עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא הבנתי איך זה יעבוד אם הזמן מחצית חיים של זה יהיה שעה.... אחרי שעתיים הshbg ייתן קפיצה חזרה.אתה יכול לעשות את זה בשוטף במקרה והמינון שלך זה 10מג יומי גם לגבר וגם לאישה..
אבל זה לא לפיתוח הגוף אלה יותר מונו תרפייה להורדת ה shbg במדינות מסוימות.
זה לא עובד ככהלא הבנתי איך זה יעבוד אם הזמן מחצית חיים של זה יהיה שעה.... אחרי שעתיים הshbg ייתן קפיצה חזרה.
אם אתה אומר, חוץ מזה ש10 מג אנאבר זה מינון שלא ידגדג יותר מידי את הכבד ככה שלא רואה סיבה לקחת דבר כזה מתחת ללשון ולקבל אפקט של ,preworkoutזה לא עובד ככה
אנאבר רפואי כן יכול לדגדג במיוחד מתי אתה לוקח אותו שנה שלמה אם לא יותר גם במינון של 5מג זה לא יוציא את התפקוד אנזים מחוץ לטווח אבל זה כן יקשה עליו.אם אתה אומר, חוץ מזה ש10 מג אנאבר זה מינון שלא ידגדג יותר מידי את הכבד ככה שלא רואה סיבה לקחת דבר כזה מתחת ללשון ולקבל אפקט של ,preworkout
אם נסתמך על המחקרים של הe2, אז 30 מג יביא את היעילות של התרופה כמו שאתה לוקח בין 200 ל300 מג. כדור אחד זה מספיק מתחת ללשון.לפריווארקאוט מדי פעם אז כן עדיף לשבת עם 30מג אבקה מתחת ללשון בשביל אימון בן זונה וזהו..
אני יכול להציב מעל 10 אנשים שעושים את זה קבוע והe2 שלנם לא ספג כלום גם אם כן לכמה שעות זה לא מורגש כי הוא לא מבטל את האנזים של הארומטיזציה.אם נסתמך על המחקרים של הe2, אז 30 מג יביא את היעילות של התרופה כמו שאתה לוקח בין 200 ל300 מג. כדור אחד זה מספיק מתחת ללשון.
זה רק בלסתמך על המחקר שעשו על e2.
מה הקשר בין מה שרשמת למה שאני רשמתי ?אני יכול להציב מעל 10 אנשים שעושים את זה קבוע והe2 שלנם לא ספג כלום גם אם כן לכמה שעות זה לא מורגש כי הוא לא מבטל את האנזים של הארומטיזציה.
הגוף יודע לתקן את עצמו כל עוד אתה לא לוקח משהו שחוסם אותו מלעשות את זה.
עשיתי 30מג וגם 50מג ואני חיי בחיים והפרקים שלי בסדר..
תסביר אזמה הקשר בין מה שרשמת למה שאני רשמתי ?
מה יש להסביר ? רשמתי בצורה ממש ברורה. מי דיבר בכלל על ההשפעה של אנאבר על e2?תסביר אז
אני אמור לדעת על המחקר הזה של הe2 ?מה יש להסביר ? רשמתי בצורה ממש ברורה. מי דיבר בכלל על ההשפעה של אנאבר על e2?
עשיתי השלכה ביו המחקר של e2 על אנאבר או כל אוראלי אחר.
ליטרלי רשמתי בתגובה של הסרטון על mpmd. אני סוג של סיכמתי את המחקר בתמציתיות.. mpmd מדבר על זה בצורה יותר מורחבת.אני אמור לדעת על המחקר הזה של הe2 ?
לא הבנתי אותך אבל בסדר , אין פה נושא באמת לדיון זה שחור על גבי לבן..
מבין ?הוא מדבר על צורות של לקיחת e2 כי זה מה שנחקר ואפשר לראות שלהכניס מתחת ללשון הביא ל הרבה יותר יעילות מבחינת הספיגה של התרופה, אבל ויש אבל אחד גדול.. זמן מחצית החיים נחתך לאיזה שעה במקום 12 שעות
שניה אני יזריק קצת tren suspension ההבנה תעלה..ליטרלי רשמתי בתגובה של הסרטון על mpmd. אני סוג של סיכמתי את המחקר בתמציתיות.. mpmd מדבר על זה בצורה יותר מורחבת.
מבין ?