הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

וינסטור וטסת אנטט רפואי

אדיר512

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
האם אפשר לעשות סייקל שני וינסטור כדורים עם טסט אנטט רפואי ועם כן מה המינונים

לא מבין גדול, אבל אני חושב שעפ״י השאלה שלך כדי שתחשוב יותר לעומק על ההשלכות של להכנס ל״דארק סייד״ של החומרים.

אני בתוך זה כבר עוד חודש יוצא לpct מסייקל טסת סולו ולסייקל הבא אני רוצה לשלב וינסטרול
אהה אוקיי, עפ״י מה שאני יודע ויש לי ידע לא ככ רחב בנושא וינסטרול נותן את המראה היבש והחתוך יותר אבל הוא גם מומר בגוף לDHT עם כל מה שנגזר מזה (אקנה,גיינו,נשירה) כמובן שלא לא לכולם כל בן חווה את זה אחרת לגמרי וסיידס שונה לגמרי מהאחר.
ושוב חכה לתגובות של אחרים אבל זה ככה מהידע הדל שלי.

כן אין בעיה לשלב וויני
מינונים אני לא יודע כי לא לקחתי אבל אתה יכול להריץ חיפוש קצר ברדיט של סטרואידים, אתה תמצא כנראה כמה אופציות ואז תלך על הדבר הנורמלי ולא איזה מינונים משוגעים..
טסט הייתי נותן 350-400 וויני מה שכתבתי למעלה
אתה יכול בגדול לשלב כל מיני דברים אבל אישית ממליץ על טסט-מאסטרון ואם יש לך כסף ורוצה אוראלי - אנאבר.

ניסיון אישי שלי עם וויני זה 30מג ביום מחולק ל 3 פעמים למשך 4 שבועות.
מומלץ ועדיף לפני אוכל.
ממליץ לשתות הרבה מאוד מים איתו ביום יום הוא מייבש מאוד..
יחד אם זה תוסיף מספר תוספי תזונה בשביל שלא תסבול כי הוא מייבש סחוסים בקטע לא טוב וזה למה אחרי 4 שבועות הפסקתי לקחת אותו זה היה בלתי אפשרי לעשות כלום..

בגלל שהוא רעיל תבדוק תפקודי כבד אחרי הסייקל.
מומלץ בכללי לקחת אותו בזריקות אבל זה על בסיס מים מאוד מאוד כואב ויש סיכוי גם לדלקת במקום של הזריקה.

וויני חזק ועושה את העבודה בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
ניסיון אישי שלי עם וויני זה 30מג ביום מחולק ל 3 פעמים למשך 4 שבועות.
מומלץ ועדיף לפני אוכל.
ממליץ לשתות הרבה מאוד מים איתו ביום יום הוא מייבש מאוד..
יחד אם זה תוסיף מספר תוספי תזונה בשביל שלא תסבול כי הוא מייבש סחוסים בקטע לא טוב וזה למה אחרי 4 שבועות הפסקתי לקחת אותו זה היה בלתי אפשרי לעשות כלום..

בגלל שהוא רעיל תבדוק תפקודי כבד אחרי הסייקל.
מומלץ בכללי לקחת אותו בזריקות אבל זה על בסיס מים מאוד מאוד כואב ויש סיכוי גם לדלקת במקום של הזריקה.

וויני חזק ועושה את העבודה בהצלחה!
נולבדקס וכלומיד מספיק לpct
הסייקל הוא
טסת אנטט רפואי 500 מג בשבוע
וויני 30מג

נולבדקס וכלומיד מספיק לpct
הסייקל הוא
טסת אנטט רפואי 500 מג בשבוע
וויני 30מג
תעשה את האותו פרוטוקול שעשית בסייקל הראשון שלך ל pct.
מה כן אני אישית ממליץ אנכלומפין במקום כלומיד ו hcg

למה העדיפות על אנכלומפין במקום כלומיד?
כלומיד זה תערובת של נוגדי אסטרוגן ו מודולרים התרופה הזאת לא נעשתה לשימוש לגברים וגם לא אושרה מבנה כימי אחד בתוך התרופה הזאת גורם ל גירויי לhpta וגם לא תמיד יש אנשים שהיא פשוט לא עובדת אליהם יחד אם זה התופעות לוואי שלה יכולות לגרום לנזק בלתי הפיך כמו פגיעה בראייה.
אנכלומפין גורם לגירוי מלא לhpta במינון נמוך מעלה את ה lh fsh וכמובן היצור של הטסט הטבעי שלנו עולה גם כן ו אין תופעות לוואי.
הייתי אומר שהפרוטוקול המושלם ל pct זה
Nolvadex
enclomiphene
Hmg בשילוב של hcg

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית