הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מינון ארומזין בסייקל

Tokowiw

משתמש קבוע
1,573
716
נק' מוניטין:
1,101
1,573
716
היי,אני על סייקל שכולל בתוכו 750 מג טסט (כן ידוע שאפשר להגיע לתוצאות גם עם פחות) בכול אופן המינון שלי זה 750 טסט ארוך שבועי,ולוקח ארומזין למניעת/הפחתת סיכויים לתופעות אסטרוגניות בסייקל והבנתי שהוא עדיף על ארימידקס בעיניין …השאלה זה מה המינון המומלץ? יש לי רפואי של פייזר 25 מג לכדור…כדאי ed? eod? כדור? חצי כדור? פעם הייתי לוקח 2 כדורים בשבוע בימי זריקה ולא הרגשתי שינוי,מה שכן זה היה של אנדרגראונד אז כנראה היה זיוף..

כמה זמן אתה על 750מג טסט?
למה אתה על 750מג טסט באמת רוצה לדעת.

לפי הניסיון שלי במינון טסט נמוך והרבה אנאבולים אחרים שפיצצו לי את הe2 ..
25מג כל שבועים עשה את העבודה לקח זמן אבל..
הירידה של הe2 היית בתדירות נמוכה.
לקח לי אם אני לא טועה יותר מחודש עד שירד לכיוון ה 250pg שזה עדיין גבוה אבל אני הייתי בסדר במספר הזה.

אני אישית מעדיף ארימידקס חצי כדור 24 שעות אחרי זריקה שזה יוצא 1מג בשבוע מחולק..

במינון טסט כזה צריך לעשות בדיקות דם בשביל לראות איפה אתה עומד ולפי זה להתאים את המינון.

סייקל שעשיתי לפני עשור היה טסט גבוה טרן גבוה והייתי לוקח 2מג ארימידקס בשבוע.

נערך לאחרונה:
לא חושב שתוכל לברוח מארימדקס במינון הזה, ארומסין הוא איך להגיד את זה יפה קצת איטי בפעילות והרבה יקר
הייתי מציע איזשהו קונספט של שילוב בין ה2

• פותח/ת השרשור
לא חושב שתוכל לברוח מארימדקס במינון הזה, ארומסין הוא איך להגיד את זה יפה קצת איטי בפעילות והרבה יקר
הייתי מציע איזשהו קונספט של שילוב בין ה2
יש לי את שניהם ככה שלא בעיה..איך היית מציע לשלב? דווקא ארומזין שמעתי מומלץ יותר לכן קניתי רפואי בממש יקר בוא נגיד את זה ככב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית