הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מעבר לתזונה טבעונית - אבקת חלבון ותוספים

• פותח/ת השרשור Golani
  • פורסם בתאריך

Golani

משתמש מתחיל
9
1
נק' מוניטין:
1
9
1
אהלן
אני מתחיל בתזונה טבעונית, איזו אבקת חלבון אני יכול לקנות בMYPROTEIN שתואמת את המגבלות?
בנוסף, יש תוספים מעניינים שם שמומלצים לטבעונים?
תודה!

אני קונה את האבקת חלבון סויה שלהם.
אתה יכול לדבר עם תזונאי לראות אילו תוספים כדאי שתיקח בהתאם לתפריט שלך. כנראה שכדאי שתיקח וויטמין B12, מעבר לזה, כנראה שזה יהיה תלוי בכמה מוגבל התפריט שלך.

• פותח/ת השרשור
אני קונה את האבקת חלבון סויה שלהם.
אתה יכול לדבר עם תזונאי לראות אילו תוספים כדאי שתיקח בהתאם לתפריט שלך. כנראה שכדאי שתיקח וויטמין B12, מעבר לזה, כנראה שזה יהיה תלוי בכמה מוגבל התפריט שלך.
באיזה טעם האבקה? טעם טוב?

בתור טבעוני הדבר היחיד שאתה אמור לצרוך באופן שהוא דיי חובה ממקור חיצוני זה ויטמין B12. השאר הם תוספים כפי שהם נקראים כתוסף לתזונה הקיימת במידת הצורך. אתה יכול גם להסתדר יפה מאוד עם טופו/סויה וקטניות ואין צורך ממשי באבקת חלבון. האבקה של מיפרוטאין בסדר, משמועות הטעם תות הכי נסבל (או זו שללא טעם)

• פותח/ת השרשור
בתור טבעוני הדבר היחיד שאתה אמור לצרוך באופן שהוא דיי חובה ממקור חיצוני זה ויטמין B12. השאר הם תוספים כפי שהם נקראים כתוסף לתזונה הקיימת במידת הצורך. אתה יכול גם להסתדר יפה מאוד עם טופו/סויה וקטניות ואין צורך ממשי באבקת חלבון. האבקה של מיפרוטאין בסדר, משמועות הטעם תות הכי נסבל (או זו שללא טעם)

לצרוך את הויטמין אפילו ללא ייעוץ עם תזונאי או בדיקת דם מקדימה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית