הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Rad-140

• פותח/ת השרשור Psydox
  • פורסם בתאריך

Psydox

משתמש מתחיל
54
2
נק' מוניטין:
2
54
2
אני מתאמן בערך שנתיים לעולם לא השתמשתי בסטרואידים או ב סארמס לאחרונה נחשפתי לעולם הסארמים
ואני חושב על להתחיל להתנסות ב rad-140 במינון נמוך לפרק זמן קצר ככה חודש וקצת לפני סוף המסה
האם לפרק זמן קצר במינון נמוך אני אצטרך PCT?
ומה לגבי Test?
והאם בלקיחתו לבד ללא שום דבר אחר עדיין אני ירגיש הבדל?

נערך לאחרונה:
אני מתאמן בערך שנתיים לעולם לא השתמשתי בסטרואידים או ב סארמס לאחרונה נחשפתי לעולם הסארמים
ואני חושב על להתחיל להתנסות ב rad-140 במינון נמוך לפרק זמן קצר ככה חודש וקצת לפני סוף המסה
האם לפרק זמן קצר במינון נמוך אני אצטרך PCT?
ומה לגבי Test?
והאם בלקיחתו לבד ללא שום דבר אחר עדיין אני ירגיש הבדל?
ממליץ לך להוציא את המקסימום מהפוטנציאל הטבעי שלך לפני שאתה נוגע בתחום החומרים האלה. בדרך כלל צריך להתאמן בצורה רצינית יותר משנתיים בשביל להוציא את המקסימום מהגוף שלך. אחרי שתגיע לסוף וכבר לא תראה התקדמות טבעית אפשר לשכול שימוש בחומרים אם עברת את גיל 21 ואתה אדם בריא.
יש אנשים שלוקחים סארמס בלי טסט. אבל אתה צריך להביא שהטסט בזריקה (גם במינון נמוך) זה הבסיס לכל החומרים ולכל הסארמס. לעשות שילוב טוב של 2-3 חומרים סארמס במינון נמוך ולראות מזה מקסימום תוצאות זה המטרה.

אם מעניין אותך אחי
אז מנסיון אישי שלי
RAD 140 הטיס אותי 6 קילו נקי בלי בסיס ובלי נעליים
עשיתי « PCT » שבוע כלומיד בסיום
שמרתי על 4 קילו נקי חטוב ויפה

• פותח/ת השרשור
אם מעניין אותך אחי
אז מנסיון אישי שלי
לכמה זמן לקחת ומה המינון?

אם מעניין אותך אחי
אז מנסיון אישי שלי
על סמך מה אתה טוען שעלית 6 קילו נקי? הכל טוב ויפה לבוא בטענות כאלה אבל בלי הוכחות - הטענות האלו לא שוות כלום.
עשית בדיקות דם לפני ואחרי ? אין לך מושג אם הציר שלך הושבת וגם אם הציר שלך לא הושבת אז למה עשית PCT ?
למה עשית PCT של שבוע ואפילו רק כלומיד ? איך אתה יודע ששמרת על 4 קילו "נקי חטוב" ויפה ?
תן בדיקות דם, תמונות משהו ? כל אחד יכול לבוא ולטעון דברים בלי הוכחות אבל ההוכחות האלה שוות ל....לא אכתוב כי לא יפה 😃

אני מתגעגע לתקופה של ה פרוהורמונים ..
כדור שמעלה 6 קילו נקי... מפגרים אנחנו כל היום מזריקים ומסתובבים פה כדורי פלא של 6 קילו נקי.
לפותח האשכול בדרך כלל מתי ממליצים לא לקחת משהו זה לא בשביל שלא תתקדם אלה פשוט בגלל שיודעים שזה לא טוב לקחת. Rad140 rad150 וכל סארם אחר שרץ בחדרי הכושר זה פסולת מעבדה שנבדק על עכברים וזהו עדיף כבר תקח דיבול סולו אחי אם יש לך פחד ממחטים.

אם מעניין אותך אחי
אז מנסיון אישי שלי
זיבולי מוח במשקל, מקווה מאוד שפותח האשכול לא יתפתה להקשיב לך או לכל אידיוט אחר שיגיד לו את השטויות שכתבת כאן, מבין את הרצון שלו להתקדם, אבל אני מקווה שהוא וכל מי שיקרא את זה יהיה מספיק חכם להבדיל בין טוב לרע, מכעיס מאוד לראות תגובה כזאת בכלל, פשוט מכעיס, מכעיס שאנשים כמוך עוד זורקים כאלו שטויות לאוויר בלי לעצור ולחשוב לרגע על האדם / ילד בצד השני שיקרא את זה ואולי בגלל החוסר אחריות שלך יעשה לעצמו נזק בלתי הפיך, פשוט גועל נפש

על סמך מה אתה טוען שעלית 6 קילו נקי? הכל טוב ויפה לבוא בטענות כאלה אבל בלי הוכחות - הטענות האלו לא שוות כלום.
עשית בדיקות דם לפני ואחרי ? אין לך מושג אם הציר שלך הושבת וגם אם הציר שלך לא הושבת אז למה עשית PCT ?
למה עשית PCT של שבוע ואפילו רק כלומיד ? איך אתה יודע ששמרת על 4 קילו "נקי חטוב" ויפה ?
תן בדיקות דם, תמונות משהו ? כל אחד יכול לבוא ולטעון דברים בלי הוכחות אבל ההוכחות האלה שוות ל....לא אכתוב כי לא יפה 😃
זיבולי מוח במשקל, מקווה מאוד שפותח האשכול לא יתפתה להקשיב לך או לכל אידיוט אחר שיגיד לו את השטויות שכתבת כאן, מבין את הרצון שלו להתקדם, אבל אני מקווה שהוא וכל מי שיקרא את זה יהיה מספיק חכם להבדיל בין טוב לרע, מכעיס מאוד לראות תגובה כזאת בכלל, פשוט מכעיס, מכעיס שאנשים כמוך עוד זורקים כאלו שטויות לאוויר בלי לעצור ולחשוב לרגע על האדם / ילד בצד השני שיקרא את זה ואולי בגלל החוסר אחריות שלך יעשה לעצמו נזק בלתי הפיך, פשוט גועל נפש
בוקר טוב חבר במקום להשתולל
אתה מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי תקבל תמונות תקבל בדיקות דם
ואל תספרו לי שהייתי על דיבול עם סארם מזויף 😅
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

חברים אני מצטער על אי ההבנה
אני עולה בשרשור ורואה שרשמתי ״לא הייתה השבתה של הציר״
תיקון - הייתה השבתה***

נערך לאחרונה:
בוקר טוב חבר במקום להשתולל
אתה מוזמן לשלוח לי הודעה בפרטי תקבל תמונות תקבל בדיקות דם
ואל תספרו לי שהייתי על דיבול עם סארם מזויף 😅
למה שאקבל בדיקות דם בפרטי ?
תשלח פה שכולם יראו.
גם תעלה תמונות של הפיזיק לפני ה"סייקל" ואחרי.
אהבתי שאנשים כמוך טוענים שהם עלו "נקי" בלי actual proof.

למה שאקבל בדיקות דם בפרטי ?
תשלח פה שכולם יראו.
גם תעלה תמונות של הפיזיק לפני ה"סייקל" ואחרי.
אהבתי שאנשים כמוך טוענים שהם עלו "נקי" בלי actual proof.
אין לי שום עניין ושום אינטרס לשקר לא מכיר אף אחד מכם
אתה רוצה תמונה תקבל בפרטי לא מעוניין לפרסם
בנאדם שאל שאלה מה חושבים על ראד סולו
נתתי את דעתי ואת הנסיון האישי שלי עם התוסף
C’est tout

C’est tout
גם אם אני אפרסם פה את כל הבדיקות דם כולל תמונות של הפיזיק אנשים עדיין יערערו על זה…
הגיוני סה״כ אין לי שום דרך להוכיח לך שזה אמיתי
ראד סולו לי אישית עשה אפקט מדהים!

C’est tout

גם אם אני אפרסם פה את כל הבדיקות דם כולל תמונות של הפיזיק אנשים עדיין יערערו על זה…
אתה יכול לעלות לכאן את הבדיקות דם..,פשוט תסתיר את השם ותז.. את התמונות אתה לטשטש את הפנים.

C’est tout

אתה יכול לעלות לכאן את הבדיקות דם..,פשוט תסתיר את השם ותז.. את התמונות תטשטש את הפנים

נב לא יודע אם אתה צודק או לא, כי אני לא יודע כמה זמן אתה מתאמן, איזה סוג של אימונים, כמה אתה אוכל וכו'.

C’est tout

התמונות בעיקר נועדו באמת להוכיח את טענתך שעלית 6 קילו נקי
בינתיים אתה רק מחזק את זה שלא באמת עלית 6 קילו נקי ושמרת על 4 קילו קקקק
בספק אם זה עשה לך אפקט מדהים.

• פותח/ת השרשור
התיכנון שלי היה לקחת 10mg של rad ביום למשך 6 שבועות לסוף המסה ואז להתחיל חיטוב עם קרדרין כמובן שהכל ממקור אמין ולא זיוף או משהו
זה הסיבה שפתחתי את האשכול אני בן 30 עשיתי בדיקות דם מחכה בדיוק לתוצאות אשמח לשמוע עוד חוות דעת

התיכנון שלי היה לקחת 10mg של rad ביום למשך 6 שבועות לסוף המסה ואז להתחיל חיטוב עם קרדרין כמובן שהכל ממקור אמין ולא זיוף או משהו
זה הסיבה שפתחתי את האשכול אני בן 30 עשיתי בדיקות דם מחכה בדיוק לתוצאות אשמח לשמוע עוד חוות דעת
תכניס בסיס טסט ולך על זה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית