הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל מספר 2 חיטוב

PitbullHere

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי לכולם ,
בן 32 סייקל מס 2 שלי
טסט אנטט 500 מג ב2 זריקות
אנאבר 40 מג ביום 8 שבועות
ולסיום אעשה 4 שבועות וינסטרול
סהכ 12 שבועות

המטרה שלי בסייקל היא להוריד אחוזי שומן ולהעלות שריר בעצם להתחטב כמה שיותר
במראה החיצוני נראה שאני יורד במשקל יחסית בסדר אבל בשקילה עצמה יורד ממש לאט . בגירעון קלורי של 600 קל ,מה עושים בעצם עם כול הנוזלים של הסייקל ? איך אמורים להתחטב בסייקל שמעלה נוזלים ?האם להעלות מינון מלח או להוריד ?
תודה מראש לכולם

נערך לאחרונה:
במראה החיצוני נראה שאני יורד במשקל יחסית בסדר אבל בשקילה עצמה יורד ממש לאט . בגירעון קלורי של 600 קל ,מה עושים בעצם עם כול הנוזלים של הסייקל ? איך אמורים להתחטב בסייקל שמעלה נוזלים ?האם להעלות מינון מלח או להוריד ?
תודה מראש לכולם
המראה החיצוני זה א-ב אם אתה מרוצה משינוי ויזואלי זה הכי חשוב. משקל גוף שיורד לאט זה לא רע לדעתי זה אומר שאתה מתקדם ליעד שלך לאט ובזהירות (אבל אני אומר את זה בלי לראות אותך לפני ואחרי) אל תשכך שאתה מעלה שריר ויורד באחוזי שומן המשקל שלך לא צריח להתרסק.
לגבי נוזלים תוסיף פרווירון כל יום 50 מלגרם + 2 כדורים בשבוע של או ארימידקס/או ארומזין/ או איזה כדור לטרזול אתה תסחוב פחות מים. במקביל ככל שתוריד יותר פחמימה מהתפריט ותעלה אירובי הנוזלים יתחילו לרדת. נוזלים זה לא קריטי מה שחשוב זה ירידה באחוזי שומן בחיטוב. ואתה לא צריח להוריד מלח מהתפריט תשאיר אותו זה חשוב.
אנאבר שלך מקורי ידידי? 😉 ☠️

• פותח/ת השרשור
המראה החיצוני זה א-ב אם אתה מרוצה משינוי ויזואלי זה הכי חשוב. משקל גוף שיורד לאט זה לא רע לדעתי זה אומר שאתה מתקדם ליעד שלך לאט ובזהירות (אבל אני אומר את זה בלי לראות אותך לפני ואחרי) אל תשכך שאתה מעלה שריר ויורד באחוזי שומן המשקל שלך לא צריח להתרסק.
לגבי נוזלים תוסיף פרווירון כל יום 50 מלגרם + 2 כדורים בשבוע של או ארימידקס/או ארומזין/ או איזה כדור לטרזול אתה תסחוב פחות מים. במקביל ככל שתוריד יותר פחמימה מהתפריט ותעלה אירובי הנוזלים יתחילו לרדת. נוזלים זה לא קריטי מה שחשוב זה ירידה באחוזי שומן בחיטוב. ואתה לא צריח להוריד מלח מהתפריט תשאיר אותו זה חשוב.
אנאבר שלך מקורי ידידי? 😉 ☠️
תודה רבה על המענה המפורט 😘
המקור שממנו הבאתי אמין
אנאבר של חברת Mp נבדק באתר עם הקוד ויצא תקין .
זה כול מה שיכולתי לעשות

היי לכולם ,
בן 32 סייקל מס 2 שלי
טסט אנטט 500 מג ב2 זריקות
אנאבר 40 מג ביום 8 שבועות
ולסיום אעשה 4 שבועות וינסטרול
סהכ 12 שבועות

המטרה שלי בסייקל היא להוריד אחוזי שומן ולהעלות שריר בעצם להתחטב כמה שיותר
תודה מראש לכולם
2 בלי חוסם אסטרוגן, מרשים, אבל כל עוד שאתה רואה תוצאות שאתה רוצה

• פותח/ת השרשור
משתמש כול יום כדור באנאסטרוזול .
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

2 בלי חוסם אסטרוגן, מרשים, אבל כל עוד שאתה רואה תוצאות שאתה רוצה
משתמש כול יום כדור באנאסטרוזול .

דבר ראשון 500 מג טסט בחיטוב זה מיותר כמובן שאתה תרגיש נוזלי מזה
ו12 שבועות של אוראלים זה לאנוס את הכבד
מריצים 4-6 שבועות של אוראלים וזה בסוף של החיטוב

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית