אהלן חברים מה שלום כולם,
אז אני כרגע בן 30 גובה 1.79 משקל 92.5 בערך 18-19%BF אני בשבוע 10 מתוך 12 של בניית מסת שריר נקייה + הורדה של משקל גוף (התחלתי 99קג) ללא חומרים כלל
כרגע בונה רעיון לסייקל מספר 2 שלי, בעבר עשיתי סייקל 12 שבועות טסט בלבד נקי והיה מדהים.
יצאתי כמו שצריך היה מעט רגישות וקיבלתי ארמידקס סהכ בדיקות שם מאוד תקינות לאחר PCT
עכשיו אני חושב על סייקל 2 מעט יותר חזק:
12 weeks cycle
Dbol 10mg x100tab
Wini 100mgx100tab
Deca 300mg
Test 250mg
לגבי הטסט אין בעיה כמובן, דיבול בשביל לתת כוח עד שהדקה תתחיל לעבוד ואז ויני בשביל טיפה לנקות ולהוריד.
עכשיו ההתלבטויות:
ננדרולון דקה - הבנתי שלדקה לוקח זמן להכנס למערכת משהו כמו 6-8 שבועות וגם הוא נשאר לאורך זמן גם אחרי PCT (בעצם נשאר לחינם?)
הבנתי שיש לו קטע של נשירת שיער (ברור שזה גם קשור לגנים וגיל אבל...) וכמובן ההשפעה על מערכת הגוף
פה נכנסת התלבטות:
אולי לעשות שימוש ב NNP? ואז לקצר סייקל ל 8 שבועות (סתם מחשבה)
בעיקרון נראה לי שרק דקה הוא "החומר המלחיץ" היחיד שיש לי פה.
אשמח לדעת מה דעתכם איך רואים את החלוקה איך זה יעבוד וכו וכו
כמובן תרופון הגנה ו PCT כמו שצריך
אז אני כרגע בן 30 גובה 1.79 משקל 92.5 בערך 18-19%BF אני בשבוע 10 מתוך 12 של בניית מסת שריר נקייה + הורדה של משקל גוף (התחלתי 99קג) ללא חומרים כלל
כרגע בונה רעיון לסייקל מספר 2 שלי, בעבר עשיתי סייקל 12 שבועות טסט בלבד נקי והיה מדהים.
יצאתי כמו שצריך היה מעט רגישות וקיבלתי ארמידקס סהכ בדיקות שם מאוד תקינות לאחר PCT
עכשיו אני חושב על סייקל 2 מעט יותר חזק:
12 weeks cycle
Dbol 10mg x100tab
Wini 100mgx100tab
Deca 300mg
Test 250mg
לגבי הטסט אין בעיה כמובן, דיבול בשביל לתת כוח עד שהדקה תתחיל לעבוד ואז ויני בשביל טיפה לנקות ולהוריד.
עכשיו ההתלבטויות:
ננדרולון דקה - הבנתי שלדקה לוקח זמן להכנס למערכת משהו כמו 6-8 שבועות וגם הוא נשאר לאורך זמן גם אחרי PCT (בעצם נשאר לחינם?)
הבנתי שיש לו קטע של נשירת שיער (ברור שזה גם קשור לגנים וגיל אבל...) וכמובן ההשפעה על מערכת הגוף
פה נכנסת התלבטות:
אולי לעשות שימוש ב NNP? ואז לקצר סייקל ל 8 שבועות (סתם מחשבה)
בעיקרון נראה לי שרק דקה הוא "החומר המלחיץ" היחיד שיש לי פה.
אשמח לדעת מה דעתכם איך רואים את החלוקה איך זה יעבוד וכו וכו
כמובן תרופון הגנה ו PCT כמו שצריך