הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר מחגורה 10 ממ ל13

Liron.C

משתמש מתחיל
14
3
נק' מוניטין:
3
14
3
מישהו פה עבר מחגורה 10 לחגורה 13ממ?
כמה זמן לקח לכם להתרגל אלייה?
בדדליפט זה כזה נורא חגורה 13?
זה לא לוחץ על הצלעות?

כשהייתי רזה יותר ה13 הייתה לי סבבה בדדליפט. היום לא באמת יכול להיכנס איתה לסט אפ. לסקוואט ובנץ בתאכלס זה לא ישנה לך יותר מדי

• פותח/ת השרשור
כשהייתי רזה יותר ה13 הייתה לי סבבה בדדליפט. היום לא באמת יכול להיכנס איתה לסט אפ. לסקוואט ובנץ בתאכלס זה לא ישנה לך יותר מדי

אה אז ה13 תיהיה טובה אליי
אני 1.75 , מתכונן לתחרות שלך בטינס under82.5

אני עברתי ל-13 שהרגשתי שלא קיבלתי יותר את התמיכה שאני צריך מ-10, אז המעבר היה די חד וזריז, אבל כן צריך לדעת שהחגורה צובטת יותר, אז תהיה מוכן לזה, למשל אני לא יכול להשתמש ב-13 לדדליפט קלאסי, אבל לסומו זה מושלם בשבילי

אני עברתי ל-13 שהרגשתי שלא קיבלתי יותר את התמיכה שאני צריך מ-10, אז המעבר היה די חד וזריז, אבל כן צריך לדעת שהחגורה צובטת יותר, אז תהיה מוכן לזה, למשל אני לא יכול להשתמש ב-13 לדדליפט קלאסי, אבל לסומו זה מושלם בשבילי
ניסית לשים את החגורה יותר קרוב לחזה? זה עוזר

נסיון האישי שלי ש13 גורמת לי להקיא יותר מהר מ10, כאילו לוחצת על הבטן בברייס ועושה כמעת היימליך שזה בחיים לא קרה לי עם 10.

עדיין משתמש ב13, פשוט מודע יותר לצריכת נוזלים ומזון לפני אימון וזה סבבה

• פותח/ת השרשור
נסיון האישי שלי ש13 גורמת לי להקיא יותר מהר מ10, כאילו לוחצת על הבטן בברייס ועושה כמעת היימליך שזה בחיים לא קרה לי עם 10.

עדיין משתמש ב13, פשוט מודע יותר לצריכת נוזלים ומזון לפני אימון וזה סבבה

ברייס חזק זה אחלה חחח
אבל הבעיה שיהיו לי מליון סימנים כחולים בחודש הראשון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית