אקנה

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
לא על סייקל כרגע או משהו אבל תמיד היה לי את הבעיה עם האקנה ופצעים שעוברים וחוזרים…
יש לי מס׳ שאלות אליכם:
1) יצא לכם לקחת ריקוטן והאם זה באמת העביר אחד ולתמיד את הפצעים?

2) סבון מיוחד שאתם ממליצים?

3) ומי שהיה על סייקל והתפתח לו אקנה במקביל לקח ריקוטן וזה הסתדר?

תבקש ממנו משחה של tertinoin נראלי קוראים לזה פה רטוויט בריכוז הכי גבוה שהוא מוכן לתת, עולה 18 שקל עם מרשם ל20 גרם משחה
תעשה שאלת גוגל איך משתמשים

ככה תקבל את כל היתרונות של רקוטן אבל בלי הסיידס המסריחים שלו, יש לא מעט לוגים של משתמשים עם תוצאות מדהימות
איך לא ידעתי על זה לפני שלקחתי ראקוטן לחודש
סבלתי מאוד
גם חבל שלקחתי, גם ככה אני על חומרים אז האקנה חוזר קקקקק

איך לא ידעתי על זה לפני שלקחתי ראקוטן לחודש
סבלתי מאוד
גם חבל שלקחתי, גם ככה אני על חומרים אז האקנה חוזר קקקקק
תתחיל להשתמש במשחה הזאת ככה לא תעמיס על הכבד ועל הפיכסה שרקוטן עושה וגם יש מצב שתקבל תוצאות מהר יותר
קח בחשבון שבתחילת השימוש ייצאו קצת יותר פצעים והפנים קצת יתקלפו אבל זה אומר שזה עובד
הדרך לייעל את התוצאות ופחות סיידס זה למרוח קרם לחות לפני ואחרי שזה נספג
יש אנשים שזה עשה להם תוצאות מדהימות אבל קח בחשבון שזה משהו לחורף לא כדאי עם זה שמש ועם כן אז כובע וקרם הגנה

אני טבעי, בערך חודש על ראקוטן.
האקנה שלי ברמה קלה-בינונית ומינוציקלין שלקחתי בעבר עבד טוב אבל אחרי שנגמר המרשם (3 חודשים) ועד שהזמנתי תור חדש לרופא (צה"ל) חזר לי, עם מינוציקלין לא היה לי שום תופעות לוואי ועוד הייתי הרבה בשמש, לרוב עם קרם הגנה אבל עדיין.
עם הראקוטן (10מג שזה כלום) השפתיים יבשות רצח, הפנים יבשות (פעם ראשונה בחיים, כל החיים היו שמנוניות אז האמת זה סבבה) מבחינת שמש העור יותר רגיל לתחושתי ואני במשך זמן קצר מידי כדי להגיד את הדברים הטובים על ראקוטן. בגדול מאמין שיהיה בסדר לא אמור להיות בעיה.
מבחינת סבון, יש לי אקניל, הייתי שם אותו כל יום ובחיים העור שלי לא היה יבש כמו שנטען קודם (אם כי זה שלי לא לאו דווקא אומר שהוא טועה) כרגע משתמש בו בערך פעם בשבוע שאני מרגיש שאני מסריח פשוט וכאלה.

רשמתי את "הסיפור" שלי מה שתלמד או תבין מזה זה שלך כבר🤷 חפרתי

תתחיל להשתמש במשחה הזאת ככה לא תעמיס על הכבד ועל הפיכסה שרקוטן עושה וגם יש מצב שתקבל תוצאות מהר יותר
קח בחשבון שבתחילת השימוש ייצאו קצת יותר פצעים והפנים קצת יתקלפו אבל זה אומר שזה עובד
הדרך לייעל את התוצאות ופחות סיידס זה למרוח קרם לחות לפני ואחרי שזה נספג
יש אנשים שזה עשה להם תוצאות מדהימות אבל קח בחשבון שזה משהו לחורף לא כדאי עם זה שמש ועם כן אז כובע וקרם הגנה
לקחתי רק חודש אחד והפסקתי
גם אני לא אקח את זה כי גם ככה אני אמשיך לקחת חומרים ויהיה לפעמים אקנה בגב אבל זה מינורי אז הכל טוב

לקחתי רק חודש אחד והפסקתי
גם אני לא אקח את זה כי גם ככה אני אמשיך לקחת חומרים ויהיה לפעמים אקנה בגב אבל זה מינורי אז הכל טוב
רקוטן זה פרוטוקול שצריך להריץ ל2-3 חודשים לפחות
זה תהליך שהגוף צריך לעבור עם כמה שלבים שאחד מהם זה הטיהור
לקחת חודש וזהו לא יעשה יותר מדי...
תאכל נקי כמה שפחות סוכר מעובד, תקנה כזה מקל ארוך או משהו שתתקין על הקיר כדי שתוכל לסבן את הגב ורוב הבקנה אקנה בגב תיחסך ממך

תבקש ממנו משחה של tertinoin נראלי קוראים לזה פה רטוויט בריכוז הכי גבוה שהוא מוכן לתת, עולה 18 שקל עם מרשם ל20 גרם משחה
תעשה שאלת גוגל איך משתמשים

ככה תקבל את כל היתרונות של רקוטן אבל בלי הסיידס המסריחים שלו, יש לא מעט לוגים של משתמשים עם תוצאות מדהימות

זה לא רואקטן, אין שום דבר כמו רואקטן. וניסיתי הכל.

מסכים ואני פה עם האקנה הקשה מהתמונות
לא סתם אין עוד תרופה שפועלת כמו ראקוטן
לאקנה קשה (ֶלא פצע פה פצע שם ) שום משחה לא תעזור
לא דואק לא רטוויט שלא יעבדו עליכם

זה בדיוק אותו חומר שיש ברקוטן וזה עובד יופי תעשה את המחקר שלך
כנראה שלא ניסית אותה

רקוטן זה פרוטוקול שצריך להריץ ל2-3 חודשים לפחות
זה תהליך שהגוף צריך לעבור עם כמה שלבים שאחד מהם זה הטיהור
לקחת חודש וזהו לא יעשה יותר מדי...
תאכל נקי כמה שפחות סוכר מעובד, תקנה כזה מקל ארוך או משהו שתתקין על הקיר כדי שתוכל לסבן את הגב ורוב הבקנה אקנה בגב תיחסך ממך
כן ידוע לי, כשהחלטתי לקחת הייתי בהפסקה אחרי הסייקל הראשון. לקחתי את זה בקיץ והפסקתי כי כבר היה קשה התופעות לוואי בקטע מוגזם, יובש בפנים ושפתיים מן הסתם שמזה התחיל לי חתכים בשפתיים כל רגע. היה לי קרם הגנה טוב ושתיתי המון מים. זה עזר קצת עם האקנה בגב. גם החלטתי להפסיק כי אני חזרתי לקחת חומרים. מה שלא עשיתי בסייקל ראשון - לסבן את הגב עם מברשת ארוכה. עכשיו אני משתמש בזה וזה עזר ל8 שבועות הראשונים שהייתי על מינון שהוא טוב בישבילי, אחכ העלתי ל500 לראות איך הגוף מגיב וחזר טיפה אקנה אבל לגמרי עוזר לסבן את הגב.

כן ידוע לי, כשהחלטתי לקחת הייתי בהפסקה אחרי הסייקל הראשון. לקחתי את זה בקיץ והפסקתי כי כבר היה קשה התופעות לוואי בקטע מוגזם, יובש בפנים ושפתיים מן הסתם שמזה התחיל לי חתכים בשפתיים כל רגע. היה לי קרם הגנה טוב ושתיתי המון מים. זה עזר קצת עם האקנה בגב. גם החלטתי להפסיק כי אני חזרתי לקחת חומרים. מה שלא עשיתי בסייקל ראשון - לסבן את הגב עם מברשת ארוכה. עכשיו אני משתמש בזה וזה עזר ל8 שבועות הראשונים שהייתי על מינון שהוא טוב בישבילי, אחכ העלתי ל500 לראות איך הגוף מגיב וחזר טיפה אקנה אבל לגמרי עוזר לסבן את הגב.
איזה מינון הרצת?

הייתי גם, אחרי קצת מחקר הלכתי לרופא אמרתי לו תחזור איתי ל20 ואת ה40 הרצתי eod
אין סיבה להכניס יותר מ20מג מהשיט הזה
אבל בכל מקרה לא מכניס את זה לגוף יותר שוב, ברצינות שעדיף כבר טרן

הייתי גם, אחרי קצת מחקר הלכתי לרופא אמרתי לו תחזור איתי ל20 ואת ה40 הרצתי eod
אין סיבה להכניס יותר מ20מג מהשיט הזה
אבל בכל מקרה לא מכניס את זה לגוף יותר שוב, ברצינות שעדיף כבר טרן
אני לא נוגע בזה שוב גם כן, זה זבל טהור.

אני לא נוגע בזה שוב גם כן, זה זבל טהור.

זה לא. לקחתי 50 מ״ג, אני לא שקלתי יותר ממך, ב״ה אני בריא לגמרי, בדיקות דם מצוינות. הייתה תקופה קשה וזה נגמר. היום אין לי חצ׳קונים בכלל, והמצב שלי היה מזעזע

זה לא. לקחתי 50 מ״ג, אני לא שקלתי יותר ממך, ב״ה אני בריא לגמרי, בדיקות דם מצוינות. הייתה תקופה קשה וזה נגמר. היום אין לי חצ׳קונים בכלל, והמצב שלי היה מזעזע
מה זה קשור לזה שלקחת יותר, אתה שוקל פחות ויש לך בדיקות דם טובות?
זה חרא וזהו

כל התופעות לוואי הקשות זה טוב?
סבבה שזה "עובד" אבל זה עדיין חרא עם כל התופעות לוואי

אתה מתכוון שזה חרא כי התופעות לוואי לא שוות את התועלת? או כי עצם זה שיש תופעות לוואי מעיד שהתרופה פוגעת בגוף?

אתה מתכוון שזה חרא כי התופעות לוואי לא שוות את התועלת? או כי עצם זה שיש תופעות לוואי מעיד שהתרופה פוגעת בגוף?
לטסט יש תופעות לוואי אז זה אומר שזה פוגע בגוף?
לא מבין למה יש לך תגובות מפגרות, זה מדהים 🤣

זה שהיא סוג של תרופת פלא בטיפול באקנה וכנראה היחידה שבאמת שמה סוף לבעיה לא סותר את זה שזה חרא טהור ומזיק
לפחות לטווח הקצר היא בוודאות מזיקה

אם זה היה טוב ונחמד לא היה המלצה לעשות בדיקות דם אחת לחודש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית