הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

טסטוסטרון גבוה בקרוז

Dark Soul Omega

משתמש משקיע
5,324
5,077
נק' מוניטין:
3,077
5,324
5,077
שלום,
בקרוז כבר 3 חודשים,מזריק פעם בשבוע 150 טסט אנתת.
ביצעתי בדיקת דם והטסט נראה לי קצת גבוה עבור קרוז...

אשמח לדעתכם.
תודה.
Screenshot_20230125_133645_Drive.jpg

• פותח/ת השרשור
הקורטיזול בסדר האסטרוגן בסדר
אין צורך לעשות בדיקות דם בזמן pct
תסיים pct תחכה מספר חודשים ואחרי זה תעשה בדיקות דם.
Lh
Fsh
E2
Test
Shbg

סליחה על השאלה...
במידה והכל 'תקין' מדוע להמשיך בpct?

טמוקסי.. אמור לתת מענה לlh וfsh?
אני לא מאמין גדול בכדור פלא אחד המטרה היא לתת לגוף שוק .. אותו שוק שהוא קיבל ביום הראשון שהזרקת בו טסט או כל חומר אנאבולי אחר.
Hcg
Clomid
Nolvadex
לפחות...
ולהוסיף מספר תוספי תזונה שיכול מאוד לעזור כמו סאלאניום במינון גובה.

• פותח/ת השרשור
אני כבר מריץ כוריגון.. ועכשיו מתחיל טמוקסי..

להבנתי טמוקסי מעולה ועם פחות תופעות לוואי מכלומיד..

אני כבר מריץ כוריגון.. ועכשיו מתחיל טמוקסי..

להבנתי טמוקסי מעולה ועם פחות תופעות לוואי מכלומיד..
זה משתנה מאדם לאדם בשביל לא לדעת אם יכול להיות לך תופעות לוואי קח לפני השינה לפחות זה מה שאני עושה לוקח 50מג כלומיד והולך לישון בבוקר טמוקסי וזהו..

• פותח/ת השרשור
זה משתנה מאדם לאדם בשביל לא לדעת אם יכול להיות לך תופעות לוואי קח לפני השינה לפחות זה מה שאני עושה לוקח 50מג כלומיד והולך לישון בבוקר טמוקסי וזהו..

נתחיל עם טמוקסיפן.. כלומיד היה משבית אותי לגמרי! כאבי ראש, מגרנות.

נתחיל עם טמוקסיפן.. כלומיד היה משבית אותי לגמרי! כאבי ראש, מגרנות.
זה שלך אחי , אני אישית מוכן לסבול לא משנה מה רק בשביל להחזיר את הציר לתפקוד מלא בכל מצב נתון.
תנסה למצאו כיוון ל אנכלומפין לא אמורות להיות בעיות איתו אני אישית פשוט מתנהל לפי מה יש לי במגירה זה הכל

• פותח/ת השרשור
זה שלך אחי , אני אישית מוכן לסבול לא משנה מה רק בשביל להחזיר את הציר לתפקוד מלא בכל מצב נתון.
תנסה למצאו כיוון ל אנכלומפין לא אמורות להיות בעיות איתו אני אישית פשוט מתנהל לפי מה יש לי במגירה זה הכל
לא מצאתי.. אנכלומפין, חיפשתי בנרות.
מבאס רצח!

הציררררר רק לא הציררררר

הציררררר רק לא הציררררר
זה מאוד תלוי בציר גם , ציר בקר למשל מחזיק בקירור 3 ימים ,ציר עוף וחזיר טיפה יותר רגישים וצירים של פירות ים ודגים מתקלקלים הכי מהר ,הכי טוב להקפיא אותם ישר אחרי הבישול .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית