הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לגבי סייקל מספר 2 - מסה

KolaKoKa

משתמש מתחיל
22
2
נק' מוניטין:
2
22
2
אהלן חברים מה שלום כולם,
אז אני כרגע בן 30 גובה 1.79 משקל 92.5 בערך 18-19%BF אני בשבוע 10 מתוך 12 של בניית מסת שריר נקייה + הורדה של משקל גוף (התחלתי 99קג) ללא חומרים כלל
כרגע בונה רעיון לסייקל מספר 2 שלי, בעבר עשיתי סייקל 12 שבועות טסט בלבד נקי והיה מדהים.
יצאתי כמו שצריך היה מעט רגישות וקיבלתי ארמידקס סהכ בדיקות שם מאוד תקינות לאחר PCT
עכשיו אני חושב על סייקל 2 מעט יותר חזק:
12 weeks cycle
Dbol 10mg x100tab
Wini 100mgx100tab
Deca 300mg
Test 250mg

לגבי הטסט אין בעיה כמובן, דיבול בשביל לתת כוח עד שהדקה תתחיל לעבוד ואז ויני בשביל טיפה לנקות ולהוריד.
עכשיו ההתלבטויות:
ננדרולון דקה -
הבנתי שלדקה לוקח זמן להכנס למערכת משהו כמו 6-8 שבועות וגם הוא נשאר לאורך זמן גם אחרי PCT (בעצם נשאר לחינם?)
הבנתי שיש לו קטע של נשירת שיער (ברור שזה גם קשור לגנים וגיל אבל...) וכמובן ההשפעה על מערכת הגוף
פה נכנסת התלבטות:
אולי לעשות שימוש ב NNP? ואז לקצר סייקל ל 8 שבועות (סתם מחשבה)

בעיקרון נראה לי שרק דקה הוא "החומר המלחיץ" היחיד שיש לי פה.
אשמח לדעת מה דעתכם איך רואים את החלוקה איך זה יעבוד וכו וכו
כמובן תרופון הגנה ו PCT כמו שצריך

המלצה שלי לסייקל שני
טסט 250
טורינבול 20/30מג ביום
וזהו!..
תשמור על הבריאות ותלמד קצת יותר ואחרי זה תתחיל לשלב דברים יותר מעניינים..

• פותח/ת השרשור
המלצה שלי לסייקל שני
טסט 250
טורינבול 20/30מג ביום
וזהו!..
תשמור על הבריאות ותלמד קצת יותר ואחרי זה תתחיל לשלב דברים יותר מעניינים..
זה הכל אחי?
איך החלוקה והכל?
האמת אני לא מכיר טורינבול צריך לברר מידע ולהבין מה זה. אבל מסכים עם העניין של לשמור על הבריאות

נערך לאחרונה:
זה הכל אחי?
איך החלוקה והכל?
האמת אני לא מכיר טורינבול צריך לברר מידע ולהבין מה זה. אבל מסכים עם העניין של לשמור על הבריאות
אתה מוזמן תמיד לשאול ואני יגיב.
טורינבול זה האח של דיאנבול הגיע מצפון גרמניה הפלוס שלו שהוא לא עובר תהליך ארמטזציה כמו דיאנבול לכן הרבה יותר קל לשלוט על המדדים במהלך הסייקל.
לפי מה שאתה רשמת ואיך שרשמת את זה אני יכול להגיד יש לך שמה מתכון לאסון ובאמת עדיף לקחת הכל לאט לאט וללמוד כמה שיותר.

לפי ההמלצה שלי
שבוע 1-3 טסט 150מג
(בדיקות דם פנל הורמנולי)
במקרה והמדדים בסדר ואתה מרגיש בסדר אז הכל טוב ואין צורך להוסיף a.i אחרת להוסיף a.i
שבוע 4-16 טסט 250מג
שבוע 5-10 טורינבול 20/30 מג ביום.

מי שאמר לך שננדרלון גורם לנשירת שיער אידיוט זה בין הסטרואידים הכי בטוחים לשיער.
מבחינת סייקל שני זה נראה שהלכת מסובך מידי, טסט + נאנד + וויני בסוף הסייקל וזהו.

• פותח/ת השרשור
טורינבול זה האח של דיאנבול הגיע מצפון גרמניה הפלוס שלו שהוא לא עובר תהליך ארמטזציה כמו דיאנבול לכן הרבה יותר קל לשלוט על המדדים במהלך הסייקל.
לפי מה שאתה רשמת ואיך שרשמת את זה אני יכול להגיד יש לך שמה מתכון לאסון ובאמת עדיף לקחת הכל לאט לאט וללמוד כמה שיותר.

לפי ההמלצה שלי
שבוע 1-3 טסט 150מג
(בדיקות דם פנל הורמנולי)
במקרה והמדדים בסדר ואתה מרגיש בסדר אז הכל טוב ואין צורך להוסיף a.i אחרת להוסיף a.i
שבוע 4-16 טסט 250מג
קודם כל תודה רבה על ההודעה המפורטת.

לפי ההמלצה שלי
שבוע 1-3 טסט 150מג
(בדיקות דם פנל הורמנולי)
שבוע 4-16 טסט 250מג
תודה רבה אחי על התשובה המפורטת,
אז קראתי קצת מה זה טורינבול, אין ספק שהוא בטוח יותר השאלה היא האם זה לא נובע מכך שהוא חלש יחסית?
וגם קראתי הרבה מקומות שבגלל "העוצמה" שלו מתרגלים אליו גם מהר ואז צריכים לעלות מינון.
האמת אני מתחבר כזה לעשות שוב טסט ולתחזק אותו עם משהו נוסף השאלה היא האם זה הבחירה "הטובה ביותר" או אפילו "המזיקה פחות" והשאלה היא גם מה אני מצפה או יותר נכון מה באמת המטרה והצפייה מסייקל בשילוב כזה?
ומה שאני מבין מהבנייה שלך שהשימוש מתבצע 5 שבועות בלי 5 שבועות עם ולבסוף 5 שבועות בלי.
כלומר סייקל 15-16 שבועות ואז PCT
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מי שאמר לך שננדרלון גורם לנשירת שיער אידיוט זה בין הסטרואידים הכי בטוחים לשיער.
מבחינת סייקל שני זה נראה שהלכת מסובך מידי, טסט + נאנד + וויני בסוף הסייקל וזהו.
האמת שזה נשמע לא רע בכלל, למרות שהדקה מפחיד אותי מעט זה בהחלט השילוב המקובל.. מעניין לא פוסל את זה

קודם כל תודה רבה על ההודעה המפורטת.

תודה רבה אחי על התשובה המפורטת,
אז קראתי קצת מה זה טורינבול, אין ספק שהוא בטוח יותר השאלה היא האם זה לא נובע מכך שהוא חלש יחסית?
וגם קראתי הרבה מקומות שבגלל "העוצמה" שלו מתרגלים אליו גם מהר ואז צריכים לעלות מינון.
האמת אני מתחבר כזה לעשות שוב טסט ולתחזק אותו עם משהו נוסף השאלה היא האם זה הבחירה "הטובה ביותר" או אפילו "המזיקה פחות" והשאלה היא גם מה אני מצפה או יותר נכון מה באמת המטרה והצפייה מסייקל בשילוב כזה?
ומה שאני מבין מהבנייה שלך שהשימוש מתבצע 5 שבועות בלי 5 שבועות עם ולבסוף 5 שבועות בלי.
כלומר סייקל 15-16 שבועות ואז PCT
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

האמת שזה נשמע לא רע בכלל, למרות שהדקה מפחיד אותי מעט זה בהחלט השילוב המקובל.. מעניין לא פוסל את זה
זה דיבול
download.jpeg

זה טורינבול
chlorodehydromethyltestosterone-cdmt-androgenic-and-anabolic-steroid-molecule-used-in-sports-d...jpg

כמו שאתה רואה מבנה כימי זהה
הבדל יחידי זה לטורינבול אין שרשרת מטאל-אסטרודיול לכן אין ארמטזציה
טורינבול חזק ורעיל כמו דיבול עד 6 שבועות הרצה זה המקסימום המומלץ.
בקשר להמלצת הסייקל שלי כן תתחיל ממינון טסט נמוך תעשה בדיקות דם ואחרי זה תעלה מינון ותוסיף טורינבול לכמה שבועות תסיים את הסייקל אחרי 16 שבועות וצא לפיסיטי.
המטרה זה לא סתם לדפוק בראש אלה למצאו נקודה מתוקה לך מבחינת מינון והבנה אם אתה צריך ai או לא ואם כן אז באיזה מינון.

הבנתי שיש לו קטע של נשירת שיער (ברור שזה גם קשור לגנים וגיל אבל...) וכמובן ההשפעה על מערכת הגוף
זה דווקא החלק שהכי אתה צריך פחות לחשוש ממנו. הננדרלון כמעט ולא משפיע על זקיקי השיער. הוויני זה כבר סיפור אחר.

דקה אחלה חומר יותר מזה יש לנו קצת דקה בגוף בצורה טבעית צריך לקחת מספר דברים בחשבון עם דקה..
במינונים שלנו לסייקל ולא במינונים רפואים יש לו השפעה על הלב הוא מרחיב עורק ראשי בלב
דקה מעלה את הפרולקטין שזה משהו שאנחנו לא רוצים ובשביל לעצור את זה צריך להוסיף כאבר
כאבר עובד על הבלוטות אדרינו ומשפיע גם כן על הלב
אז אנחנו יוצרים פה לחץ מסויים על עיבר חשוב שיש לנו רק אחד בסט ולא כמו כליות..
אני אישית אוהב דקה משתמש בדקה מדי פעם ממליץ על דקה אבל צריך לקחת הכל תמיד,בחשבון!
חבר סיים סייקל דקה של 16 שבועות מרגיש מצויין כן לקח כאבר ועכשיו לוקח מנוחה מדקה לפחות 6 חודשים אם לא יותר.
סייקל שני אמור להיות קל נעים ופשוט אין כמו בסיס טסט ואורלי פשוט.

• פותח/ת השרשור
דקה אחלה חומר יותר מזה יש לנו קצת דקה בגוף בצורה טבעית צריך לקחת מספר דברים בחשבון עם דקה..
במינונים שלנו לסייקל ולא במינונים רפואים יש לו השפעה על הלב הוא מרחיב עורק ראשי בלב
דקה מעלה את הפרולקטין שזה משהו שאנחנו לא רוצים ובשביל לעצור את זה צריך להוסיף כאבר
כאבר עובד על הבלוטות אדרינו ומשפיע גם כן על הלב
אז אנחנו יוצרים פה לחץ מסויים על עיבר חשוב שיש לנו רק אחד בסט ולא כמו כליות..
אני אישית אוהב דקה משתמש בדקה מדי פעם ממליץ על דקה אבל צריך לקחת הכל תמיד,בחשבון!
חבר סיים סייקל דקה של 16 שבועות מרגיש מצויין כן לקח כאבר ועכשיו לוקח מנוחה מדקה לפחות 6 חודשים אם לא יותר.
סייקל שני אמור להיות קל נעים ופשוט אין כמו בסיס טסט ואורלי פשוט.
תודה רבה על התגובה המפורטת אני לומד המון.
לדעתי אני יורד כרגע מדקה, פחות הזמו שלי עכשיו אולי בעתיד. (חוץ מדה דקה דיק מפחיד אותי חחחח)
אני גם יורד מהסייקל שרשמתי פה בתחילה וכנראה אעשה טסט + משהו. כמו שהמלצת משהו בסיסי+
נ ב שלחתי לך פרטית

האם הייתה מכניס אותו לסייקל 2?
לא הייתי מכניס את אף אחד מהם. ההשפעה של הננדרלון, גם קצר, מורגש גם אחרי שהחומר עוזב את הגוף. יותר מיועד לאנשים שהולכים אחרי זה לקרוז.

הוויני, אם איכפת לך מהשיער על הראש, תוותר עליו.

• פותח/ת השרשור
לא הייתי מכניס את אף אחד מהם. ההשפעה של הננדרלון, גם קצר, מורגש גם אחרי שהחומר עוזב את הגוף. יותר מיועד לאנשים שהולכים אחרי זה לקרוז.

הוויני, אם איכפת לך מהשיער על הראש, תוותר עליו.
ירד דקה וירד וויני.. נשארנו עם טסט וטוריניבול 🤭

"דקה משפיע על הציר"
"וויני גורם לנשירה"
"טורינבול רעיל"
"דיבול רעיל"
"אנאבר מזיק לכליות"

יאללה יא'חבורה של כוסיות שתו קראטין וסגרו סיפור מה באתם לבלבל את השכל או לעשות סייקל, לכל דבר יש סיכונים גם מאדויל אתה יכול לקבל התקף לב, עושים סייקל שומרים על הגוף, אוכלים כמו שצריך, ישנים כמו שצריך, עושים בדיקות דם ולוקחים הפסקה סוף סיפור, אף אחד פה לא הולך להריץ סייקלים של רוני קולמן אז חאלס הדיבורי כוסיות האלה.

תמלא מזרק עם 100מג נאנד, 75מג טסט תן שפיץ בתחת יום כן יום לא פינישר של אנאבר וסגור סיפור תעדכן איך היו התוצאות.

"דקה משפיע על הציר"
"וויני גורם לנשירה"
"טורינבול רעיל"
"דיבול רעיל"
"אנאבר מזיק לכליות"

יאללה יא'חבורה של כוסיות שתו קראטין וסגרו סיפור מה באתם לבלבל את השכל או לעשות סייקל, לכל דבר יש סיכונים גם מאדויל אתה יכול לקבל התקף לב, עושים סייקל שומרים על הגוף, אוכלים כמו שצריך, ישנים כמו שצריך, עושים בדיקות דם ולוקחים הפסקה סוף סיפור, אף אחד פה לא הולך להריץ סייקלים של רוני קולמן אז חאלס הדיבורי כוסיות האלה.

תמלא מזרק עם 100מג נאנד, 75מג טסט תן שפיץ בתחת יום כן יום לא פינישר של אנאבר וסגור סיפור תעדכן איך היו התוצאות.
שכחת את הראד ואנאבר זה סרטן 😉

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית