הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת אישית חברה zphc + בדיקות דם!

Kicker177

משתמש פעיל
585
272
נק' מוניטין:
190
585
272
אני לא דילר! אני בודק ומשתף אותכם בשביל שגם אתם תדעו מה טוב בשוק ומה לא.
החברות שאנחנו רגילים אליהם לא תמיד זמינות לכן תמיד אפשר למצוא אלטרנטיבה טובה!

טוב חברים.. חברה zphc השמן מדהים אין pip והחומר עובד מצויין פשוט לבדוק קוד באתר הרשמי שלהם.. יחד אם זה השמן אחרי חימום קל של הבקבוקון עובר דרך מחט 27g כמו חמאה!!
המינון שלי לבדיקה זה 150מג בשבוע וזה בשביל עוד הפעם להסביר לאנשים שזה לא מינון trt..
20230131_210739.jpg
Screenshot_20230302_163609.jpg
Screenshot_20230302_163242.jpg
Screenshot_20230302_163247.jpg

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמה זמן אחרי זריקה עשית בדיקת דם ?
שבוע ראשון זה היה הבדיקה של סיגמה פרסמתי פה
עכשיו אני חושב זה שבוע חמישי שאני על zphc..
לא עשיתי זריקה לפני הבדיקות דם רק אחרי ולפני זה הזריקה היית ב יום שני לא רציתי לשבש את הבדיקות וגם רציתי לחכות קצת עד שסיגמה תצא לי מהגוף

סה"כ 5 שבועות zphc , זריקה אחרונה ביום שני בדיקות דם היו היום בבוקר

אני לא דילר! אני בודק ומשתף אותכם בשביל שגם אתם תדעו מה טוב בשוק ומה לא.
החברות שאנחנו רגילים אליהם לא תמיד זמינות לכן תמיד אפשר למצוא אלטרנטיבה טובה!

טוב חברים.. חברה zphc השמן מדהים אין pip והחומר עובד מצויין פשוט לבדוק קוד באתר הרשמי שלהם.. יחד אם זה השמן אחרי חימום קל של הבקבוקון עובר דרך מחט 27g כמו חמאה!!
המינון שלי לבדיקה זה 150מג בשבוע וזה בשביל עוד הפעם להסביר לאנשים שזה לא מינון trt..
צפה בקובץ המצורף 85249
צפה בקובץ המצורף 85254
צפה בקובץ המצורף 85255
צפה בקובץ המצורף 85256
איך הטסט שלך כלכך גבוהה מ150מג? ולא שאני מאמין במינונים גבוהים פשוט על 250מג של פיור הוצאתי 60 ואני יודע מעוד חבר שעל trt והטסט שלו על 30 בדיוק כמו שאמור להיות.. סתם מתעניין ברור שזה אינדיבידואל אבל עדיין משהו פה לא מסתדר לי

• פותח/ת השרשור
איך הטסט שלך כלכך גבוהה מ150מג? ולא שאני מאמין במינונים גבוהים פשוט על 250מג של פיור הוצאתי 60 ואני יודע מעוד חבר שעל trt והטסט שלו על 30 בדיוק כמו שאמור להיות.. סתם מתעניין ברור שזה אינדיבידואל אבל עדיין משהו פה לא מסתדר לי

זה על 250 בשבוע
Screenshot_20230307_185753_Gallery.jpg

זה על 150 בשבוע
Screenshot_20230306_184942.jpg

זה על קוקטייל של צמחים שכנראה אפרסם פה את הפרוטוקול איך הגעתי לזה בלי חומרים
Screenshot_20230307_190130.jpg

זה אני טבעי
Screenshot_20230307_190435.jpg

הנושא אינדיבידואלי חילוף חומרים זה לא רק בבטן.

זה על 250 בשבוע
צפה בקובץ המצורף 85330

זה על 150 בשבוע
צפה בקובץ המצורף 85331

צפה בקובץ המצורף 85332

זה אני טבעי
צפה בקובץ המצורף 85337

מדהים! אתה שופע בטסט חח
זאת בדיקה שלי מעכשיו אחרי כמעט חודשיים נקי

קבצים מצורפים

• 0F1CDFCF-5E98-424C-9A23-10A43CF9787F.jpeg
    0F1CDFCF-5E98-424C-9A23-10A43CF9787F.jpeg
    KB 38.7 · צפיות: 139
  • פותח/ת השרשור
מדהים! אתה שופע בטסט חח
זאת בדיקה שלי מעכשיו אחרי כמעט חודשיים נקי
יפה אמן ישאר ככה תמיד טבעי זה כמות מכובדת בבנק אבל הכי חשוב מה ישלנו ב free t אחרת כל הבנק שלנו לא שווה כלום ממליץ לבדוק תמיד shbg ו free t

יפה אמן ישאר ככה תמיד טבעי זה כמות מכובדת בבנק אבל הכי חשוב מה ישלנו ב free t אחרת כל הבנק שלנו לא שווה כלום ממליץ לבדוק תמיד shbg ו free t
אמרתי לרופא שלי הגנוב הזה להוסיף את שניהם ומשום מה ידעתי שהוא יפספס בכל מקרה אבדוק פעם הבאה ברור
ובלי קשר סיקרנת מאוד עם הקוקטייל הזה שלך מחכה למתכון

• פותח/ת השרשור
אמרתי לרופא שלי הגנוב הזה להוסיף את שניהם ומשום מה ידעתי שהוא יפספס בכל מקרה אבדוק פעם הבאה ברור
ובלי קשר סיקרנת מאוד עם הקוקטייל הזה שלך מחכה למתכון
הם עושים את זה בכוונה אני תמיד אומר לרופא לסובב את המסך שאני יוכל לראות מה הוא בוחר באופציות שמה יש גם הרבה רופאים שלא יודעים מה זה ולא מצליחים למצאו את זה כי רשום להם מילה במילה ולא קיצורים כמו shbg Sex hormone-binding globulin
בקשר לקוקטייל זה יקח זמן זה לפני הרבה שנים אני צריך מצאו את המחברת שרשמתי בה הכל

זה על 250 בשבוע
צפה בקובץ המצורף 85330

זה על 150 בשבוע
צפה בקובץ המצורף 85331

צפה בקובץ המצורף 85332

זה אני טבעי
צפה בקובץ המצורף 85337

קוקטייל צמחים? 🧐

הם עושים את זה בכוונה אני תמיד אומר לרופא לסובב את המסך שאני יוכל לראות מה הוא בוחר באופציות שמה יש גם הרבה רופאים שלא יודעים מה זה ולא מצליחים למצאו את זה כי רשום להם מילה במילה ולא קיצורים כמו shbg Sex hormone-binding globulin
בקשר לקוקטייל זה יקח זמן זה לפני הרבה שנים אני צריך מצאו את המחברת שרשמתי בה הכל
כן כן הסתכלתי על המסך וזה היה.. זה למה אני מתוסבך חח… וסגור אחי אני מחכה אם תמצא את המתכון המדובר ברכה!

אנשים מפגרים מבחינתם 250 זה מינון רפואי.
הסייקל הכי "בריא" זה 250 טסט, 400 פרימו, לרוץ ככה שנה, קצת אנאבר פה, קצת הורמון שם, אולי תגמור בלי שיער אבל לפחות לא כמו בוסטין לויד.

• פותח/ת השרשור
אנשים מפגרים מבחינתם 250 זה מינון רפואי.
הסייקל הכי "בריא" זה 250 טסט, 400 פרימו, לרוץ ככה שנה, קצת אנאבר פה, קצת הורמון שם, אולי תגמור בלי שיער אבל לפחות לא כמו בוסטין לויד.
מסכים , מה כן בקשר לפרימו לפי הניסיון האישי שלי (פרימו רפואי) המניאק הזה השבית לי את האסטרוגן במינון מעל הטסט הרגשתי טוב כן אבל בריאותית זה לא טוב הייתי אומר 1:1 טסט פרימו או 1.5:1 לפחות בשביל שלא יהיה בעיות אחרי זה שיער לא מעניין פחות כאב ראש בבוקר ולא צריך ספר 😆

מסכים , מה כן בקשר לפרימו לפי הניסיון האישי שלי (פרימו רפואי) המניאק הזה השבית לי את האסטרוגן במינון מעל הטסט הרגשתי טוב כן אבל בריאותית זה לא טוב הייתי אומר 1:1 טסט פרימו או 1.5:1 לפחות בשביל שלא יהיה בעיות אחרי זה שיער לא מעניין פחות כאב ראש בבוקר ולא צריך ספר 😆
לגבי אסטרוגן כן זה תלוי בן אדם, כל אחד שונה אבל מסכים אותך, לגבי שיער זה אוברייטד

הבעיה שהרופאים או לפחות הרופא שלי לא מוכן לתת FREE TEST אם אין בעיה עם הבדיקת TEST הרגילה

הבעיה שהרופאים או לפחות הרופא שלי לא מוכן לתת FREE TEST אם אין בעיה עם הבדיקת TEST הרגילה
לגמרי
אני רואה תוצאות הבדיקה של @Kicker177 זה דרך מאוחדת (מזהה מהתמונה), איך לעזאזל הצלחתם "לשכנע" רופא לבדוק לכם טסטוסטרון + FREE TEST.
מספיק עשיתי חצי שנה אחורה (total test) והיה תקין - אני צריך להמציא חתיכת סיבה כדי למשוך הפנייה שהיא לא "כללית" במקרה הטוב.
מהנסיון המוגבל שלי רופאים במרפאות לא משחררים בדיקות הורמונליות בקושי 😭

(אולי אני צריך להמשיך לג'נגל רופאים עד שאנחת על אחד ראש פתוח יותר? כמה אתם פתוחים איתם בכלל?)

לגמרי
אני רואה תוצאות הבדיקה של @Kicker177 זה דרך מאוחדת (מזהה מהתמונה), איך לעזאזל הצלחתם "לשכנע" רופא לבדוק לכם טסטוסטרון + FREE TEST.
מספיק עשיתי חצי שנה אחורה (total test) והיה תקין - אני צריך להמציא חתיכת סיבה כדי למשוך הפנייה שהיא לא "כללית" במקרה הטוב.
מהנסיון המוגבל שלי רופאים במרפאות לא משחררים בדיקות הורמונליות בקושי 😭

(אולי אני צריך להמשיך לג'נגל רופאים עד שאנחת על אחד ראש פתוח יותר? כמה אתם פתוחים איתם בכלל?)
באופן כללי אם תבקש כל כמה חודשים בדיקת דם כאשר כל הערכים תקינים ואתה בריא אז יסתכלו עליך בעין עקומה.. לא רק טסט' וe2.
אתה תמיד יכול להגיד שאתה מנסה כל מיני תוספי תזונה ואתה רוצה לראות את המצב של הטסט', e2 וכו'.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית