הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נוזלים במאזן קלורי שונה

המשורר

משתמש קבוע
1,144
343
נק' מוניטין:
489
1,144
343
קחו שני אנשים על אותו א"ש, גובה, משקל ולשניהם תתנו לאכול את אותה כמות הפחמימות רק שלאחד מהם כמות קלוריות נמוכה יותר.
גם כמות הנתרן מהמזון והשתייה שהם שותים תהיה שווה.
האם יהיה הבדל בכמות נוזלים שהם "סוחבים" עליהם?

האם נוזלים מפחמימות ונוזלים עקב נתרן יכולים להצטבר אחרת בגוף?(מקומות שונים, למשל)

זו שאלה שקשה לענות עליה בוודאות ודיוק, וכנראה תלוי מצב בכמה פחמימות הבנאדם אוכל בכללי ומה המאזן הקלורי שלו.
יש לך הרבה שאלות תיאורטיות ללא פרקטיקה, אז אני מעוניין לדעת איך בכלל אתה מגיע לשאלות האלה

• פותח/ת השרשור
זו שאלה שקשה לענות עליה בוודאות ודיוק, וכנראה תלוי מצב בכמה פחמימות הבנאדם אוכל בכללי ומה המאזן הקלורי שלו.
יש לך הרבה שאלות תיאורטיות ללא פרקטיקה, אז אני מעוניין לדעת איך בכלל אתה מגיע לשאלות האלה
עכשיו שענית אני צריך לענות, נכון? אוף.
מממ
לפעמים שואל שאלה שעולה לי בגלל האוברטינקינג הרציני שיש לי, לפעמים כדי להחכים וכי אין לי משהו יותר טוב לעשות.
מי יתן ויהיה לי שקט בראש, וכך גם לכם.

לא שהעניין זה לענות לך, העניין שבאמת לעזור לך יהיה לא להגיד לך תשובה על כל שאלה כזאת - אלט להגיד לך ש ח ר ר . בשבילך בעיקר!

פשוט תעבוד ותראה את התמונה הגדולה, המאקרו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית