הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

פעם ראשונה שומע על דבר כזה

• פותח/ת השרשור ytpt
  • פורסם בתאריך
כמה פעמים רשמתי פה "מתחת ללשון"...
הבעיה שצריך איזה רופא אנאבולי שידבר על זה בשביל שאנשים יתחילו להקשיב..
זה יותר מומלץ לאנאבר מה כן זה שורף את הפה בקטע מפגר ולא כל אחד יכול לעשות את זה..
אני בזמנו הייתי מרסק אנאבר ושם את האבקה מתחת ללשון...

• פותח/ת השרשור
זה יותר מומלץ לאנאבר מה כן זה שורף את הפה בקטע מפגר ולא כל אחד יכול לעשות את זה..
וכמה זמן זה היה מתחת ללשון עד שזה היה נמס ? ובלעת את זה עם מים או בלי מים?

שורף בקטע של פלפל חריף? בדכ עושים את זה עם שמן קנאביס

דווקא ראיתי הרבה ברדדיט בממליצים לעשות ככה עם אנאבר
אישית לא עשיתי אבל כך ראיתי
בהצלחה להם להחזיק 5 כדורים דוחים מתחת ללשון.

דיברתי עם רופא היום על זה והוא אמר בעצמו שאין לזה רפרנס

בהצלחה להם להחזיק 5 כדורים דוחים מתחת ללשון.

דיברתי עם רופא היום על זה והוא אמר בעצמו שאין לזה רפרנס
5 כדורים לאורך כל היום בחלק מהמקרים אבל בכל זאת, סייקל קודם לא עשיתי את זה..

עושים את זה לכדור מעבר לזה זה כבר לא אפשרי באמת לעשות באמריקה אנשים מקבלים מרשם של אנאבר בשביל להוריד את הshbg הרופאים ממליצים לשים מתחת ללשון בשביל שלא יעבור דרך הכבד כליות זה הכל.

עושים את זה לכדור מעבר לזה זה כבר לא אפשרי באמת לעשות באמריקה אנשים מקבלים מרשם של אנאבר בשביל להוריד את הshbg הרופאים ממליצים לשים מתחת ללשון בשביל שלא יעבור דרך הכבד כליות זה הכל.
יש לך מאמר עם מינונים?
יש אצלי רמות מפגרות של SHBG, ו TEST, הפרי תקין אז הרופא אומר שהכל תקין

5 כדורים לאורך כל היום בחלק מהמקרים אבל בכל זאת, סייקל קודם לא עשיתי את זה..
זה מה שהתכוונתי.. זה הרבה יותר גרוע להחזיק 5 פעמים ביום במשך חצי שעה עד שהכדור יתמוסס מתחת ללשון. עזוב שאין לזה סימוכין והרמת רעילות שלו לכבד זהה.

יש לך מאמר עם מינונים?
יש אצלי רמות מפגרות של SHBG, ו TEST, הפרי תקין אז הרופא אומר שהכל תקין
אני לא ממליץ להשתמש ב אנאבר בשביל להוריד shbg בקשר למאמרים אתה יכול לחפש ביוטיוב יש מספר סרטוני הדרכה של כמה כליניקות אנטי אגינג שמדברים על זה ועל דרכים לטיפול בבעיות טסט.
בארצות הברית אין פרווירון הוא לא חוקי לכן הם משתמשים ב אנאבר.. פה בארץ יש לך גישה לפרווירון.
אתה יכול לקחת פרווירון 50מג מפוצל ל יום ולילה (כל 12 שעות) ולצאת לבדיקות דם חוזרות בשביל לראות כמה זה הוריד את הshbg לאחר מכן לרדת ל 25מג חצי כדור חצי כדור ולתחזק את זה.
כני מכיר מספר אנשים מחוץ לארץ שלוקחים פרווירון כבר מעל עשור.. אני אישית משתמש בו גם מדי פעם..
20230317_182339.jpg
20230317_182409.jpg

–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

זה מה שהתכוונתי.. זה הרבה יותר גרוע להחזיק 5 פעמים ביום במשך חצי שעה עד שהכדור יתמוסס מתחת ללשון. עזוב שאין לזה סימוכין והרמת רעילות שלו לכבד זהה.
זה לא בשביל כמויות כאלה כדור מקסימום.
אנאבר בנוי בצורה כזאת שהוא לא מאפשר עיקול על ידי הכבד אבל כן עובר נקי דרך הכליות לכן הוא יכול לעלות את הפעילות של האנזימים מה כן זה משמעותית מוריד את הרעילות שלו לגוף לקחת אותו מתחת ללשון.
אני חייב לציין שמדובר רק באנאבר רפואי ולא של חברת אנדאנגראונד ואני יוסיף על זה שכן חומר גלם זה חומר גלם אבל יכול להגיד שמעל 25מג אנאבר רפואי אין פה אחד שיצליח לסבול.. הייתי משווה את זה למעל 100מג של חברת אנדאנגרונד אין לי ממש הסבר לזה.

נערך לאחרונה:
לוקח את מה שאני אומר חזרה. סרטון של mpmd מסביר את זה בצורה הרבה יותר טובה. עליו אני סומך ב100%. יותר מכל רופא כשזה מגיע לאנאבולים.
הוא מדבר על צורות של לקיחת e2 כי זה מה שנחקר ואפשר לראות שלהכניס מתחת ללשון הביא ל הרבה יותר יעילות מבחינת הספיגה של התרופה, אבל ויש אבל אחד גדול.. זמן מחצית החיים נחתך לאיזה שעה במקום 12 שעות. נראה שאפשר לעשות דבר כזה כpre workout, אבל לא משהו בקבוע.

קישור לצפייה: https://youtu.be/nllSs7x6cUI

לוקח את מה שאני אומר חזרה. סרטון של mpmd מסביר את זה בצורה הרבה יותר טובה. עליו אני סומך ב100%. יותר מכל רופא כשזה מגיע לאנאבולים.
הוא מדבר על צורות של לקיחת e2 כי זה מה שנחקר ואפשר לראות שלהכניס מתחת ללשון הביא ל הרבה יותר יעילות מבחינת הספיגה של התרופה, אבל ויש אבל אחד גדול.. זמן מחצית החיים נחתך לאיזה שעה במקום 12 שעות. נראה שאפשר לעשות דבר כזה כpre workout, אבל לא משהו בקבוע.

קישור לצפייה: https://youtu.be/nllSs7x6cUI

אני לא מורפלאטסמורדייטס אבל זיוני שכל אני לא מדבר..

זה לא אומר שאפשר לעשות את זה בשוטף... אתה עושה את זה כ preworkout ושם זה נגמר.
אתה יכול לעשות את זה בשוטף במקרה והמינון שלך זה 10מג יומי גם לגבר וגם לאישה..
אבל זה לא לפיתוח הגוף אלה יותר מונו תרפייה להורדת ה shbg במדינות מסוימות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית