מוצר חדש לאוכלי הAD - קוטג 12 אחוז שומן.

• פותח/ת השרשור papuk18
  • פורסם בתאריך
קוקוס !?!?
WTF ?

חלב קוקוס הוא תחליף לחלב לכל אלה שרוצים להימנע מהפחמימות שיש בחלב. מבחינתי הרווח הוא לא בהורדת כמות הפחמימות, כי יש כמעט אותה הכמות, אבל יש הרבה יותר שומן: ב- 100 מ"ל יש כ- 20 גרם שומן, כמעט כולו רווי. לפי פליאו/פרימל, זה מצוין לגדילה.
אחרי האימון ביום שלישי שתיתי שייק שהכיל שני סקופים של אבקת חלבון בטעם בננה עם פחית של חלב קוקוס (וגם קצת גבנ"צ ואבוקדו שלם). זה יושב טוב בבטן 😃
לחלב הקוקוס יש טעים עדין מאוד של קוקוס, אז גם מי שלא מת על קוקוס (אני) יכול לשתות את זה.
אם מישהו השתכנע שחלב קוקוס זה הדבר ורוצה לקנות, אז שישים לב שיש גם מי קוקוס, שזה לא אותו הדבר. לפעמים חלב קוקוס נקרא "קרם קוקוס". כלל אצבע: חפשו את המוצר עם הכי הרבה אחוזי שומן.

*פחית מכילה 400 מ"ל

אני לא יודע האם מוכרים את זה בשופרסל, אבל אני מקווה מאוד, כי זה כנראה יהיה זול יותר.
אני מקווה לבדוק את זה היום או מחר.

אני לא יודע האם מוכרים את זה בשופרסל, אבל אני מקווה מאוד, כי זה כנראה יהיה זול יותר.
אני מקווה לבדוק את זה היום או מחר.

מוכרים חלב קוקוס בשופרסל דיל (לפחות ברחובות). יש להם מוצר נחמד שמגיע באריזת קרטון ולא מכיל חומרים משמרים (100% קוקוס).

נשמע מצויין..
אני אבדוק היום.. אחרי האימון :D

---------- התגובה התווספה ב 12:57 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 10:53 ----------

טוב,

אכלתי את הקוטג' 12%
ממש ממש טעים.
אבל מבאס אותי המחיר לעומת הכמות.
אני חושב שאני אשאר עם 9% בשביל ה250 ג', לעומת 200.

אני נשאר עם הטונה ...
אבל ... צריך למצוא רוטב חדש בשביל הטעם ...
טיפ מצויין שמישהוא ציין פה זה רוטב צ'ילי ... אבל גם זה נמאס עם הזמן !!!

חלב קוקוס זה אחד הדברים הטעימים

leftyland רעיון אדיר לשים את זה בשייק, נשמע טוב

חלב קוקוס הוא תחליף לחלב לכל אלה שרוצים להימנע מהפחמימות שיש בחלב. מבחינתי הרווח הוא לא בהורדת כמות הפחמימות, כי יש כמעט אותה הכמות, אבל יש הרבה יותר שומן: ב- 100 מ"ל יש כ- 20 גרם שומן, כמעט כולו רווי. לפי פליאו/פרימל, זה מצוין לגדילה.
אחרי האימון ביום שלישי שתיתי שייק שהכיל שני סקופים של אבקת חלבון בטעם בננה עם פחית של חלב קוקוס (וגם קצת גבנ"צ ואבוקדו שלם). זה יושב טוב בבטן 😃
לחלב הקוקוס יש טעים עדין מאוד של קוקוס, אז גם מי שלא מת על קוקוס (אני) יכול לשתות את זה.
אם מישהו השתכנע שחלב קוקוס זה הדבר ורוצה לקנות, אז שישים לב שיש גם מי קוקוס, שזה לא אותו הדבר. לפעמים חלב קוקוס נקרא "קרם קוקוס". כלל אצבע: חפשו את המוצר עם הכי הרבה אחוזי שומן.

*פחית מכילה 400 מ"ל
חחח נשמע כאילו אתה הכתב בהראשי של וויקיפדיה, חח אבל ננסה בהזדמנות D:

אם כבר שילובים של טונה, תנסו עם פסטה / פתיתים / אורז..לי זה הולך טוב אבל יש לי רף נמוך לאוכל, אז על אחריותכם 🙄

לא מצאתי חלב קוקוס ב"שופרסל שלי" שבמקרה הייתי בו היום.
בעסה.
נבדוק ב"שופרסל ביג" שליד הבית ביום ראשון.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית