הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אימון רגליים עם כאב בשריר התאומים בגלל עמידה ממושכת

Nata4825

משתמש מתחיל
38
5
נק' מוניטין:
5
38
5
שלום , אני בת 23 אחריי שיקום חלקי אחרי ניתוח לשחזור רצועה צולבת ותפרית מניסקוס , כרגע עובדת בעבודה פיזית 6 פעמים בשבוע שדורשת ממני לעמוד הרבה שעות , בשבוע האחרון אני סובלת מאוד בכאבים נוראיים בשריר התאומים ובברכיים
היום יש לי אימון רגליים ואני אשמח לדעת אם בכל זאת כדי לי לעשות אותו , יש לי אימון רגליים אחד בשבוע אז חבל לי לוותר עליו
תודנ גבה !!

שלום , אני בת 23 אחריי שיקום חלקי אחרי ניתוח לשחזור רצועה צולבת ותפרית מניסקוס , כרגע עובדת בעבודה פיזית 6 פעמים בשבוע שדורשת ממני לעמוד הרבה שעות , בשבוע האחרון אני סובלת מאוד בכאבים נוראיים בשריר התאומים ובברכיים
היום יש לי אימון רגליים ואני אשמח לדעת אם בכל זאת כדי לי לעשות אותו , יש לי אימון רגליים אחד בשבוע אז חבל לי לוותר עליו
תודנ גבה !!
אם את מרגישה שיש כאב שהוא לא דומס לא הייתי ממליץ לחזור להתאמן, בטח אם יש בעיה מוכרת ואת אחרי ניתוח.
לטעמי 2 אופציות יהיו יותר חכמות,
1. לנהל את העומסים שלך יותר בזהירות תוך התחשבות בעבודה שלך.
2. להתייעץ עם הפיזיותרפיסט המטפל.

בכל מקרה לא הייתי עושה אימון מלא אם יש כאב שלא קשור בדומס, האימון האקוטי הזה לא ישנה כלום לכאן או לכאן.
הנזק הפוטנציאלי בהחלט יכול לשנות, אבל לרעה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית