הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זוכי התחרות האיש/ה החזק/ה בישראל לשנת 2010 ...

לא ברור איך וורה עשתה את זה,היא על זירו קארבס כבר תקופה ממושכת-בעוד שבועיים וחצי יוצאים למר עולם והיא אפיסת כוחות עדיין עשתה את זה הכי טוב מכולן! שלל ברכות!

3 חברה מהמכון שלי השתתפו

שרון שזכה מקום שני

יוסי שלא יודע ועוד מישהו ששכחתי חחח..

ראיתי את הסיבוב של שרון.. היה יפה

היא יותר מאסיבית וחטובה ממני,התאמנתי איתם חמישי שעבר. אבל איזה מותק היא!
שיהיה לה בהצלחה במר עולם!

לא ברור איך וורה עשתה את זה,היא על זירו קארבס כבר תקופה ממושכת-בעוד שבועיים וחצי יוצאים למר עולם והיא אפיסת כוחות עדיין עשתה את זה הכי טוב מכולן! שלל ברכות!

בלי ציניות, אני שוב שואל, מה בדיוק הנחיצות הפיסיולוגית של פחמימות בתזונה למאמץ של 29 שניות?

טסט היא בוודאות לא מזריקה ולא לוקחת שום אנדרוגנים. קול עבה זה גנטי. משקלי עבודה שראיתי דיפ סקווט 120 על 15 בקלות. אני בד"כ בא לשם ביום של הרגליים,ככה שאימונים אחרימ לא ראיתי. לגבי השאלה של בנצורים-לא תבין עד שלא תנסה. אני על זירו קארבז לא רוצה להרים את עצמי מהכיסא. לגרור משאית?!

טסט היא בוודאות לא מזריקה ולא לוקחת שום אנדרוגנים. קול עבה זה גנטי. משקלי עבודה שראיתי דיפ סקווט 120 על 15 בקלות. אני בד"כ בא לשם ביום של הרגליים,ככה שאימונים אחרימ לא ראיתי. לגבי השאלה של בנצורים-לא תבין עד שלא תנסה. אני על זירו קארבז לא רוצה להרים את עצמי מהכיסא. לגרור משאית?!
עם סמים הכל אפשר.
ד"א יש לך תעודת מדריך?

במקום לדחוף משאיות נראה לי שהגיע הזמן ללמוד קצת עברית.

שאפו על הזכייה.
אבל מה זה לא על טסט? אם היא לא על טסט אני מזרקה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית