הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסתבר שאנחנו בנויים ממש שונה אחד מהשני

• פותח/ת השרשור ziv_r
  • פורסם בתאריך

ziv_r

משתמש משקיע
2,178
1,812
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
4,501
2,178
1,812
ידעתם שלשריר הדו-ראשי יכול להיות 7 ראשים? 13% מהאוכלוסיה הם כאלו.
6 קוביות בבטן? תחשבו על 12 קוביות, קיים אצל 1-2% מהאוכלוסיה. 10 קוביות אצל 20%
אלו רק קצת מהדוגמאות שמוצגות בוידאו הבא. מומלץ!

קישור לצפייה: https://youtu.be/EbxfcMZ-WBc

• פותח/ת השרשור
קיים כזה, תסתכל בתיאור לסרטון.
זה ערוץ מאוד מוכר ואמין.

וואו זה באמת מעניין!
במידה ויש שינויים פיזיולוגים.. האם יתכן שיש גם שינויים קוגניטיבים-מנטלים?

תודה אני אסתכל..
עכשיו נשאר לי רק לדעת לקרוא מחקרים כמו שצריך

@Mike Bikov @Ben2648 @Yuval Maimon @Bar Weissbuch @kotzer @Maor Pichadaz
אם ייצא לכם להציץ במחקרים שם נשמח לקצת מידע, תודה 😘
רחוק מהתחום שלי לדעת לקרוא מחקרים באנטומיה/ביומכניקה. לדעת לקרוא מחקרים זה אומר לדעת לקרוא מחקרים בתחום מאוד ספציפי. אי אפשר לדעת ולהבין לקרוא מחקרים בכל התחומים, גם אם יש להם אלמנטים משותפים ולכן כל אחד צריך להישאר מומחה בתחומו ולא תמצא מישהו ש"מבין בהכל" (ואם כן, הוא כנראה שרלטן).

בכל מקרה, יש אכן שינויים אנטומים בין אנשים, אבל לרוב אנשים כאלו לא תראו על במות של פיתוח גוף – גם לא תדעו כמעט שזה קיים. זה גם לא ממש חכמה להיות עם יותר או פחות ראשים בייספס/טרייספס, זה גם עניין של כיצד זה נראה על אחוז שומן נמוך, איך ואיפה זה מתחבר, מה האורך של השריר, כמה נוזלים סופחים מתחת לעור ובתוך השריר (גליקוגן) וגם כיצד הגוף באופן כולל מגיב לחומרים אנאבולים (לפחות בפיתוח גוף ברמות גבוהות בתחרויות של אנשים לא טבעיים). יש עוד הרבה מאוד פרמטרים שלא הזכרתי ולכן השינויים האנטומים הללו לא בהכרח תמיד יעבדו לטובת מפתח הגוף בהנחה שזו המטרה..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית