הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כמה זמן אפשר לשתמש בטסט

• פותח/ת השרשור tren100
  • פורסם בתאריך

tren100

משתמש מתחיל
68
0
נק' מוניטין:
-8
68
0
מישהו יודע עד כמה זמן אפשרי לעשות סייקל נגיד רק של טסט בוא נגיד משהו כמו 300 מג ל200מג של פרופיינט

עד כמה זמן אפשר לכחת את הטסט עד 3 חודשים עד 5 חודשים ? ואני מאמיין שאם הזמן אתה חייב לשלב גם פרווירון הפילו כדור אחד של 25מג כי אחרי חודש חודשים של טסט גבוה בגוף הקלוטים שלך עמוסים והחשק המיני שלך יורד ואז אתה לוקח פרוורירון והוא נותן לך הרגשה הרבה יותר טובה ומחזיר לך את החשק

קיצר למישהו יש תושבה ?

אתה מתכוון להמשיך לקחת טסט אחרי שאתה מסיים את הסייקל חיטוב ?

• פותח/ת השרשור
אתה מתכוון להמשיך לקחת טסט אחרי שאתה מסיים את הסייקל חיטוב ?

חשבתי להמשיך עוד חודש רק טסט אבל עדין לא בבטוח בזה או שאני יעשה ככה

או שאני יעשה עוד שבוע PCT ואחרי זה אני היכח אנאבר או טרוניבל מינויים לא גובים לישמור אל השריר אל החיטוב

tren100,
אחי שחרר לחץ תסיים את הסייקל ואת הpct ותן לגוף לנוח תקופה מהחומרים, אם ברצונך לשמור על תוצאות הסייקל הדרך היא לסיים את הpct ולשמור על תזונה ואימונים גם לאחר הסייקל ולא להמשיך להיות על אנבולים.
אני מבין ממך שאתה מפחד לאבד תוצאות אבל אם תעשה הכל כמו שצריך הירידה תהיה מינורית ביותר וגם אם היא תהיה זה עדיף בהרבה על להרוס את הגוף עוד יותר.
בהצלחה גבר.

• פותח/ת השרשור
tren100,
אחי שחרר לחץ תסיים את הסייקל ואת הpct ותן לגוף לנוח תקופה מהחומרים, אם ברצונך לשמור על תוצאות הסייקל הדרך היא לסיים את הpct ולשמור על תזונה ואימונים גם לאחר הסייקל ולא להמשיך להיות על אנבולים.
אני מבין ממך שאתה מפחד לאבד תוצאות אבל אם תעשה הכל כמו שצריך הירידה תהיה מינורית ביותר וגם אם היא תהיה זה עדיף בהרבה על להרוס את הגוף עוד יותר.
בהצלחה גבר.

יש מצב אני יוצא לתחרות השנה ביגלל זה אני חושב אל זה הרבה אתה מבין אחי

שמע שנה שעברה עשיתי משהו אחר עשיתי סייקל חודשים מנוחה חודש ואז עוד 3 חודשים סייקל ואז PCT

השנה הספיק לי לעשות 3 חודשים סייקל בישביל להגיע לראמה מאוד גובה של מסה וחיטוב אבל הרבה אנשים רצינים בתחום ראו אותי ואמרו לי שכידי לי לעלות אל הבמה השנה אבל אני הצתרך להמשיך אם הטסט לפחות עוד חודש וחצי ואז לתחיל את היבוש ביגלל שאני אני מבולבל

שמע שנה שעברה עשיתי משהו אחר עשיתי סייקל חודשים מנוחה חודש ואז עוד 3 חודשים סייקל ואז PCT

השנה הספיק לי לעשות 3 חודשים סייקל בישביל להגיע לראמה מאוד גובה של מסה וחיטוב אבל הרבה אנשים רצינים בתחום ראו אותי ואמרו לי שכידי לי לעלות אל הבמה השנה אבל אני הצתרך להמשיך אם הטסט לפחות עוד חודש וחצי ואז לתחיל את היבוש ביגלל שאני אני מבולבל

אחי אני לא סמכות בנושא ולכן אתה תצטרך לחכות למשהו קצת יותר בקיא.
בכל מקרה אני אמרתי את מה שאני יודע אבל אם אתה מתחרה אולי ה"חוקים" קצת משתנים.
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
לי נראה שבסופו של דבר אתה תהרוג את עצמך עם כל הסייקלים האלה. :/

שמע אחי אם עושים הכל כמו שצריך במינוים הנונכים ועושים תוך כדי הסייקל בדיקות דם לבדוק שהכל בסדר אז אפחד לא ימות

יש בעולם וגם אולי בארץ אנשים ממש צעירים שעושים סייקל כל שנה וממש הפסקות קטנות בין לבין

אני בדרך כלל בשנה עושה סייקל אחד פשוט הוא ארוך 3 או 4 חודשים אחרי זה 8 חודשים אני לא נוגע בכלום רק מיתמן ושומר אל התזונה

תעלה על הבמה ותקבל דלי של חלבון כלשהו
ומה הלאה ?

עזוב אותך שטויות ותתחיל להתאמן כמו בנאדם

אני לא מבין מה הלחץ של לעלות על הבמה, תעשה סייקל מסה כמו שצריך בזמן הסייקל תיקח HCG(כמו שעושים ברוב העולם, אבל לא בישראל) תעשה PCT קצר שבזמנו תיקח משהו מגשר, ואז כנס לסייקל חיטוב כמו שצריך.
תעשה דברים נכון, בקצב הנכון לחץ לא מוביל לתוצאות טובות.
גם תשתמש בחומרים נכונים, אם סייקל מאסה, ואתה מתכנן חיטוב רציני אז קח טסט ובולדנון 16 שבועות זה לבד כבר יתן לך מראה הרבה יותר טוב. תאכל נקי גם במאסה כול השומן הזה זה בזבוז זמן ועבודה קשה אחרי זה.
ואז תעשה חיטוב רציני וככה תגיע לתוצאות שאתה כנראה רוצה.

אני על 6-8 אחוז שומן כול השנה, ואני אוכל מה שבא לי ואני עולה במשקל, פשוט צריך לעשות דברים בפרופורציה.

תעלה על הבמה ותקבל דלי של חלבון כלשהו
ומה הלאה ?

עזוב אותך שטויות ותתחיל להתאמן כמו בנאדם

יותר מידי הגיון.....
הבחור מבולבל לגמרי , כנראה שמרוב שהוא בלבל את השריר הוא בלבל לעצמו גם את המוח.

TREN
אני בכלל לא מבין למה אתה צריך כ"כ הרבה חומרים בשביל מר ישראל, קח את זה בפרופורציה - זה מר ישראל....רוב המתחרים הם עד 90 ק"ג.
זה מאוד ישיג עם אימונים טובים שלא לדבר על קצת חומרים.

לגבי כל השאלות על סייקלים...נראה לי שהמדריכים בKILOGRAM די מכסים את הנושא.

כנס לנושא החדש שהוא פתח בגלריית הגולשים (בישקקי)
הוא גם אומר שם שהוא טבעי חחחחחחחח

חח כן ראיתי
טוב שמע צריך לעשות שם רושם על הילדים 😛

לא מבין מה האינטרס שלו, אבל סבבה שיהיה 😛

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית