הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם לנשים

PeakingHigh

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
אהלן קראתי קצת שרשורים על בדיקות דם אבל כולם מתייחסים לגברים באופן מובן
מה יש לבדוק ומה מושפע מצריכה של אנאבר? כל כמה זמן יש לבצע בדיקות דם במהלך הסייקל? מנקי כבד עם אנאבר?
ובאופן כללי, האם יש מקור ידע יותר רחב בנוגע לנשים וסטרואידים?

נשים ואנאבולים לא הולך יד ביד
לא ממש רלוונטי לעשות בדיקות דם במהלך סייקל כי הפרמטרים יהיו משובשים.
מנקה כבד שאני מכיר זה של יעקובי נמכר בכל סופר אני אישית ממליץ טינר 21 יותר מנקה.. או סולר גם עושה את העבודה..

אנאבר נספג דרך הכליות אז בדיקת אנזים כליות..
תלוי מה היה המינון ומשך זמן הסייקל..
פנל כולסטרול ו פנל הורמונלי במקרה וזה היה מינון גבוה ומשך זמן יותר מ 90 יום.

יש מקור ידע גדול בקשר לנשים ואנאבולים בדרך כלל זה נגמר בדגדגן גדול ו גורגרת כמו של גריגורי מבת ים..

• פותח/ת השרשור
נשים ואנאבולים לא הולך יד ביד
לא ממש רלוונטי לעשות בדיקות דם במהלך סייקל כי הפרמטרים יהיו משובשים.
מנקה כבד שאני מכיר זה של יעקובי נמכר בכל סופר אני אישית ממליץ טינר 21 יותר מנקה.. או סולר גם עושה את העבודה..

אנאבר נספג דרך הכליות אז בדיקת אנזים כליות..
תלוי מה היה המינון ומשך זמן הסייקל..
פנל כולסטרול ו פנל הורמונלי במקרה וזה היה מינון גבוה ומשך זמן יותר מ 90 יום.

יש מקור ידע גדול בקשר לנשים ואנאבולים בדרך כלל זה נגמר בדגדגן גדול ו גורגרת כמו של גריגורי מבת ים..
תודה אח שלי
תודה על הציניות המשעשעת שלך, liv52 יש צורך?
אומנם אמרת כאן דבר או שניים רלוונטיים
אך אני בטוחה שזה לא כל הסיפור בכל מה שנוגע לאנאבולים ונשים ובטוח לא שם נגמר הסיפור, זה שאין ביצים לא אומר שלא ניתן או צריך לחקור ולדבר על זה

ממליץ לפנות לפורומים בחול. אין כאן לאנשים ניסיון עם אנאבולים לנשים. רק אגיד שכדאי מאוד לבדוק שהאנאבר שאת מתכוונת להשיג, יהיה באמת אנאבר. כי כאן בישראל הקטנה מזייפים את זה על ימין ועל שמאל.

תודה אח שלי
תודה על הציניות המשעשעת שלך, liv52 יש צורך?
אומנם אמרת כאן דבר או שניים רלוונטיים
אך אני בטוחה שזה לא כל הסיפור בכל מה שנוגע לאנאבולים ונשים ובטוח לא שם נגמר הסיפור, זה שאין ביצים לא אומר שלא ניתן או צריך לחקור ולדבר על זה
הכל אפשרי יש מספר בנות מהחדר כושר שלי שבניתי להן סייקלים יחסית עדינים והם במרגש טוב אבל מה שאמרתי לך זה מה אני אומר לכל בחורה שרוצה או לוקחת אנאבולים אני באותה מידה מגיב לאלה שלא יודעים מה ואיך ורוצים להתחיל (גברים)..

יש סה"כ 2 תוספים שבאמת יכולים לעזור זה
Tudca
ו שורש אסטרגלוס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית