עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וכמה זמן זה היה מתחת ללשון עד שזה היה נמס ? ובלעת את זה עם מים או בלי מים?כמה פעמים רשמתי פה "מתחת ללשון"...
הבעיה שצריך איזה רופא אנאבולי שידבר על זה בשביל שאנשים יתחילו להקשיב..
זה יותר מומלץ לאנאבר מה כן זה שורף את הפה בקטע מפגר ולא כל אחד יכול לעשות את זה..
אני בזמנו הייתי מרסק אנאבר ושם את האבקה מתחת ללשון...
הייתי מפורר 30מג רפואי ויושב 30 דקות עם זה ומפעיל לחץ עם הלשון מה שהיה נשאר בולע זה נספג..וכמה זמן זה היה מתחת ללשון עד שזה היה נמס ? ובלעת את זה עם מים או בלי מים?
שורף בקטע של פלפל חריף? בדכ עושים את זה עם שמן קנאביסכמה פעמים רשמתי פה "מתחת ללשון"...
הבעיה שצריך איזה רופא אנאבולי שידבר על זה בשביל שאנשים יתחילו להקשיב..
זה יותר מומלץ לאנאבר מה כן זה שורף את הפה בקטע מפגר ולא כל אחד יכול לעשות את זה..
אני בזמנו הייתי מרסק אנאבר ושם את האבקה מתחת ללשון...
לא כמו חומצה מלח לימון או משהו כימי..שורף בקטע של פלפל חריף? בדכ עושים את זה עם שמן קנאביס
שיט,אנסה אחד ואראה אם זה סביל.לא כמו חומצה מלח לימון או משהו כימי..
נשמע לי חרטא רציני.. אשמח לרפרנס בעניין.
דווקא ראיתי הרבה ברדדיט בממליצים לעשות ככה עם אנאברנשמע לי חרטא רציני.. אשמח לרפרנס בעניין.
בהצלחה להם להחזיק 5 כדורים דוחים מתחת ללשון.דווקא ראיתי הרבה ברדדיט בממליצים לעשות ככה עם אנאבר
אישית לא עשיתי אבל כך ראיתי
5 כדורים לאורך כל היום בחלק מהמקרים אבל בכל זאת, סייקל קודם לא עשיתי את זה..בהצלחה להם להחזיק 5 כדורים דוחים מתחת ללשון.
דיברתי עם רופא היום על זה והוא אמר בעצמו שאין לזה רפרנס
יש לך מאמר עם מינונים?עושים את זה לכדור מעבר לזה זה כבר לא אפשרי באמת לעשות באמריקה אנשים מקבלים מרשם של אנאבר בשביל להוריד את הshbg הרופאים ממליצים לשים מתחת ללשון בשביל שלא יעבור דרך הכבד כליות זה הכל.
זה מה שהתכוונתי.. זה הרבה יותר גרוע להחזיק 5 פעמים ביום במשך חצי שעה עד שהכדור יתמוסס מתחת ללשון. עזוב שאין לזה סימוכין והרמת רעילות שלו לכבד זהה.5 כדורים לאורך כל היום בחלק מהמקרים אבל בכל זאת, סייקל קודם לא עשיתי את זה..
אני לא ממליץ להשתמש ב אנאבר בשביל להוריד shbg בקשר למאמרים אתה יכול לחפש ביוטיוב יש מספר סרטוני הדרכה של כמה כליניקות אנטי אגינג שמדברים על זה ועל דרכים לטיפול בבעיות טסט.יש לך מאמר עם מינונים?
יש אצלי רמות מפגרות של SHBG, ו TEST, הפרי תקין אז הרופא אומר שהכל תקין
זה לא בשביל כמויות כאלה כדור מקסימום.זה מה שהתכוונתי.. זה הרבה יותר גרוע להחזיק 5 פעמים ביום במשך חצי שעה עד שהכדור יתמוסס מתחת ללשון. עזוב שאין לזה סימוכין והרמת רעילות שלו לכבד זהה.
לוקח את מה שאני אומר חזרה. סרטון של mpmd מסביר את זה בצורה הרבה יותר טובה. עליו אני סומך ב100%. יותר מכל רופא כשזה מגיע לאנאבולים.
הוא מדבר על צורות של לקיחת e2 כי זה מה שנחקר ואפשר לראות שלהכניס מתחת ללשון הביא ל הרבה יותר יעילות מבחינת הספיגה של התרופה, אבל ויש אבל אחד גדול.. זמן מחצית החיים נחתך לאיזה שעה במקום 12 שעות. נראה שאפשר לעשות דבר כזה כpre workout, אבל לא משהו בקבוע.
קישור לצפייה: https://youtu.be/nllSs7x6cUI
זה לא אומר שאפשר לעשות את זה בשוטף... אתה עושה את זה כ preworkout ושם זה נגמר.אני לא מורפלאטסמורדייטס אבל זיוני שכל אני לא מדבר..
אתה יכול לעשות את זה בשוטף במקרה והמינון שלך זה 10מג יומי גם לגבר וגם לאישה..זה לא אומר שאפשר לעשות את זה בשוטף... אתה עושה את זה כ preworkout ושם זה נגמר.