עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אהה אוקיי, עפ״י מה שאני יודע ויש לי ידע לא ככ רחב בנושא וינסטרול נותן את המראה היבש והחתוך יותר אבל הוא גם מומר בגוף לDHT עם כל מה שנגזר מזה (אקנה,גיינו,נשירה) כמובן שלא לא לכולם כל בן חווה את זה אחרת לגמרי וסיידס שונה לגמרי מהאחר.אני בתוך זה כבר עוד חודש יוצא לpct מסייקל טסת סולו ולסייקל הבא אני רוצה לשלב וינסטרול
נולבדקס וכלומיד מספיק לpctניסיון אישי שלי עם וויני זה 30מג ביום מחולק ל 3 פעמים למשך 4 שבועות.
מומלץ ועדיף לפני אוכל.
ממליץ לשתות הרבה מאוד מים איתו ביום יום הוא מייבש מאוד..
יחד אם זה תוסיף מספר תוספי תזונה בשביל שלא תסבול כי הוא מייבש סחוסים בקטע לא טוב וזה למה אחרי 4 שבועות הפסקתי לקחת אותו זה היה בלתי אפשרי לעשות כלום..
בגלל שהוא רעיל תבדוק תפקודי כבד אחרי הסייקל.
מומלץ בכללי לקחת אותו בזריקות אבל זה על בסיס מים מאוד מאוד כואב ויש סיכוי גם לדלקת במקום של הזריקה.
וויני חזק ועושה את העבודה בהצלחה!
הייתי הולך על 50 ורואה איך זהוויני 30מג
תעשה את האותו פרוטוקול שעשית בסייקל הראשון שלך ל pct.נולבדקס וכלומיד מספיק לpct
הסייקל הוא
טסת אנטט רפואי 500 מג בשבוע
וויני 30מג
אין טעם לקחת כלומיד.. מה שיש חוץ מזה יעשה את העבודהPct
קלומיד
נולבדקב מספיק?
לא הבנתי למה לא לקחת קלומידאין טעם לקחת כלומיד.. מה שיש חוץ מזה יעשה את העבודה
תעשה את האותו פרוטוקול שעשית בסייקל הראשון שלך ל pct.
מה כן אני אישית ממליץ אנכלומפין במקום כלומיד ו hcg
כלומיד זה תערובת של נוגדי אסטרוגן ו מודולרים התרופה הזאת לא נעשתה לשימוש לגברים וגם לא אושרה מבנה כימי אחד בתוך התרופה הזאת גורם ל גירויי לhpta וגם לא תמיד יש אנשים שהיא פשוט לא עובדת אליהם יחד אם זה התופעות לוואי שלה יכולות לגרום לנזק בלתי הפיך כמו פגיעה בראייה.למה העדיפות על אנכלומפין במקום כלומיד?
דיברו על זה כבר בעבר משהו שזה יותר מדיי חזק לגוף ואפשר להשתמש רק בטמוקסילא הבנתי למה לא לקחת קלומיד