הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חוות דעת אישית חברה zphc + בדיקות דם!

Kicker177

משתמש פעיל
585
272
נק' מוניטין:
190
585
272
אני לא דילר! אני בודק ומשתף אותכם בשביל שגם אתם תדעו מה טוב בשוק ומה לא.
החברות שאנחנו רגילים אליהם לא תמיד זמינות לכן תמיד אפשר למצוא אלטרנטיבה טובה!

טוב חברים.. חברה zphc השמן מדהים אין pip והחומר עובד מצויין פשוט לבדוק קוד באתר הרשמי שלהם.. יחד אם זה השמן אחרי חימום קל של הבקבוקון עובר דרך מחט 27g כמו חמאה!!
המינון שלי לבדיקה זה 150מג בשבוע וזה בשביל עוד הפעם להסביר לאנשים שזה לא מינון trt..
20230131_210739.jpg
Screenshot_20230302_163609.jpg
Screenshot_20230302_163242.jpg
Screenshot_20230302_163247.jpg

נערך לאחרונה:
לגמרי
אני רואה תוצאות הבדיקה של @Kicker177 זה דרך מאוחדת (מזהה מהתמונה), איך לעזאזל הצלחתם "לשכנע" רופא לבדוק לכם טסטוסטרון + FREE TEST.
מספיק עשיתי חצי שנה אחורה (total test) והיה תקין - אני צריך להמציא חתיכת סיבה כדי למשוך הפנייה שהיא לא "כללית" במקרה הטוב.
מהנסיון המוגבל שלי רופאים במרפאות לא משחררים בדיקות הורמונליות בקושי 😭

(אולי אני צריך להמשיך לג'נגל רופאים עד שאנחת על אחד ראש פתוח יותר? כמה אתם פתוחים איתם בכלל?)
בכללית אין בדיקה של free test בלי שום קשר מקווה בשבילך שתמצא רופא משפחה טוב.. הרופא שלי מתקשר אלי כל חודש לקבוע לי בדיקה והוא דואג להכניס את כל ההורמונים האפשריים שצריך לבדוק אפילו בלי שאני אומר לו חח נראה לי שהוא נהנה מכל העניין.. אז נפלתי טוב הוא גם הציע לי לבדוק free test במעבדת חוץ אז תבדוק גם על זה על הדרך ושיהיה בהצלחה

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית