הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מעבר לחדר כושר ביתי

• פותח/ת השרשור BaVa
  • פורסם בתאריך

BaVa

משתמש מתחיל
26
9
נק' מוניטין:
9
26
9
אהלן חברה

אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות ציוד לחדר כושר ביתי. מתכנן להתאמן במקלט בבית קרקע. אשמח לעזרתכם.

1. כלוב:
אופציה ראשונה -
אופציה שנייה -

האם אחד מהכלובים האלה יציבים מספיק בשביל להכשל בסקוואט כבד? נניח 200 ק"ג. לא מתכנן לעבוד קרוב כל כך לכשל אבל לפעמים טעויות קורות והייתי רוצה לוודא.
*בהתעלם מהמחיר.

2. מוט:
אופציה -
האם חזק מספיק?

ממה שקראתי, קשה למצוא מוט מאוד איכותי בארץ במחיר סביר -נניח עד 2000. ובכל זאת אני לא מעוניין להתעסק עם ייבוא, ואם יש משהו מספיק חזק ויציב בארץ, אשמח לקנות. כמובן 2.2 מטר, 20 ק"ג.

3. משטח לדדליפט:
לא כל כך מבין בנושא. אז אשמח לעזרה.
כמו שרשמתי, אני מתכנן להתאמן במקלט עם רצפה עם אריחים. מה צריך בשביל שיהיה אפשר להוריד דדליפטים כבדים? משטח גומי? עץ? משטח אחר?
אשמח להמלצות כדי שהרצפה לא תשבר...

4. פלטות:
אם מישהו מוכר/מכיר מישהו, אשמח שימליץ לי.

יודע שיצא מעט ארוך. לא יצא לי להתעסק הרבה עם ציוד לאימונים. אעריך כל עזרה.

תודה מראש

נערך לאחרונה:
אני חייב להגיד שאני עשיתי את הקנייה הזו והתחרטתי, היה לי הרבה יותר כיף להתאמן בחדכ. מכרתי הכל אחרי כמה חודשים בהפסד קל (שמחתי שניסיתי). מצד שני יש הרבה שאוהבים. מאוד רציתי את זה אבל אני חושב שאם אין לזה רציונל של זמן שאתה חוסך או רציונל אחר, וזו קנייה אמוציונלית, תקדיש לזה עוד קצת מחשבה. זה כאילו מגניב, אבל אם אין לך פרטנר שיתאמן איתך בבית או רציונל אני הייתי חושב פעמיים (וזה רק אני) ותזכור שאם אתה מוצא מחירים טובים יד 2 גם אם תתחרט ההפסד לא יהיה גדול אם בכלל.

אני אישית קניתי הכל יד 2. לא עבדתי כלכך כבד, אבל היה לי את הכלוב הראשון שפרסמת והוא החזיק 120 בכיף. קצת שייקי כזה כשעושים מתח או מקבילים. קניתי מוט דה בר ב500 שקל יד שנייה מקרוספיט תל אביב, היה קצת חלוד אז ניקיתי עם שמן ומברשת.

בשביל הדדליפט שמתי משטח גומי 20 ממ אני חושב (לקחתי גם מקרוספיט תא), אני אישית שמתי שכבה כפולה של ה20 ממ בערך מטר על מטר בכל צד של הכלוב. היו לי גם 2 באמפרים של 25 קילו של again faster בשביל לרכך עוד, לי זה עבד סבבה.

חייב להגיד שהנפילה הגדולה שלי הייתה ספה, לקחתי ספה מתכווננת והיא הייתה חרא, הרגשתי לא יציב בבנץ' והיא הייתה גבוהה מידיי. משהו של york fitness שקניתי גם יד שנייה מהפייסבוק. אז זו המלצה בשבילך, תרגיש את הספה לפני שאתה קונה.

גם בשביל פלטות הייתי יושב על הפייסבוק.

הייתי הולך על הראשון, הוא כבד יותר, ונראה חזק יותר.
2. מוט:
אופציה -
האם חזק מספיק?
יש לי את המוט הזה בערך 4 שנים, אני מאוד מרוצה ממנו.
3. משטח לדדליפט:
כמו שרשמתי, אני מתכנן להתאמן במקלט עם רצפה עם אריחים. מה צריך בשביל שיהיה אפשר להוריד דדליפטים כבדים? משטח גומי? עץ? משטח אחר?
אני מציע לפחות שכבה אחת של עץ, ועליו שכבה אחת של גומי כדי להגן על הריצוף.
באופן אישי אני משתמש ב2 שכבות עץ, ו2 שכבות גומי.

יש לי בבית בערך 10 אריחי גומי שאני לא צריך, אם תרצה לקפוץ לבית שמש לקחת אותם, אשמח להציע לך מחיר.
4. פלטות:
תחפש ביד2, לפעמים תמצא שם מציאות נדירות. אני קניתי 8 פלטות של 20 ק"ג לפני 4 שנים בחצי מהמחיר בשוק, 1000 ש"ח אם אני זוכר נכון.

בהצלחה בסטודיו שלך.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני חייב להגיד שאני עשיתי את הקנייה הזו והתחרטתי, היה לי הרבה יותר כיף להתאמן בחדכ. מכרתי הכל אחרי כמה חודשים בהפסד קל (שמחתי שניסיתי). מצד שני יש הרבה שאוהבים. מאוד רציתי את זה אבל אני חושב שאם אין לזה רציונל של זמן שאתה חוסך או רציונל אחר, וזו קנייה אמוציונלית, תקדיש לזה עוד קצת מחשבה. זה כאילו מגניב, אבל אם אין לך פרטנר שיתאמן איתך בבית או רציונל אני הייתי חושב פעמיים (וזה רק אני) ותזכור שאם אתה מוצא מחירים טובים יד 2 גם אם תתחרט ההפסד לא יהיה גדול אם בכלל.

אני אישית קניתי הכל יד 2. לא עבדתי כלכך כבד, אבל היה לי את הכלוב הראשון שפרסמת והוא החזיק 120 בכיף. קצת שייקי כזה כשעושים מתח או מקבילים. קניתי מוט דה בר ב500 שקל יד שנייה מקרוספיט תל אביב, היה קצת חלוד אז ניקיתי עם שמן ומברשת.

בשביל הדדליפט שמתי משטח גומי 20 ממ אני חושב (לקחתי גם מקרוספיט תא), אני אישית שמתי שכבה כפולה של ה20 ממ בערך מטר על מטר בכל צד של הכלוב. היו לי גם 2 באמפרים של 25 קילו של again faster בשביל לרכך עוד, לי זה עבד סבבה.

חייב להגיד שהנפילה הגדולה שלי הייתה ספה, לקחתי ספה מתכווננת והיא הייתה חרא, הרגשתי לא יציב בבנץ' והיא הייתה גבוהה מידיי. משהו של york fitness שקניתי גם יד שנייה מהפייסבוק. אז זו המלצה בשבילך, תרגיש את הספה לפני שאתה קונה.

גם בשביל פלטות הייתי יושב על הפייסבוק.
אני מאוד מבין אותך, אני התאמנתי בסטודיו קטן שפתחתי במשך שנה בערך, ואז עוד שנה בסגרים של הקורונה התאמנתי במרפסת שלי, ועוד שנה אני חושב שאני מתאמן עם חבר במחסן שהוא שיפץ. בגדול אני מתאמן לבד ולפעמים עם חבר כבר 3 שנים בערך. זה מעולה לחסוך זמן, שקט, ריכוז, וסתם פינוק להתאמן עם המוזיקה שלך, וזמן עם עצמך.
אבל מאז התחרות האחרונה שלי בחנוכה אין לי הרבה חשק להתאמן, יש לי עומס בעבודה ובחיים בכללי, אני מרגיש שמכון כושר עם אנשים יעשה לי טוב מנטלית ויעזור לי להתאמן.
אני חוזר למכון כושר לראשונה מחר בעז"ה ואעשה מנוי לחודש, אם ירגיש לי טוב אמשיך שם הלאה. ואני יודע שאני תמיד יכול לחזור להתאמן לבד בשקט שלי, ואולי באמת אעשה כמה אימונים בשבוע לבד, וכמה במכון, אני יכול לשחק עם זה.

בסופו של דבר זה מאוד אינדבדואלי.
המשקלים שלי קפצו כשהתאמנתי לבד, יש בזה משהו מיוחד להתאמן לבד. אבל כרגע מרגיש לי שלראות אנשים יעשה לי טוב.

לגבי הספה, בניתי לי ספסל מעץ, עלה לי בערך 200 ש"ח כל הסיפור. זה היה הספסל הכי טוב שלחצתי עליו. בניתי אותו לפי המידות שרציתי, בלי ריפוד, קשה ויציב כמו שאני אוהב, ולחצתי עליו קרוב ל190 ק"ג.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מבין מה אתה אומר. הרעיון הוא לרכוש ציוד שיספיק לאימונים בשבילי ובשביל המשפחה בעיקר. בהמשך אולי להפוך את זה לעסק קטן.
ואני קונה חלק מהציוד מיד 2 וחלק יד ראשונה, כך שמאמין שגם אם לא יילך אוכל למכור בלי הפסד רציני.

בשביל הדדליפט שמתי משטח גומי 20 ממ אני חושב (לקחתי גם מקרוספיט תא), אני אישית שמתי שכבה כפולה של ה20 ממ בערך מטר על מטר בכל צד של הכלוב. היו לי גם 2 באמפרים של 25 קילו של again faster בשביל לרכך עוד, לי זה עבד סבבה

אני מציע לפחות שכבה אחת של עץ, ועליו שכבה אחת של גומי כדי להגן על הריצוף.
באופן אישי אני משתמש ב2 שכבות עץ, ו2 שכבות גומי.

יש לי בבית בערך 10 אריחי גומי שאני לא צריך, אם תרצה לקפוץ לבית שמש לקחת אותם, אשמח להציע לך מחיר.

נשמע טוב. הרצפה היא לא אריחים, אלא בטון. אתם חושבים שאריחי גומי של 18-20 מ"מ שיושבים על רצפת בטון, זה מספיק חזק בשביל להניח דדליפט כבד בראש שקט? 200 צפונה...

לקחתי את העצה. תודה!
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

הייתי הולך על הראשון, הוא כבד יותר, ונראה חזק יותר.
יש לי את המוט הזה בערך 4 שנים, אני מאוד מרוצה ממנו.
מעולה. אלך עליהם.

תחפש ביד2, לפעמים תמצא שם מציאות נדירות. אני קניתי 8 פלטות של 20 ק"ג לפני 4 שנים בחצי מהמחיר בשוק, 1000 ש"ח אם אני זוכר נכון.
אבדוק ביד 2.

האם סוג פלטות כזה יתאים לדעתכם?
נטו מבחינת איכות, ללא קשר למחיר

נערך לאחרונה:
נשמע טוב. הרצפה היא לא אריחים, אלא בטון. אתם חושבים שאריחי גומי של 18-20 מ"מ שיושבים על רצפת בטון, זה מספיק חזק בשביל להניח דדליפט כבד בראש שקט? 200 צפונה...
אם ככה אתה יכול לדאוג הרבה פחות על הרצפה, אולי באמת אריחי גומי יהיה מספיק. הייתי בכל זאת משלם בערך 150-200 ש"ח לשכבת עץ פשוטה מתחת לגומי גם כדי לא לפורר את הבטון, אבל גם כדי שיהיה לך רצפה ישרה מאוד.
האם סוג פלטות כזה יתאים לדעתכם?
נטו מבחינת איכות, ללא קשר למחיר
הם סבבה, רק לא לדדליפט, ידיות עלולות להישבר.
אבל כן, המחיר מופקע אני חושב.

• פותח/ת השרשור
אם ככה אתה יכול לדאוג הרבה פחות על הרצפה, אולי באמת אריחי גומי יהיה מספיק. הייתי בכל זאת משלם בערך 150-200 ש"ח לשכבת עץ פשוטה מתחת לגומי גם כדי לא לפורר את הבטון, אבל גם כדי שיהיה לך רצפה ישרה מאוד.
מעולה תודה. אלך על זה.

הם סבבה, רק לא לדדליפט, ידיות עלולות להישבר.
אבל כן, המחיר מופקע אני חושב.
כן האמת שגם שמתי לב שהן מתאימות למוט 30 ממ ולא 50.
כנראה אלך על אלה אם לא אמצא משהו טוב יותר ביד 2:

ואני כן מתכוון לעשות דדליפט, מה הבעיה איתן? איזה ידיות יישברו?

ואני כן מתכוון לעשות דדליפט, מה הבעיה איתן? איזה ידיות יישברו?
בגלל שעשו אותם עם ידיות אחיזה, זה החלק הכי רגיש שלהם, בדדליפט הם יכולים להישבר.
אם יש לך נגיד 2 פלטות מוצקות בלי ידיות בנוסף לפלטות האלו עם הידיות, אין שום בעיה. אבל פלטות עם ידיות בלבד בדדליפט זה לא חכם.

• פותח/ת השרשור
בגלל שעשו אותם עם ידיות אחיזה, זה החלק הכי רגיש שלהם, בדדליפט הם יכולים להישבר.
אם יש לך נגיד 2 פלטות מוצקות בלי ידיות בנוסף לפלטות האלו עם הידיות, אין שום בעיה. אבל פלטות עם ידיות בלבד בדדליפט זה לא חכם.
הבנתי מה אתה אומר.
תודה רבה על כל העזרה!

• פותח/ת השרשור
אהלן, עקב אילוצי תקציב אצטרך לחתוך קצת במחירים.
אשמח לקבל המלצות/דיס על הכלובים האלה:
(עדיפות לכלוב השני בגלל המחיר, אם הוא חזק מספיק)

אופציה 1:

אופציה 2:

תודה מראש

אהלן, עקב אילוצי תקציב אצטרך לחתוך קצת במחירים.
אשמח לקבל המלצות/דיס על הכלובים האלה:
(עדיפות לכלוב השני בגלל המחיר, אם הוא חזק מספיק)

אופציה 1:

אופציה 2:

תודה מראש
שניהם נראים אופציות מעולות, יותר טובות מהקודמים ששאלת עליהם. גם כבדים ויציבים יותר, ויכולים לשאת משקל כבד יותר.

אני מעדיף את הראשון, אני לא אוהב פולי על הכלוב, ואני אוהב מגנים מרובעים ולא עגולים. אבל גם האופציה השניה מעולה בעיניי.

אהלן חברה

אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות ציוד לחדר כושר ביתי. מתכנן להתאמן במקלט בבית קרקע. אשמח לעזרתכם.

1. כלוב:
אופציה ראשונה -
אופציה שנייה -

האם אחד מהכלובים האלה יציבים מספיק בשביל להכשל בסקוואט כבד? נניח 200 ק"ג. לא מתכנן לעבוד קרוב כל כך לכשל אבל לפעמים טעויות קורות והייתי רוצה לוודא.
*בהתעלם מהמחיר.

2. מוט:
אופציה -
האם חזק מספיק?

ממה שקראתי, קשה למצוא מוט מאוד איכותי בארץ במחיר סביר -נניח עד 2000. ובכל זאת אני לא מעוניין להתעסק עם ייבוא, ואם יש משהו מספיק חזק ויציב בארץ, אשמח לקנות. כמובן 2.2 מטר, 20 ק"ג.

3. משטח לדדליפט:

4. פלטות:

יודע שיצא מעט ארוך. לא יצא לי להתעסק הרבה עם ציוד לאימונים. אעריך כל עזרה.

תודה מראש
היי אח יש לי את הכלוב הראשון שציינת.. מת עליו הוא יפה וחזק יש אופציה למקבילים ואחלה וויאריציות למתח עוד לא השתמשתי עליו במשקלים גבוהים אבל יש יוטיובר אחד שעשה עליו סטים של 220 סקוואט והכל הלך חלק והיה נראה יציב ;)

מוט לא מבין בזה קניתי מוט ב770 שקל עם כושר העמסה של 320 ק"ג שוב עדיין לא במשקלים גבוהים אז מן הסתם שהוא עושה את העבודה

רצפה אריחים אני שמתי על כל הסביבה של הכלוב אריחים של 2.5 סמ ובנוסף לזה במקום של הפלטות בדד ליפט שמתי עוד אריחים של 2 ס"מ ליתר ביטחון כי ישלי בעל דירה שרק אם יקרה משהו לרצפה הוא יתלה אותי בכיכר העיר

פלטות אין לי איך לעזור לך :/
אח חדכ ביתי זה הדבר אם אתה בנוי לזה.. אתה יכול לנוח איך שבא לך לשמוע מוזיקה פול ווליום לא לחכות למתקנים לצלם לעשות מה בזין שלך ממש כיף רק תהיה סגור שאתה בנוי לזה יש כאלה שיעדיפו להתאמן בחדכ..
זהו אח בהצלחה

אהלן, בתור מישהו שיש לו חדר כושר בבית כעשור יכול לעזור לך לעשות את המהלך בלב שלם.

ראשית, שני הכלובים לא משהו, התאמנתי לא מזמן אצל מכר עם הכלוב הראשון בתחילה זה נראה מאוד מרשים ומאסיבי הוא בהחלט חזק רק הבעיה היא אחרת בגימורים של הכלוב ההוצאה וההחזרה של המוט לא בטוחה וטבעית כמו שצריך להיות בכלוב במשקלים קלים זה לא מורגש אבל שאתה בסט עבודה יש בכך קושי וצריך להשקיע אנרגיה להוציא ולהחזיר חזרה, לי אישית מאוד הפריע הרגיש שמישהו לא מקצועי בנה אותו.

שנית, הגומיות והספוגים התפרקו/נקרעו אחרי שבועיים מראה על איכות ירודה.

שלישית, ממליץ לפני שקונים קודם להתנסות שלא תתאכזב מי שקנה את זה מאוד מאוכזב גם אחריות אין על דברים כאלה לתשומת ליבך.

• פותח/ת השרשור
אהלן, בתור מישהו שיש לו חדר כושר בבית כעשור יכול לעזור לך לעשות את המהלך בלב שלם.

ראשית, שני הכלובים לא משהו, התאמנתי לא מזמן אצל מכר עם הכלוב הראשון בתחילה זה נראה מאוד מרשים ומאסיבי הוא בהחלט חזק רק הבעיה היא אחרת בגימורים של הכלוב ההוצאה וההחזרה של המוט לא בטוחה וטבעית כמו שצריך להיות בכלוב במשקלים קלים זה לא מורגש אבל שאתה בסט עבודה יש בכך קושי וצריך להשקיע אנרגיה להוציא ולהחזיר חזרה, לי אישית מאוד הפריע הרגיש שמישהו לא מקצועי בנה אותו.

שנית, הגומיות והספוגים התפרקו/נקרעו אחרי שבועיים מראה על איכות ירודה.

שלישית, ממליץ לפני שקונים קודם להתנסות שלא תתאכזב מי שקנה את זה מאוד מאוכזב גם אחריות אין על דברים כאלה לתשומת ליבך.
תודה
הלכתי על הכלוב הזה בסוף:

אין לי דברים רעים להגיד עליו כרגע, קצת קטן ביחס לכלובים שהתאמנתי עליהם אבל מחזיק משקלים יפים. וגם חוסך לי לקנות בנוסף פולי, מקבילים, מתח ומתקן לאחסון המשקולות...
ביחס למחיר השקעה טובה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית