אהלן חברה
אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות ציוד לחדר כושר ביתי. מתכנן להתאמן במקלט בבית קרקע. אשמח לעזרתכם.
1. כלוב:
אופציה ראשונה -
אופציה שנייה -
האם אחד מהכלובים האלה יציבים מספיק בשביל להכשל בסקוואט כבד? נניח 200 ק"ג. לא מתכנן לעבוד קרוב כל כך לכשל אבל לפעמים טעויות קורות והייתי רוצה לוודא.
*בהתעלם מהמחיר.
2. מוט:
אופציה -
salsport.com
האם חזק מספיק?
ממה שקראתי, קשה למצוא מוט מאוד איכותי בארץ במחיר סביר -נניח עד 2000. ובכל זאת אני לא מעוניין להתעסק עם ייבוא, ואם יש משהו מספיק חזק ויציב בארץ, אשמח לקנות. כמובן 2.2 מטר, 20 ק"ג.
3. משטח לדדליפט:
לא כל כך מבין בנושא. אז אשמח לעזרה.
כמו שרשמתי, אני מתכנן להתאמן במקלט עם רצפה עם אריחים. מה צריך בשביל שיהיה אפשר להוריד דדליפטים כבדים? משטח גומי? עץ? משטח אחר?
אשמח להמלצות כדי שהרצפה לא תשבר...
4. פלטות:
אם מישהו מוכר/מכיר מישהו, אשמח שימליץ לי.
יודע שיצא מעט ארוך. לא יצא לי להתעסק הרבה עם ציוד לאימונים. אעריך כל עזרה.
תודה מראש
אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות ציוד לחדר כושר ביתי. מתכנן להתאמן במקלט בבית קרקע. אשמח לעזרתכם.
1. כלוב:
אופציה ראשונה -
אופציה שנייה -
האם אחד מהכלובים האלה יציבים מספיק בשביל להכשל בסקוואט כבד? נניח 200 ק"ג. לא מתכנן לעבוד קרוב כל כך לכשל אבל לפעמים טעויות קורות והייתי רוצה לוודא.
*בהתעלם מהמחיר.
2. מוט:
אופציה -
The Bear Gold Weightlifting Bar 20KG - מוט אולימפי - סאל ספורט
מוט אולימפי בעל מיסבים משודרגים - 8 מיסבים בכל שרוול (במקום 4 כמו במוט אולימפי סטנדרטי), מה שמאפשר הנפת משקלים גבוהים במיוחד וסיבוב חלק יותר של השרוול עמידות/גמישות - 200,000 PSI
ממה שקראתי, קשה למצוא מוט מאוד איכותי בארץ במחיר סביר -נניח עד 2000. ובכל זאת אני לא מעוניין להתעסק עם ייבוא, ואם יש משהו מספיק חזק ויציב בארץ, אשמח לקנות. כמובן 2.2 מטר, 20 ק"ג.
3. משטח לדדליפט:
לא כל כך מבין בנושא. אז אשמח לעזרה.
כמו שרשמתי, אני מתכנן להתאמן במקלט עם רצפה עם אריחים. מה צריך בשביל שיהיה אפשר להוריד דדליפטים כבדים? משטח גומי? עץ? משטח אחר?
אשמח להמלצות כדי שהרצפה לא תשבר...
4. פלטות:
אם מישהו מוכר/מכיר מישהו, אשמח שימליץ לי.
יודע שיצא מעט ארוך. לא יצא לי להתעסק הרבה עם ציוד לאימונים. אעריך כל עזרה.
תודה מראש
נערך לאחרונה: