 ומעבר לטסט לא לתסף עוד איזה אוראלי או משהו כזה נכון? יש לי גם עור מאוד רגיש לנושא הפצעים אז אני גם לא רוצה משהו שיגרום לי עוד יותר להעיר את הנושא הזה כי זה קריטי עבורי.
אתה בהחלט יכול להתחיל עם 400, פשוט אני עדיין חושב להתחיל עם 500 ואם צריך אז תוריד.
אפשר לתסף באוראלי אבל לא חייב.
אתה לא יודע איך ישפיע עלייך כל הקטע של האקנה. אני יכול להגיד שבסייקל ראשון כן היה לי אקנה אבל עכשיו שאני על 2 חומרים וגם על מינון מאוד גבוה(500 טסט ומאסטרון) יש לי פחות אקנה בגב בגלל שאני דואג לשטוף אותו עם סבון ספציפית של cera ve.
אם אתה לא רוצה יותר מ400 אז תתחיל 400 הכל טוב, תן לזה קצת זמן ותראה איך הגוף שלך מגיב למינון ובכלל איך הגוף מגיב לטסט.

אין לי בעיות של ארמטזציה ולא היה לי מתי שהe2 שלי גבוה יש לי עור שומני וזהו לא נתקלתי בחיים בגינו או הרגשה מוזרה עקב e2 גבוה.
הסייקל הראשון שלי בחיים היה סוסט 475 של biogen פעמיים בשבוע שזה יצא 950 בשבוע של טסט בלי יותר מידי ידע ועבר בשלום אבל כל הברו סיינס פה הוא לא נכון במיוחד לסייקל ראשון.
250 בשבוע זה לא trt וכל הנושא של מג טסט שמוזרק לגוף עובד בצורה אחרת אנחנו רחוקים מלייצר אפילו 200מג בשבוע בצורה טבעית יותר לכיוון ה 50מג בשבוע במצב בריאותי טוב לכן 250 זה כפול 5 מהיצור הטבעי שכמובן משתנה מבן אדם לאדם.
עדיף להתחיל תמיד נמוך בהתחלה לתת לגוף להתרגל לתת למדדים להתאזן ואחרי זה להתחיל להוסיף יותר.

אין לי בעיות של ארמטזציה ולא היה לי מתי שהe2 שלי גבוה יש לי עור שומני וזהו לא נתקלתי בחיים בגינו או הרגשה מוזרה עקב e2 גבוה.
הסייקל הראשון שלי בחיים היה סוסט 475 של biogen פעמיים בשבוע שזה יצא 950 בשבוע של טסט בלי יותר מידי ידע ועבר בשלום אבל כל הברו סיינס פה הוא לא נכון במיוחד לסייקל ראשון.
250 בשבוע זה לא trt וכל הנושא של מג טסט שמוזרק לגוף עובד בצורה אחרת אנחנו רחוקים מלייצר אפילו 200מג בשבוע בצורה טבעית יותר לכיוון ה 50מג בשבוע במצב בריאותי טוב לכן 250 זה כפול 5 מהיצור הטבעי שכמובן משתנה מבן אדם לאדם.
עדיף להתחיל תמיד נמוך בהתחלה לתת לגוף להתרגל לתת למדדים להתאזן ואחרי זה להתחיל להוסיף יותר.
אין פה שום ברו-סיינס, אתה כנראה לא קורא נכון.
ה-Bro cycle המקובל זה 500 מ''ג. נכון שאין סיבה להתחיל עם 500 אבל לדעתי זה אחלה ככה אתה תדע איך טסט משפיע עלייך ואתה יכול להוריד כל רגע נתון(כן ייקח טיפה זמן עד שהרמה תרד בדם אבל זה לא יהרוג אותו).
אתה לקחת כמעט גרם של טסט בשבוע ובינתיים אתה זורק קצת דברים לאוויר.
250 זה קרוב למינון של TRT ואפילו אני אגיד זה מינון TRT של אנשים מסוימים(לא מדד להשוואה אבל כבר זרקתי).
בכל מקום באינטרנט שתראה, כולם ממליצים להתחיל עם יחסית גבוהה ואז להוריד במקרה הצורך.
לא רואה היגיון להתחיל ממינון כזה נמוך ואז לעלות. סתם בזבוז זמן.

אין פה שום ברו-סיינס, אתה כנראה לא קורא נכון.
ה-Bro cycle המקובל זה 500 מ''ג. נכון שאין סיבה להתחיל עם 500 אבל לדעתי זה אחלה ככה אתה תדע איך טסט משפיע עלייך ואתה יכול להוריד כל רגע נתון(כן ייקח טיפה זמן עד שהרמה תרד בדם אבל זה לא יהרוג אותו).
אתה לקחת כמעט גרם של טסט בשבוע ובינתיים אתה זורק קצת דברים לאוויר.
250 זה קרוב למינון של TRT ואפילו אני אגיד זה מינון TRT של אנשים מסוימים(לא מדד להשוואה אבל כבר זרקתי).
בכל מקום באינטרנט שתראה, כולם ממליצים להתחיל עם יחסית גבוהה ואז להוריד במקרה הצורך.
לא רואה היגיון להתחיל ממינון כזה נמוך ואז לעלות. סתם בזבוז זמן.
נכון התחלתי מקרוב לגרם של טסט לסייקל ראשון שלי וזה היה טעות וגם אם זה היה 500 היום לא הייתי מסכים אם זה.
בקשר למינונים של trt זה משתנה מבן אדם לאדם ותלוי בחילוף חומרים ופרמטרים אחרים יש אנשים ש300מג בשבוע זה הtrt שלהם בשביל להביא אותם לרמת טסט תקינה בדם ולא יותר מזה.
ההגיון פה הוא פשוט צריך לקחת בחשבון שלא אני לא אתה ולא הבחור פה לא יודע איך הגוף שלו יקבל את זה במיוחד במינונים של 400 ומעלה להתחיל גבוה ולרדת אם צריך לא חוסך בשום זמן פה יחד אם זה להתחיל נמוך ולעלות לא מבזבז פה גם שום זמן.
מ הזריקה הראשונה של טסט לא יהיה יותר יצור של טסט טבעי בגוף מדובר פה בהורמון סינתטי 1 ל 1 כמו שהגוף שלנו מייצר למצאו מינון נכון לסייקל לוקח זמן לפי בדיקות דם סתם לזרוק מספרים גבוהים זה לא נכון יחד אם זה יותר חומר לא אומר יותר תוצאות טובות.
הבחור פה גם אומר שהוא סובל מפצעים בגוף ומה אם זה יתחיל להחמיר מהר מאוד בגלל מינון גבוה של טסט? אז להתחיל לרדת במינון?..
המלצה שלי היא פשוטה ובטוחה בסופו של יום הבחור פה יקח החלטה איך הוא יריץ את הסייקל.

250 זה פי 2 או יותר מtrt...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית