נק' מוניטין:
2
- 26
- 2
חברה טובה? רוצה להתחיל סייקל של טסט לבד מהם. מישהו ניסה?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם לא היו אנשים כמוני ששואלים על החברה, לא היה מופיע לך כלום "בחיפוש"יש לך כפתור חיפוש, תפעיל קצת את המוח.
וכן אחלה חברה.
זה פרדוקס תאכלסאם לא היו אנשים כמוני ששואלים על החברה, לא היה מופיע לך כלום "בחיפוש"
זבל של חברה אחרי ניסיון של שנה וחצי איתם של B&Cחברה טובה? רוצה להתחיל סייקל של טסט לבד מהם. מישהו ניסה?
לא יודע מה הזמנת אבל החברה בסדר גמור ועובדת.זבל של חברה אחרי ניסיון של שנה וחצי איתם של B&C
חוץ מהטסט והואיגרה הכל מיץ פטל..
בעיקר האוראלים דיבול לא פעל אנדרול לא פעל ..
Pct לא פעל פשוט כדורים בלי חומר פעיל אפילו לאקמול יש יותר תופעות לוואי.
רק הטסט אמיתי לפי בדיקות הדם . הדבר היחיד שטוב זה שהם זולים 30 יורו ל10 אמפולות של טסט. החסרון לוקח חודש ו.. רק להגיע לארץ זה השיטת
משלוח הכי איטית שיש .. מיץ פטל באמפולה.
מה אני אגיד לך כי מזה קשה לזייף דבר כזה.. ונגיד וזה אמיתי מה גורם לך לחשוב שאת האמפולה עם החומר שלחו למעבדה ולישראלי שקנה בביטקוין שלחו שמן דקלים, כי אין לו איך לקבל את הכסף חזרה ..לא יודע מה הזמנת אבל החברה בסדר גמור ועובדת.
לפי מה שרשמת שלא עובד זה הבדיקות מעבדה של החומרים דיבול ואנאדרול
צפה בקובץ המצורף 86873צפה בקובץ המצורף 86874
לא אתה לא יכול לזייף את זה אתה יכול לבדוק לפי מספר סריאלי של הבדיקה באתר הרשמי של המעבדה.מה אני אגיד לך כי מזה קשה לזייף דבר כזה.. ונגיד וזה אמיתי מה גורם לך לחשוב שאת האמפולה עם החומר שלחו למעבדה ולישראלי שקנה בביטקוין שלחו שמן דקלים, כי אין לו איך לקבל את הכסף חזרה ..
מי אלה?zphc
מי אלה?
lbs.co.il
השתמשתי בטורינבול שלהם וזה אחלה. נתן קצת כוח וורידים, העלה קצת לחץ דם. כולם בחול עפים עליהם ויש להם בדיקות מעבדה ומכיר כמה שעשו בדיקות מעבדה לא מטעם הresellers.זבל של חברה אחרי ניסיון של שנה וחצי איתם של B&C
חוץ מהטסט והואיגרה הכל מיץ פטל..
בעיקר האוראלים דיבול לא פעל אנדרול לא פעל ..
Pct לא פעל פשוט כדורים בלי חומר פעיל אפילו לאקמול יש יותר תופעות לוואי.
רק הטסט אמיתי לפי בדיקות הדם . הדבר היחיד שטוב זה שהם זולים 30 יורו ל10 אמפולות של טסט. החסרון לוקח חודש ו.. רק להגיע לארץ זה השיטת
משלוח הכי איטית שיש .. מיץ פטל באמפולה.
יש לי גם טיבול שלהם אחרי 50 כדור אפס הבדל..השתמשתי בטורינבול שלהם וזה אחלה. נתן קצת כוח וורידים, העלה קצת לחץ דם. כולם בחול עפים עליהם ויש להם בדיקות מעבדה ומכיר כמה שעשו בדיקות מעבדה לא מטעם הresellers.
אתה לא קונה מהאתר הרשמי, אתה קונה מreseller.יש לי גם טיבול שלהם אחרי 50 כדור אפס הבדל..
לא עשה שום דבר כאילו לקחתי סוכריות קופצות..
וקניתי מהאתר הרשמי שלהם אז החומרים שלהם חרא
אז יכול להיות שאני under responderאתה לא קונה מהאתר הרשמי, אתה קונה מreseller.
בוא נסכים שלא להסכים... כי לא מעט אנשים כאן משתמשים בהם ומרוצים, בחול הריצו בדיקות מעבדה לטרן ולאנאבר שלהם והכל חזר בdose.