הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תחליף לטרן

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
ערב טוב
אני חודש בסייקל.
נוטל:
Test 500MG / EW
Masteron 400MG / EW
Tren 300MG /EW
ANAVAR 50 MG / ED
GH 5IU / ED
עקב החמרת תופעות הלוואי שלי מהטרן החלטתי להוריד אותו.
מחפש תחליף אנאבולי אחר.
המטרה העיקרית היא לא לאבד שריר כלל, לאבד שומן, ולהגביר מסה.

תחליף לטרן בדרך כלל יותר אגרסיבי או יכול להוביל לפציע תוך כדי שימוש לדוגמה ויני..
איזה תופעות לוואי יש לך מהטרן? אולי להוריד קצת במינון יפתור את זה.
תעשה בדיקה אם אתה יכול להשיג בולד cyp או ace הוא גם כן מצויין למטרה שלך.

פשוט תוריד את הטרן, או לפחות את המינון
יש מספיק דברים מסביב

• פותח/ת השרשור
תחליף לטרן בדרך כלל יותר אגרסיבי או יכול להוביל לפציע תוך כדי שימוש לדוגמה ויני..
איזה תופעות לוואי יש לך מהטרן? אולי להוריד קצת במינון יפתור את זה.
תעשה בדיקה אם אתה יכול להשיג בולד cyp או ace הוא גם כן מצויין למטרה שלך.
התקפי זעם, חלומות מוזרים, המוח משתנה, התפיסה... לפעמים באלי שכל מי שדיבר אליי לא יפה במכון או בכל מקום אחר, יתגרה בי ויעשה טעות. המוח רץ קדימה

יש את ment שזה עוצמתי בהרבה מטרן.. מה שכן, הסטרואיד הומצא בשביל להוות תחליף לגלולות אז קח בחשבון שזה משבית חזק מאוד, כמו כן.. יש המרה גדולה לe2 אז צריך להיות עם יד על הדופק ובנוסף הוא מפציץ בנוזלים.

התקפי זעם, חלומות מוזרים, המוח משתנה, התפיסה... לפעמים באלי שכל מי שדיבר אליי לא יפה במכון או בכל מקום אחר, יתגרה בי ויעשה טעות. המוח רץ קדימה
נשמע כמו טרן ב 300 תוריד מינון אני חושב זה ירגע קצת

• פותח/ת השרשור
יש את ment שזה עוצמתי בהרבה מטרן.. מה שכן, הסטרואיד הומצא בשביל להוות תחליף לגלולות אז קח בחשבון שזה משבית חזק מאוד, כמו כן.. יש המרה גדולה לe2 אז צריך להיות עם יד על הדופק ובנוסף הוא מפציץ בנוזלים.
בסייקל חיטוב
המון נוזלים פחות רלוונטי
אבל תודה גבר 😃
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

נשמע כמו טרן ב 300 תוריד מינון אני חושב זה ירגע קצת
מניסיון עבר שלי עם החומר, זה רק הולך ומחמיר עם השימוש... גם אם ארד, עדיין אגב ככה במידה מסוימת.
וגם כשאני בתוף התקף הזעם אני לא מרגיש שאני טועה, ובפעם האחרונה לא הבנתי מה אני עושה, רק בדיעבד... ברוך השם זה לא היה משהו נורא, אבל זה רחוק מלהיות מושלם.
העפתי את הטרן קיבינמט, לא נוגע בחומר הזה יותר. לא שווה לי את הכוח שזה נותן.
תודה גבר 😃

בסייקל חיטוב
המון נוזלים פחות רלוונטי
אבל תודה גבר 😃
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מניסיון עבר שלי עם החומר, זה רק הולך ומחמיר עם השימוש... גם אם ארד, עדיין אגב ככה במידה מסוימת.
וגם כשאני בתוף התקף הזעם אני לא מרגיש שאני טועה, ובפעם האחרונה לא הבנתי מה אני עושה, רק בדיעבד... ברוך השם זה לא היה משהו נורא, אבל זה רחוק מלהיות מושלם.
העפתי את הטרן קיבינמט, לא נוגע בחומר הזה יותר. לא שווה לי את הכוח שזה נותן.
תודה גבר 😃
עוד לא נגעתי בטרן אבל למה אתה מגיע למינונים כאלה?
אני מתכנן לקחת 150 בשבוע והתופעות לוואי אמורות להיות עדינות

• פותח/ת השרשור
עוד לא נגעתי בטרן אבל למה אתה מגיע למינונים כאלה?
אני מתכנן לקחת 150 בשבוע והתופעות לוואי אמורות להיות עדינות
תנסה טרן ואז תבין אותי
טרן זה בונה הכוח הכי טוב בעולם. בחיים שלי לא אכלתי פיצה האט, המבורגרים וערימות של אוכל ותוך כדי צברתי שריר נקי ואיבדתי שומן. בחיים שלי לא חוויתי דבר כזה. בחיים שלי לא נתקעתי במשקל על 104 קילו כשאני אוכל 5K+ ביום מלוכלך
בחיים שלי לא התקדמתי בבנץ' 5 קילו בשבוע (ואני לא מדבר איתך על עלייה מ60 ל80, אני מדבר איתך על 100+).
סייקל קודם הייתי על 500. ניסיתי הפעם 300, והאמת שהספקתי להזריק רק 200 מ"ל, ונאלצתי להפסיק. בהנחה ויש לך טרן אמיתי, תופעות הלוואי שלו מאוד מאוד קשות.
אני מקווה בשבילך שתשיג הרבה מהטרן, ובכלל.
רק תיזהר, זה לא דומה לשום חומר אחר שתזריק. יכול להיות שאפילו לא תרגיש בהתחלה איך זה משפיע על המוח, אבל זה משפיע באופן ישיר, ורק בסייקל השני קלטתי את תופעות הלוואי על המוח (אחרי שסייקל קודם, למדתי את זה על בשרי לצערי) זה הסטרואיד בונה הכוח החזק בעולם, חד משמעית.
אתה יכול לחטוף התקפי זעם הרסניים ואכזריים ולא להרגיש בכלל שאתה בתוך ההתקף, אלא רק בדיעבד, או שאתה תהיה כל כך משוכנע בעצמך - שאתה תרגיש שאתה צודק איך שאתה מתנהג. טרן זה מושלם עבורי אם ארצה לרצוח מישהו יום אחד. אני לא נוגע בחומר הזה יותר לעולם.

תנסה טרן ואז תבין אותי
טרן זה בונה הכוח הכי טוב בעולם. בחיים שלי לא אכלתי פיצה האט, המבורגרים וערימות של אוכל ותוך כדי צברתי שריר נקי ואיבדתי שומן. בחיים שלי לא חוויתי דבר כזה. בחיים שלי לא נתקעתי במשקל על 104 קילו כשאני אוכל 5K+ ביום מלוכלך
בחיים שלי לא התקדמתי בבנץ' 5 קילו בשבוע (ואני לא מדבר איתך על עלייה מ60 ל80, אני מדבר איתך על 100+).
סייקל קודם הייתי על 500. ניסיתי הפעם 300, והאמת שהספקתי להזריק רק 200 מ"ל, ונאלצתי להפסיק. בהנחה ויש לך טרן אמיתי, תופעות הלוואי שלו מאוד מאוד קשות.
אני מקווה בשבילך שתשיג הרבה מהטרן, ובכלל.
רק תיזהר, זה לא דומה לשום חומר אחר שתזריק. יכול להיות שאפילו לא תרגיש בהתחלה איך זה משפיע על המוח, אבל זה משפיע באופן ישיר, ורק בסייקל השני קלטתי את תופעות הלוואי על המוח (אחרי שסייקל קודם, למדתי את זה על בשרי לצערי) זה הסטרואיד בונה הכוח החזק בעולם, חד משמעית.
אתה יכול לחטוף התקפי זעם הרסניים ואכזריים ולא להרגיש בכלל שאתה בתוך ההתקף, אלא רק בדיעבד, או שאתה תהיה כל כך משוכנע בעצמך - שאתה תרגיש שאתה צודק איך שאתה מתנהג. טרן זה מושלם עבורי אם ארצה לרצוח מישהו יום אחד. אני לא נוגע בחומר הזה יותר לעולם.
אגיד את האמת, לא קראתי את הכל.
אני יודע את התופעות לוואי וגם אנשים שעל טרן/היו על טרן אמרו לי מה הם הרגישו.
אתה לא לקחת 150מג אז אתה לא יודע איך זה היה משפיע עלייך. לפי דעתי ב150 התופעות לוואי יהיה ממש mild.
אני אעשה 150 מג בקרוב ואני מכין את עצמי כבר מראש(נכון קשה קצת להכין מראש אבל היו לי כמה דברים בגלל מאסטרון וטסט)

• פותח/ת השרשור
אגיד את האמת, לא קראתי את הכל.
אני יודע את התופעות לוואי וגם אנשים שעל טרן/היו על טרן אמרו לי מה הם הרגישו.
אתה לא לקחת 150מג אז אתה לא יודע איך זה היה משפיע עלייך. לפי דעתי ב150 התופעות לוואי יהיה ממש mild.
אני אעשה 150 מג בקרוב ואני מכין את עצמי כבר מראש(נכון קשה קצת להכין מראש אבל היו לי כמה דברים בגלל מאסטרון וטסט)
כדאי לך לקרוא, גבר. הלוואי שמישהו היה אומר לי את זה לפני שהתחלתי.
תראה, יש אנשים ששורדים יפה על 400 מ"ג טרן, ובקושי מרגישים תופעות לוואי שליליות, אז זה לא נורא. זה תלוי בך
למרות שאם טסט ומאסטרון פגעו בך הייתי מתרחק מטרן כמו מאש, כי אין לך מושג מה זה יעשה לך למוח.

אנאבולים מסוג 19nor עוברים דרך רצפטורים אנדרוגנים שנמצאים במוח לכן כן דקה אמיתית וטרן אמיתי פחות או יותר בכל מינון יעשו שמה בלגן גדול
קראתי סיפור של בחור אחד שהוסיף 5מג טרן לtrt שלו וזה לא נגמר לו בטוב במשך חודשיים לא יכל לישון כי היו לו חלומות הזויים כל לילה. קיצור דמנציה וטרן חברים טובים 😆

כדאי לך לקרוא, גבר. הלוואי שמישהו היה אומר לי את זה לפני שהתחלתי.
תראה, יש אנשים ששורדים יפה על 400 מ"ג טרן, ובקושי מרגישים תופעות לוואי שליליות, אז זה לא נורא. זה תלוי בך
למרות שאם טסט ומאסטרון פגעו בך הייתי מתרחק מטרן כמו מאש, כי אין לך מושג מה זה יעשה לך למוח.
אחשלי אין לי מה לקרוא כי אני יודע על התופעות לוואי והכל שקשור לטרן מאנשים שלקחו/לוקחים
תודה רבה
טסט ומאסטרון לא פגעו בי, בגלל שהייתי במינונים גבוהים אז פעם ראשונה הרגשתי יותר כל מה שמגיע עם אסטרוגן גבוה.
ידוע כבר שטרן רעיל למוח, אתה לא מחדש לי משהו. יש אנשים ששורדים יפה על 400 אבל אנשים אחרים לא מעניינים אותי. אני מעדיף להיות על 150 עם כמה שפחות תופעות לוואי. אתה היית צריך ללמוד לא לעשות מינונים כאלה גבוהים. אם ישר עושה לך רע אז מורידים עד שאתה מוצא מינון טוב.

• פותח/ת השרשור
אחשלי אין לי מה לקרוא כי אני יודע על התופעות לוואי והכל שקשור לטרן מאנשים שלקחו/לוקחים
תודה רבה
טסט ומאסטרון לא פגעו בי, בגלל שהייתי במינונים גבוהים אז פעם ראשונה הרגשתי יותר כל מה שמגיע עם אסטרוגן גבוה.
ידוע כבר שטרן רעיל למוח, אתה לא מחדש לי משהו. יש אנשים ששורדים יפה על 400 אבל אנשים אחרים לא מעניינים אותי. אני מעדיף להיות על 150 עם כמה שפחות תופעות לוואי. אתה היית צריך ללמוד לא לעשות מינונים כאלה גבוהים. אם ישר עושה לך רע אז מורידים עד שאתה מוצא מינון טוב.
אוי כמה תוקפנות, ואתה אפילו לא על טרן
אתה שאלת שאלות על טרן - קיבלת תשובות. לך תוכיח לעצמך שאתה חכם. תהנה

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית