עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תנסה להכנס לאתר של החברההיום קיבלתי יעדכן בהמשך מקור אמין לא טוב מחזיר
אין לא קייםתנסה להכנס לאתר של החברה
אבל אני רואה שמריצים אותו פה הרבה באזור שלי בכול אופן נתתי כבר אחדבוא נראה עוד שבוע עם החומרים טובים יש אחריותאין לא קיים
אין אתר ו יש אחריות?.. פשש אחלה 😆..אין לא קיים
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אבל אני רואה שמריצים אותו פה הרבה באזור שלי בכול אופן נתתי כבר אחדבוא נראה עוד שבוע עם החומרים טובים יש אחריות
אחריות שעם לא טוב ותוצאות וכול מה שקשור מחזיר תסחורה אולי בישול מקומי אבל יכול להיות שגם טוב וסטריליאין אתר ו יש אחריות?.. פשש אחלה 😆..
בהצלחה אחי..
כמו שאמרתי יצא לי לבדוק את זה משווה את זה לכל בישול מקומי אחר שמסתובב פה..
תעשה בדיקות דם , יש מספר מקומות פה בארץ שאני סומך על הבישולים שלהם ובסבבה קונה מדי פעם בקבוק פה בקבוק שם .. מה כן אם מתחיל לעלות חום או pip לא טוב תעצור ישר..אחריות שעם לא טוב ותוצאות וכול מה שקשור מחזיר תסחורה אולי בישול מקומי אבל יכול להיות שגם טוב וסטרילי
מזה pipתעשה בדיקות דם , יש מספר מקומות פה בארץ שאני סומך על הבישולים שלהם ובסבבה קונה מדי פעם בקבוק פה בקבוק שם .. מה כן אם מתחיל לעלות חום או pip לא טוב תעצור ישר..
כאב בשריר אחרי זריקהמזה pip
יש כאב עדין אבל לא רציני אנטט רפואי בהרבה יותר כאב לי ויש גולה קטנה טבעי לגמריי בוא נראה בהמשךכאב בשריר אחרי זריקה
שריר בתול זה בסדר אבל אם ממשיך כל פעם אז פחות..יש כאב עדין אבל לא רציני אנטט רפואי בהרבה יותר כאב לי ויש גולה קטנה טבעי לגמריי בוא נראה בהמשך
למה שאתה נותן אתה לא מרגיש כלוםשריר בתול זה בסדר אבל אם ממשיך כל פעם אז פחות..
כלום , אם אני מרגיש סימן שהחומר לא טוב לי או לא טוב בכללי. מזוהם או כמות סולבנטס לא נכונה בבישול.למה שאתה נותן אתה לא מרגיש כלום
אז למה רפואי כואב לי ביום יוםכלום , אם אני מרגיש סימן שהחומר לא טוב לי או לא טוב בכללי. מזוהם או כמות סולבנטס לא נכונה בבישול.
תעלה תמונה של הרפואי הזה , הרפואי היחדי שכן יכול לכאוב קצת תקופה של כמה שבועות ראשונות זה סוסטנון בגלל השמן שלו וזה הכל. אננט או ספיונט לא כואבים בכלל כי רמת הסולבנטס מאוד נמוכה זה למה זה מגיע ב 200מג פר מלאז למה רפואי כואב לי ביום יום
זה בגלל השמן castor oil יותר סמיך משמן מנוע דיזל אחי.. יעני מייפל סירופ הדבר הזה לא אוהב..רפואי של באייר אני ישריות מהבית מרקחת אמפולה אחת 250mg
כן סמיך אני רואה את מבין בבישול ושמניםזה בגלל השמן castor oil יותר סמיך משמן מנוע דיזל אחי.. יעני מייפל סירופ הדבר הזה לא אוהב..
אבל כן זה יהיה לא נעים רוב הזריקות.
כן הידיים מלוכלכות מזה כבר.כן סמיך אני רואה את מבין בבישול ושמנים