הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תוצאות בדיקות דם

• פותח/ת השרשור Cain
  • פורסם בתאריך

Cain

משתמש פעיל
636
220
נק' מוניטין:
162
636
220
חברים, ירדתי מסייקל כבד מאוד לאחרונה שערך כ-10 שבועות
נטלתי במהלך הסייקל טסט, מאסטרון, בולדנון, טרן, GH, אנאבר, S23, ארימידיקס.
לפני שבועיים הגיעה ההחלטה שלי לעצור את הסייקל היות והALT שלי הגיע ל203, כשהרף העליון לגברים הוא 45. שלשום, עשיתי בדיקות דם שוב, הALT יצא 340, והAST 195
היום, עשיתי בדיקות דם שוב והALT יצא 408, והAST 173...
יש ירידה בAST, אך יש גם עלייה מאוד חדה בALT.
יום אחרי בדיקת הדם הראשונה התחלתי לשים לב שאין לי תיאבון כבר תקופה וזה לא מקרי, ולא הצלחתי לאכול כלום, ומה שכן אכלתי שהוא לא ירקות ירוקים הקאתי הכל... עברו כמה ימים ללא אנאבולים בכלל, לא זריקות ובטח לא אוראלים, והעייפות שהרגשתי, החולשה, כאבי הכליות והכבד, וכאבי הראש הבלתי נסבלים עברו. יחד עם זאת, בדיקות הדם מטרידות ביותר.
מה דעתכם?

אולטרה סאונד כבד ובטן עליונה בוצע.
אני לא הייתי מתנסח ככה, זה עלול לפגוע בבנאדם בצד השני.
מאז שסיימתי את הסייקל נהייתי אדיש לכולם ורגיש מאוד... עצבני מכל דבר, ועושה דברים קיצוניים.
מבקש ממך להבין את זה.
דיברתי עם מישהי, והיא נפגעה ממשהו שאמרתי, אז החליטה לחתוך בלי להגיד למה, פשוט איחלתי לה בהצלחה באדישות, והיא התפלאה למה אני לא שולח הודעה לבדוק למה היא לא מדברת איתי... אז עניתי לה שזה לא מעניין אותי. שהיא תשחק לפי החליל שלי ואני אחליט את חוקי המשחק, ואם זה לא מתאים לה היא מוזמנת ללכת.
אף אחד לא מעניין אותי. לא התואר שלי, לא העבודה. אני פשוט לא מפחד לאבד כלום. ומתעצבן מכל שטות.
זה לא משהו אישי כלפיך. לא צריך לרדת לסיפורי חיים עכשיו. פשוט נמאס לי שאנשים מגיעים לכאן לקחת הצעה x, אומרים להם לעשות y והם ממשיכים עם הx. אז למה באתם מלתחילה?? לקבל גושפנקה על הסייקל שלכם ?!

• פותח/ת השרשור
זה לא משהו אישי כלפיך. לא צריך לרדת לסיפורי חיים עכשיו. פשוט נמאס לי שאנשים מגיעים לכאן לקחת הצעה x, אומרים להם לעשות y והם ממשיכים עם הx. אז למה באתם מלתחילה?? לקבל גושפנקה על הסייקל שלכם ?!
זה לא מדויק.
חלק מההצעות שהציעו לי קיבלתי, וחלק פשוט הלכתי להתייעץ על זה עם אנשים שהטעו אותי.. אני מבחינתי חשבתי שהסייקל תקין

בין הסייקלים הכי מפגרים ששמעתי. מצטער להגיד לך.
זה לא מדויק.
חלק מההצעות שהציעו לי קיבלתי, וחלק פשוט הלכתי להתייעץ על זה עם אנשים שהטעו אותי.. אני מבחינתי חשבתי שהסייקל תקין

בין הסייקלים הכי מפגרים ששמעתי. מצטער להגיד לך.
גם בעיניי סייקל במילים עדינות ..לא נכון ,מוגזם ומיותר עם המון חומרים לא קשורים ...אני הכי בעדך בעולם (פותח האשכול) אבל באמת שאיך שקראתי את הסייקל שלך הייתי בשוק מהסלט הזה...אבל בסדר העיקר אתה משתקם עכשיו זה הכי חשוב..אגב מבחינת אימונים מה קורה נכון להיום איתך? משקלים?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גם בעיניי סייקל במילים עדינות ..לא נכון ,מוגזם ומיותר עם המון חומרים לא קשורים ...אני הכי בעדך בעולם (פותח האשכול) אבל באמת שאיך שקראתי את הסייקל שלך הייתי בשוק מהסלט הזה...אבל בסדר העיקר אתה משתקם עכשיו זה הכי חשוב..אגב מבחינת אימונים מה קורה נכון להיום איתך? משקלים?
מבחינת משקלים, אותו דבר.
למרות שהטרן יצא לא איבדתי כוח.
רק איבדתי הרבה אגרסיביות באימונים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית