הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מחפש אבקת קפאין בטעמים

• פותח/ת השרשור OPL
  • פורסם בתאריך

OPL

משתמש מתחיל
23
7
נק' מוניטין:
10
23
7
היי

כשהתחלתי להתאמן לפני כחצי שנה הלכתי בהמלצת חבר על ה-amino energy. אחרי שהתחלתי קצת לקרוא וללמוד בעצמי הבנתי שחוץ מהקפאין אני לא ממש מקבל ממנו משהו.

כרגע אני מחפש משהו שיחליף אותו, דרישות יחסית פשוטות, לפחות לדעתי, אבקה שכוללת קפאין וטעם. לא רוצה כדורים, לא רוצה מונסטר XL וכו, רוצה מים+ קפאין+טעם. יש חיה כזו? אני לא מוצא משהו בIHERB ולא מוצא בפורום שרשור דומה.

מבחינת PREWORKOUT אני מסודר, אבל משתמש בזה פעם אחת בשבוע לאימון של 3-3.5 שעות.

היי

כשהתחלתי להתאמן לפני כחצי שנה הלכתי בהמלצת חבר על ה-amino energy. אחרי שהתחלתי קצת לקרוא וללמוד בעצמי הבנתי שחוץ מהקפאין אני לא ממש מקבל ממנו משהו.

כרגע אני מחפש משהו שיחליף אותו, דרישות יחסית פשוטות, לפחות לדעתי, אבקה שכוללת קפאין וטעם. לא רוצה כדורים, לא רוצה מונסטר XL וכו, רוצה מים+ קפאין+טעם. יש חיה כזו? אני לא מוצא משהו בIHERB ולא מוצא בפורום שרשור דומה.

מבחינת PREWORKOUT אני מסודר, אבל משתמש בזה פעם אחת בשבוע לאימון של 3-3.5 שעות.
אין חיה כזו, תמיד המשקאות יבואו עם עוד דברים מלבד קפאין
יש במיי פרוטאין פחיות מוכנות שהן יותר עדינות מקדם אימון, אבל לא משהו משתלם

7290110576745_1.jpg

+

11653761-8444851089455482.jpg

או פשוט כדור קפאין וסוכריה ללא סוכר... 🤣

הכי משתלם זה לקנות כדורים של 200 מג קפאין ואם אתה מעדיף לא בכדור אז פשוט שים את הכדור בכוס, תוסיף מים חמים ותמיס אותו.
ואז יש לך 200 מג קפאין מוכן לשתייה, תוסיף ממתיק ומים קרים ולרוויה.
עוד אופציה, להמיס את זה בקפה רגיל ואז קיבלת כוס קפה עם יותר מ250 מג קפאין

• פותח/ת השרשור
אני חושב שזה הכי קרוב למה שאני מחפש אבל יש שם רק 120מ"ג קפאין למנה
קישור ל-IHERB
טוב אז הגיע. וגם ממש בזמן לפני טיסת עבודה. ניסיון ראשון מאוד מוצלח, שלי ושל עוד כמה חברים. הזמנתי עוד. שוב תודה.

קבצים מצורפים

• WhatsApp Image 2023-04-24 at 19.15.24.jpeg
    WhatsApp Image 2023-04-24 at 19.15.24.jpeg
    KB 142 · צפיות: 48
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית