הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אקנה

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
לא על סייקל כרגע או משהו אבל תמיד היה לי את הבעיה עם האקנה ופצעים שעוברים וחוזרים…
יש לי מס׳ שאלות אליכם:
1) יצא לכם לקחת ריקוטן והאם זה באמת העביר אחד ולתמיד את הפצעים?

2) סבון מיוחד שאתם ממליצים?

3) ומי שהיה על סייקל והתפתח לו אקנה במקביל לקח ריקוטן וזה הסתדר?

1. לקחתי ראוקטן בגיל 16 פלוס מינוס. 10 שנים אחריי עדיין אין זכר לאקנה פרט לפצעון פה ושם

2. לא משהו מיוחד, לדעתי כל סבון פנים הולך. הדבר היותר חשוב מסוג הסבון פנים זה לא לשטוף על בסיס יום יום ובטח שלא פעמיים ביום. פעם בשבוע גג. אחרת הפנים מתייבשות ואתה יורה לעצמך ברגל.

• פותח/ת השרשור
1. לקחתי ראוקטן בגיל 16 פלוס מינוס. 10 שנים אחריי עדיין אין זכר לאקנה פרט לפצעון פה ושם

2. לא משהו מיוחד, לדעתי כל סבון פנים הולך. הדבר היותר חשוב מסוג הסבון פנים זה לא לשטוף על בסיס יום יום ובטח שלא פעמיים ביום. פעם בשבוע גג. אחרת הפנים מתייבשות ואתה יורה לעצמך ברגל.
נאמר לי בידיוק אחרת האמת לגבי השטיפת פנים, נאמר לי שצריך בבוקר ולפני שינה כל יום.

אם אתה רוצה להכנס לעיניין לעומק, תראה בנטפליקס בסדרה "explained" פרק שנקרא Your Skin.
בנוסף המון מחקרים ומידע שאתה יכול למצוא באשר להמלצה המפגרת הזו:
ההמלצה היא לפעמיים ביום.

אם אתה רוצה את השורה התחתונה, שטיפת פנים עם מים בלבד - פעם עד פעמיים ביום. בנוסף החלפה של הציפית בכרית באופן כמה שיותר תכוף. ולבסוף כמה שפחות לגעת בעור הפנים.

שטיפת פנים עם סבון על בסיס יום יומי, תייבש את עור הפנים שלך, לא תשאיר זכר ללחות ולחיידקים ה"טובים". מה שיעודד לבקטריה על עור הפנים, מה שבסופו של דבר יועדד אקנה. זה בתמציתיות.

אם נקביל את זה, זה כמו ההמלצה ללהגיע לכשל בכל סט, בכל תרגיל, ולהכניס כמה שיותר סטים באימון.
זה אמנם אינטואיטיבית נשמע נכון, אבל בפועל בידיוק ההפך.

אבל היי, תגובה אינפנטילית של המלצה מחורבנת עם נקודה בסוף המשפט בוודאות נכונה.

אם אתה רוצה להכנס לעיניין לעומק, תראה בנטפליקס בסדרה "explained" פרק שנקרא Your Skin.
בנוסף המון מחקרים ומידע שאתה יכול למצוא באשר להמלצה המפגרת הזו:

אם אתה רוצה את השורה התחתונה, שטיפת פנים עם מים בלבד - פעם עד פעמיים ביום. בנוסף החלפה של הציפית בכרית באופן כמה שיותר תכוף. ולבסוף כמה שפחות לגעת בעור הפנים.

שטיפת פנים עם סבון על בסיס יום יומי, תייבש את עור הפנים שלך, לא תשאיר זכר ללחות ולחיידקים ה"טובים". מה שיעודד לבקטריה על עור הפנים, מה שבסופו של דבר יועדד אקנה. זה בתמציתיות.

אם נקביל את זה, זה כמו ההמלצה ללהגיע לכשל בכל סט, בכל תרגיל, ולהכניס כמה שיותר סטים באימון.
זה אמנם אינטואיטיבית נשמע נכון, אבל בפועל בידיוק ההפך.

אבל היי, תגובה אינפנטילית של המלצה מחורבנת עם נקודה בסוף המשפט בוודאות נכונה.
הוא רגיל לתגובות כאלה אחי
מתנצל בשמו

אקנה במהלך הסייקל זה נושא אינדיבידואלי.

רואקוטן לא יעזור במהלך סייקל אקנה שמתפתח במהלך סייקל הרבה יותר אגרסיבי לכן חבל לקחת כי לתרופה הזאת יש מספיק תופעות לוואי.

בשביל שאקנה לא יתפתח במהלך הסייקל צריך לשמור על מינון טסט סביר ולא יותר מידי גבוה זה למה עדיף להתחיל ממינון נמוך יותר ולאט לאט לעלות.
יחד אם זה רמת הטסט אמורה להיות מאוזנת זאת אומרת מינון הזרקה נמוך יותר מחולק במספר פעמים בשבוע גם עם אסתרים ארוכים.

בקשר לסבון אני ממליץ סבון פחם והרבה מים חמים!
להחליף סדינים כל כמה ימים וזהו.

אני אשתף פה סרטון אחד בקשר לאקנה וזה לא בשביל להפחיד או משהו אבל צריך גם את הידיעה הזאת שאם האקנה מתפתח יותר מידי צריך לדעת גם להפסיק את השימוש של האנבולים.
יחד אם זה הבחור בסירטון יושב על טסט קבוע במינון רפואי רק אחרי שהוא הקפיץ את המינון ל 500+ האקנה התחיל לצאת בקטע לא טוב.

קישור לצפייה: https://youtu.be/kqdxYs5zPcc

לרוב הבעיות שצצות מאנבולים יש פיטרון..
אין לך מה לדאוג תתחיל לאט לאט ואתה תדע כבר לבד הכל.

נערך לאחרונה:
במהלך סייקל אקנה שמתפתח במהלך סייקל הרבה יותר אגרסיבי
זה אינדיבודואלי מאוד
אתה לא כותב את זה מספיק ורושם את זה בכלליות כאילו כל אחד יהיה לו אקנה גרוע.
אקנה בגב למשל טיפלתי עם סבון שאני מנקה איתו כמעט כל יום את הגב ואם צריך אז חומצה היאלורונית

זה אינדיבודואלי מאוד
אתה לא כותב את זה מספיק ורושם את זה בכלליות כאילו כל אחד יהיה לו אקנה גרוע.
אקנה בגב למשל טיפלתי עם סבון שאני מנקה איתו כמעט כל יום את הגב ואם צריך אז חומצה היאלורונית
תוקן.

אני חוויתי אקנה קשה בסייקל, לאחר שימוש במאסטרון
המסקנה שרגיש לDHT ברמה מטורםת
אחרי סייקל עשיתי ראקוטן חצי שנה ניקה לי הכל
נשארו המון צלקות
לסיכום ממליץ להזהר לעלות מינונים בזהירות ולשים לב לכל פצעון שיוצא
מצורפות תמונות קשות

קבצים מצורפים

• DAF609ED-1A2C-401A-8D1C-6F161CB5B349.jpeg
    DAF609ED-1A2C-401A-8D1C-6F161CB5B349.jpeg
    KB 582 · צפיות: 75
  • 2E9662CC-2F88-47B4-8F43-E89A959724FE.jpeg
    2E9662CC-2F88-47B4-8F43-E89A959724FE.jpeg
    KB 493.5 · צפיות: 67
  • 9E7F1519-2D08-4B91-AB12-FE93831158BB.jpeg
    9E7F1519-2D08-4B91-AB12-FE93831158BB.jpeg
    KB 454.7 · צפיות: 89
אני חוויתי אקנה קשה בסייקל, לאחר שימוש במאסטרון
המסקנה שרגיש לDHT ברמה מטורםת
אחרי סייקל עשיתי ראקוטן חצי שנה ניקה לי הכל
נשארו המון צלקות
לסיכום ממליץ להזהר לעלות מינונים בזהירות ולשים לב לכל פצעון שיוצא
מצורפות תמונות קשות
מה היה הסייקל שלך? איזה חומרים ומינונים?

מה היה הסייקל שלך? איזה חומרים ומינונים?
סייקל במשך שנה שכלל בסיס 500 טסט ולסירוגין סארמס , בולדנון דקה וכדומה
פשוט באיזשהו שלב הכנסתי מאסטרון וההסתכלות אחורה בתמונות ומעקב זו התקופה שהתחיל האקנה המשמעותי, לא מתקרב יותר בחיים למסטרון

סייקל במשך שנה שכלל בסיס 500 טסט ולסירוגין סארמס , בולדנון דקה וכדומה
פשוט באיזשהו שלב הכנסתי מאסטרון וההסתכלות אחורה בתמונות ומעקב זו התקופה שהתחיל האקנה המשמעותי, לא מתקרב יותר בחיים למסטרון
שנה סייקל? לא מעט מוגזם? ומה היה מינון המסטרון?

אין הבדל בין שנה לבין 3 חודשים, הציר מושבת אותו דבר…
לא זוכר האמת לדעתי 400 בשבוע
בכל זאת... ככל שהסייקל ארוך יותר ויותר חומרים, כך הסיכוי ליותר תופעות לוואי.
ו 400 מסטרון בשבוע זה לא מינון כזה גבוה.
השתמשת גם באוראלים כגון- אנאבר או ווינסטרול? הם גם dht

בכל זאת... ככל שהסייקל ארוך יותר ויותר חומרים, כך הסיכוי ליותר תופעות לוואי.
ו 400 מסטרון בשבוע זה לא מינון כזה גבוה.
השתמשת גם באוראלים כגון- אנאבר או ווינסטרול? הם גם dht
אוראליים כאלו לא, היה סארמים ודיבול

לא על סייקל כרגע או משהו אבל תמיד היה לי את הבעיה עם האקנה ופצעים שעוברים וחוזרים…
יש לי מס׳ שאלות אליכם:
1) יצא לכם לקחת ריקוטן והאם זה באמת העביר אחד ולתמיד את הפצעים?

2) סבון מיוחד שאתם ממליצים?

3) ומי שהיה על סייקל והתפתח לו אקנה במקביל לקח ריקוטן וזה הסתדר?

זה חוסר אחריות להגיד לך באיזה סבון להשתמש , לך לרופא עור .
אני ניסיתי את כל הסבונים והמשחות , עד שהסתבר שמה שהייתי צריך זה בכלל אנטיביוטיקה בכדורים , ואחרי שבועיים של שימוש אין לי פצעים כבר חצי שנה .

• פותח/ת השרשור
זה חוסר אחריות להגיד לך באיזה סבון להשתמש , לך לרופא עור .
אני ניסיתי את כל הסבונים והמשחות , עד שהסתבר שמה שהייתי צריך זה בכלל אנטיביוטיקה בכדורים , ואחרי שבועיים של שימוש אין לי פצעים כבר חצי שנה .
יש לי תור לרופא עור חודש הבא אמרתי אולי יש פה איזה המלצה כי זה בעיה שהרבה מתמודדים איתה עם כל נושא החומרים

יש לי תור לרופא עור חודש הבא אמרתי אולי יש פה איזה המלצה כי זה בעיה שהרבה מתמודדים איתה עם כל נושא החומרים
תבקש ממנו משחה של tertinoin נראלי קוראים לזה פה רטוויט בריכוז הכי גבוה שהוא מוכן לתת, עולה 18 שקל עם מרשם ל20 גרם משחה
תעשה שאלת גוגל איך משתמשים

ככה תקבל את כל היתרונות של רקוטן אבל בלי הסיידס המסריחים שלו, יש לא מעט לוגים של משתמשים עם תוצאות מדהימות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית