הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מוט דדליפט

• פותח/ת השרשור D.N.A
  • פורסם בתאריך

D.N.A

משתמש קבוע
1,518
1,121
נק' מוניטין:
1,993
1,518
1,121
מחפש לקנות מוט דדליפט, אשמח לכל עזרה אפשרית בנושא - מאיפה להזמין? תוך כמה זמן מגיע בדרך כלל? מכס?

תודה מראש 😃

היום בשוק יש כמה מוטות דדליפט שיכולים להיות רלוונטיים:
טקסס - המוט שעומד במבחן הזמן. נרלינג טוב, גמיש, הציפוי סרקוט מחזיק מעולה.
רוג - החברה עם האחריות הכי טובה בעולם כנראה, מה שלחלוטין מפצה על זה שלפעמים איכות הבניה שלהם פחות טובה (כי אם יש פגם קטן מאד בקלות פשוט ישלחו לך מוט חדש בחינם ואתה תרוויח מלמכור את הישן ה״פגום״. הנרלינג מעולה, והמוט פחות גמיש מהטקסס כי הcollars פחות עבים.
קאבוקי - מוט המים החדש והנורא שמייצר וויפ כל כך מוגזם שמטיס שיאים חדשים ופוגע לנו בפווארליפטינג. אם אתה מחפש לאגו שלך מוט שיהיה הכי גמיש שאפשר זה המוט בשבילך. אני חושב שהוא מיותר לחלוטין ופוגע לנו בספורט.
מבחינת על מה הייתי ממליץ - אם אתה מתאמן עם פלטות תחרותיות - טקסס. אם לא - רוג. הסיבה לכך היא שעובי הפלטות מאד משפיע על הגמישות של המוט, ולהשתמש בטקסס עם פלטות לא דקות כמו פלטות תחרותיות יתן לך הרבה יותר וויפ ממה שתקבל בתחרות, ולכן הרוג שפחות גמיש יעזור ״לאזן״ את זה.

עלויות:
אופציה א׳ - להזמין לחברת שילוח עם כתובת באמריקה - היתרון הוא שהמשלוח יהיה זול יותר ויש פחות הפתעות במחיר הסופי מבחינת מכס וכו׳. חיסרון - בחלק מהחברות זה יבטל לך לחלוטין את האחריות, או במקרה של רוג למשל האחריות תהיה לך לאמריקה ואם ישלחו לך חלקים חלופיים/מוט חלופי וכו׳ הם ישלחו לך אותו בחינם רק בתוך אמריקה אז תצטרך לשלם על השילוח לארץ. אופציה ב׳ היא להזמין ישירות מהחברה ולשלם משלוח ישירות לארץ עם ups. דורש פחות התעסקות, שומר על האחריות שלך עד לארץ, אבל יעלה יותר. ניתן לחסוך בעלות המשלוח אם קונים ביחד עם אחרים ומתחלקים במשלוח ואז המחיר כבר יכול להיות הרבה יותר קרוב למחירים שמקבלים עם חברת שילוח.

מבחינת המכס וכו׳ - על מוצרי ספורט אין מכס, מה שאומר שאתה תשלם 17% מעמ, ועמלות שחרור מהמכס בלבד.

לגבי זמני הגעה - מהניסיון שלי מהרגע שהמוט נשלח (שזה כבר תלוי בlead time שכתוב באתר החברה) אם אתה שולח לארץ ישירות מהחברה עם ups זה מגיע תוך שבוע-שבוע וחצי. אם שולחים דרך חברת שילוח לוקח סביבות 3 שבועות כולל הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית