הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Deus medical זהירות!!!!!

anabolicpro1

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
-14
3
0
אני לקחתי מדילר מוכר לי ולחברה שלי היא לקחה אנבאר של דוס ותוך חודש ניהיה לה נזק בלתי הפיך נראה שדחפו לה דיבול!!! לקחתי mk677 של דוס והתחיל לי גיינו !!!ֶ תיזהרו חברים חברה של נוכלים הדילר גם לא מוכן לפצות !

מצטער לשמוע ממליץ תמיד ללכת על אנאבר רפואי במיוחד לנשים.
Mk677 עשה לך גינו? מעניין מה בדיוק יש בכדורים האלה.
Mk677 שאני אישית בדקתי לפי בדיקות דם שעשה את מה שהוא צריך לעשות זה של pure platinum.
תבדקו מול אנדרוגרינולוג מה אפשר לעשות בקשר לחברה שלך.

לקחת זיופים.. לא דאוס
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

גם שמתי לב שנרשמת היום לפורום אז בכלל...

יש לי הרגשה כמו שהגעת, ככה גם תיעלם.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

מצטער לשמוע ממליץ תמיד ללכת על אנאבר רפואי במיוחד לנשים.
Mk677 עשה לך גינו? מעניין מה בדיוק יש בכדורים האלה.
Mk677 שאני אישית בדקתי לפי בדיקות דם שעשה את מה שהוא צריך לעשות זה של pure platinum.
תבדקו מול אנדרוגרינולוג מה אפשר לעשות בקשר לחברה שלך.
אחי, הוא הקפיץ עוד פוסט על דאוס לפני שנה או שנתיים... רשם שהוא לקח כמה חומרים והם היו דלילים ולא עובדים ואז בmk הוא קיבל גינו.. טוב..

נערך לאחרונה:
אני לקחתי מדילר מוכר לי ולחברה שלי היא לקחה אנבאר של דוס ותוך חודש ניהיה לה נזק בלתי הפיך נראה שדחפו לה דיבול!!! לקחתי mk677 של דוס והתחיל לי גיינו !!!ֶ תיזהרו חברים חברה של נוכלים הדילר גם לא מוכן לפצות !
תרשה לי לשאול אותך שאלה אם לחברה שלך נוצר נזק בלתי הפיך כתוצאה משימוש בחומר מזויף של אותו דילר איזה פיצוי אתה דורש ממנו? כאילו יש פיצוי שיכול לסגור לה את הפינה של הנזק? אם כן מה הוא? אני סתם מתעניין. כי אצלי הוא היה קבור בגינה מזמן. אני גם ישמח אם תעלה את התמונות של החומרים שגרמו לכם לנזקים.

• פותח/ת השרשור
הדילר פשוט אמר לי שהוא הפסיק את השיתוף פעולה איתם ואין לו מה לעשות עם קופסה פתוחה וזה דאוס מקורי בדקנו קודים באתר שלהם אמרו לי רמה רפואית הם זבל של חברה וחבל שיש אנשים שמגנים על שרלטנים תבדקו בעצמכם הפיצוי זה לפחות החזר כספי ,כבר בדקתי באירופה יש להם שם רע מאד ! יש לי חבר שגר בהודו אין להם שום דבר בהודו הכל פייק בגוגל, עשיתי עבודת מחקר מקיפה! חבל שבשביל כסף קטן ככה דילרים הורסים לאנשים את הבריאות ועוד מנסים להוציא את הלקוחות שקרנים פשוט בושה אנשים רעבים בלי מצפון

הדילר פשוט אמר לי שהוא הפסיק את השיתוף פעולה איתם ואין לו מה לעשות עם קופסה פתוחה וזה דאוס מקורי בדקנו קודים באתר שלהם אמרו לי רמה רפואית הם זבל של חברה וחבל שיש אנשים שמגנים על שרלטנים תבדקו בעצמכם הפיצוי זה לפחות החזר כספי ,כבר בדקתי באירופה יש להם שם רע מאד ! יש לי חבר שגר בהודו אין להם שום דבר בהודו הכל פייק בגוגל, עשיתי עבודת מחקר מקיפה! חבל שבשביל כסף קטן ככה דילרים הורסים לאנשים את הבריאות ועוד מנסים להוציא את הלקוחות שקרנים פשוט בושה אנשים רעבים בלי מצפון
זה לא מדויק מה שאתה אומר זה לא שהם זבל של חברה לפחות לא בהתחלה שהתחילו לעבוד. אני זוכר בשנה הראשונה שהמלאי שלהם הגיע לארץ אנשים התנסו בהם ואמרו שהחומרים שלהם עובדים לא רע בכלל והיו תגובות טובות אבל החיסרון היה המחיר שהיה גבוה. אחרי כשנה שמעתי מאותם חברה שהמשיכו להשתמש בהם שהחומרים כבר לא עובדים כמו בהתחלה.
אבל תעשה טובה תעלה תמונות ברורות של החומרים שנעיף מבט

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית