הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון עבודה בבמת דדליפט

GreenApe

משתמש מתחיל
58
27
נק' מוניטין:
42
58
27
סיטואציה מעצבנת שהיית לי לפני כמה ימים בחדר כושר. מדובר בחדר כושר עם המון שטח, ובשעות הערב הוא די מפוצץ. בחדר כושר יש רק 2 במות דדליפט (ייאמר לזכותם שזה עדיין הרבה יותר ממכונים אחרים). ראיתי מישהו שעובד עם קטלבלס על הבמה וביקשתי להתחלק איתו בין הסטים שלו שאני אעבוד דדליפט ואדאג לא להפריע לו בשום צורה. הוא סרב בנימוס.
ברור לי שהחדר כושר לא שלי וחוץ מלהתעצבן אין לי יותר מה לעשות. אבל מה לדעתכם הקווים המנחים לשימוש בבמה? ברור שיש את מצבי הקיצון של אנשים שעובדים על הבייספס / היפ-טראסט / עושים מתיחות על הבמה, שזה ברור שלא לגיטימי. אבל מה לגבי קטלבלס? אני מפספס פה משהו? יש סיבה הגיונית לעבוד על הבמה עם קטלבלס?

• פותח/ת השרשור
תעשה על הריצפה למה אתה חייב במה
הבמה נועדה למקסם את הדדליפט (והנפות אולימפיות בין השאר).
1. הפרקט על הבמה מאפשר לך להחזיר את האנרגיה בדחיפה כלפי הריצפה בצורה יעילה יותר, ככה שאנרגיה לא מתבזבזת במצב שבו הקרקע רכה. הריצפה במכון מכוסה באריחים גמישים, שזה מצב מאוד לא אידאלי יחסית לפרקט.
2. בצידי הבמה יש משטחים קשיחים יחסית שגם מגנים על הריצפה מהמשקל של הפלטות, וגם זה לא משגע אותך כשיש אריחים גמישים שהתעקמו מהמשקל והמוט זז בכל חזרה.

אני פשוט לא שואל נכנס מקסימום יגיד לא ואם שואל למה אני אומר במה גדולה אפשר להתחלק (קרה לי) או שפשוט עושה מחוץ לבמה .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית