הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל שלישי מתחיל עוד שבועיים בע״ה אחרי חודש גשר

avirab2022

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אשמח לחוות דעת

סייקל שני
משקל בוקר 73.5
גובה 1.68
אחוזי שומן - 9%

פעמיים בשבוע 0.7 סוסטנון
פעמיים בשבוע 1 dhb
פעמיים בשבוע 1 מאסטרון

ארימידקס חצי כדור פעמיים בשבוע ביום של שפיץ

תוריד מסטרון אין צורך ב שתי נגזרות dht
תשתמש ב ארימידקס רק אם באמת צריך אחרת אין מה להתחיל איתו , בהצלחה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

סליחה אני מעדכן רק עכשיו ראיתי שחומר בסיס זה סוסטנון - תעלה את התדירות הזריקות שלו ל 3 פעמים בשבוע שני/רביעי/שישי
נעשה חישוב קטן 0.7 כפול 2 = 1.4
1.4 לחלק ל 3 זה יוצא 0.46 אפשר לעגל ל 0.5 זאת אומרת 0.5מל שני רביעי ו שישי בדרך הזאת אתה תשמור על רמות טסט יציבות בדם ולא תשגע את הגוף מבחינת ארמטזציה.
סוסטנון נועד ל זריקה אחת בשבוע אבל זה רק על הדף בפועל זה לא ככה מקווה שתשמע לי רע אני לא ימליץ..

נערך לאחרונה:
תוריד dhb
זה לא לסייקל שני...
בנוסף קח בחשבון שאם אתה רגיש לאקנה מסטרון יהפוך אותך למגש פיצה של פצעונים עקב זה שהוא נגזרת dht
בהצלחה

לא, כי זה התחיל איך ששילבתי מסטרון ודקה הוא ממש לאdht
אני מודע לזה שדקה זה נור-19 חחחח הבנתי איך הגעת למסקנה שזה מהמסטרון.
עדיין לא הבנתי איך בודקים רגישות ל dht. רק אם משתמשים בנגזרת של dht אז יודעים אם יש רגישות.
יש לך דרך אחרת לבדוק?

אני מודע לזה שדקה זה נור-19 חחחח הבנתי איך הגעת למסקנה שזה מהמסטרון.
עדיין לא הבנתי איך בודקים רגישות ל dht. רק אם משתמשים בנגזרת של dht אז יודעים אם יש רגישות.
יש לך דרך אחרת לבדוק?
כי הסייקל שלי התחיל טסט ודקה לא היה בפצעים
ובשילוב המסטרון התפרץ האקנה
מה קשור נור 19 זה שזה דקה נכון…
יש לדעתי בדיקה כזו, לא יודע איךלבצע מה לבקש
בגדול זה עניין גנטי הרגישות אם יש או אין
יש כאלו שיכולים לחיות על חומרים ממירים ולא יצא פצעון 1

נגזרת dht תרסק לאנשים שרגישים לאקנה את הצורה בצורה מחרידה (מסטרון בעיקר ובפער אך כל חומר מנגזרת זו)

מצד שני אלו החומרים שיעשו אותך הכי יבש,ווסקולרי (וורידים) מראה קשיח בשריר ,מעולים לחיטוב ולכח ובקיצור כל מה שמפתחי גוף חולמים להיות נמצא בנגזרת זו בשונה משאר הנגזרות

נגזרת dht תרסק לאנשים שרגישים לאקנה את הצורה בצורה מחרידה (מסטרון בעיקר ובפער אך כל חומר מנגזרת זו)

מצד שני אלו החומרים שיעשו אותך הכי יבש,ווסקולרי (וורידים) מראה קשיח בשריר ,מעולים לחיטוב ולכח ובקיצור כל מה שמפתחי גוף חולמים להיות נמצא בנגזרת זו בשונה משאר הנגזרות

בדיוק מה שקרה לי אבל בדיוק

מי שמאוד רגיש ל dht יכול להשתמש בחומרים הבאים בלבד בעיניי
1) טסט
2) בולדנון
3) ננדרולון (בשני האסתרים,דקה ופנילפרופ)
4)טרן
5) טורינאבול
חוץ מאלו לא ממליץ לגעת באחרים

מי שמאוד רגיש ל dht יכול להשתמש בחומרים הבאים בלבד בעיניי
1) טסט
2) בולדנון
3) ננדרולון (בשני האסתרים,דקה ופנילפרופ)
4)טרן
5) טורינאבול
חוץ מאלו לא ממליץ לגעת באחרים
ומה הבעיה אם אנאבר ווינסטרול?
מודע לזה ששניהם הם dht ובכל זאת, הם הרבה יותר עדינים ( מבחינת אקנה) ממסטרון.
ננדרולון מעלה נוזלים , אז לא בדיוק מתאים לחיטוב.

ומה הבעיה אם אנאבר ווינסטרול?
מודע לזה ששניהם הם dht ובכל זאת, הם הרבה יותר עדינים ( מבחינת אקנה) ממסטרון.
ננדרולון מעלה נוזלים , אז לא בדיוק מתאים לחיטוב.
נכון הם יותר עדינים אבל עדיין תחטוף איתם אקנה,שיקול שלך חביבי תקנה חומר ותעצור אחרי כדורים בודדים וזרוק לפח,בהצלחה
אני לעולם לא יהיה מוכן לחטוף אקנה רק בשביל לקבל ווריד או עוד קילו מסה
יש מספיק חומרים שיביאו אותך לתוצאות גם בלי להסתכן עם אקנה
אגב לגבי הווינסטרול לא יודע מה שמעת או קיבלת זה גם ממלא בפצעים וממש לא חלש,האנאבר היחיד שבאמת עדין

נכון הם יותר עדינים אבל עדיין תחטוף איתם אקנה,שיקול שלך חביבי תקנה חומר ותעצור אחרי כדורים בודדים וזרוק לפח,בהצלחה
אני לעולם לא יהיה מוכן לחטוף אקנה רק בשביל לקבל ווריד או עוד קילו מסה
יש מספיק חומרים שיביאו אותך לתוצאות גם בלי להסתכן עם אקנה
אגב לגבי הווינסטרול לא יודע מה שמעת או קיבלת זה גם ממלא בפצעים וממש לא חלש,האנאבר היחיד שבאמת עדין
שמע נשמה
זה שלך זה עשה אקנה זה לא אומר שלאחרים זה גם יעשה..
לא מבין אנשים באמת, תופעות לוואי של אקנה אז לא לוקחים חומר ? נו באמת. אפשר למזער את כל התופעות של האקנה למיניהם עם טיפול בעור כמו שצריך.
וגם אם יש טיפה אקנה, מי ישמע .. סהכ כמה חצ'קונים, זה לא סוף העולם.
אנאבר זה אחלה של חומר, החיסרון היחידי שזה יקר מאוד..
אם יש תקציב הייתי מנסה אותו.

שמע נשמה
זה שלך זה עשה אקנה זה לא אומר שלאחרים זה גם יעשה..
לא מבין אנשים באמת, תופעות לוואי של אקנה אז לא לוקחים חומר ? נו באמת. אפשר למזער את כל התופעות של האקנה למיניהם עם טיפול בעור כמו שצריך.
וגם אם יש טיפה אקנה, מי ישמע .. סהכ כמה חצ'קונים, זה לא סוף העולם.
אנאבר זה אחלה של חומר, החיסרון היחידי שזה יקר מאוד..
אם יש תקציב הייתי מנסה אותו.
שמע נשמה
זה שלך לא מפריע חצקונים בכל חור לא אומר שלאחרים לא מפריע האסתטיות והניקיון והמראה החיצוני,אתה מעדיף עוד קילו שריר תפאדל אבל הרוב המוחלט של הסובלים מאקנה היו מוותרים גם על 5 קילו שריר כדי להעלים אותו ,עדיף להיות עם פחות שריר וחלק מאשר עם יותר שריר וחצקונים יש אנשים עם מחשבות אובדניות כשיש להם אקנה על מה אתה מדבר ,הייתי עד למקרים כאלו של מתאמנים וסתם אנשים שלא יצאו מהבית תקופה ארוכה בגלל זה

לפותח הפוסט אם אתה רגיש לאקנה תתרחק מנגזרות dht הבחור החביב פה למעלה לא יעזור לך כשתיהיה מגש פפרוני

שמע נשמה
זה שלך לא מפריע חצקונים בכל חור לא אומר שלאחרים לא מפריע האסתטיות והניקיון והמראה החיצוני,אתה מעדיף עוד קילו שריר תפאדל אבל הרוב המוחלט של הסובלים מאקנה היו מוותרים גם על 5 קילו שריר כדי להעלים אותו ,עדיף להיות עם פחות שריר וחלק מאשר עם יותר שריר וחצקונים יש אנשים עם מחשבות אובדניות כשיש להם אקנה על מה אתה מדבר ,הייתי עד למקרים כאלו של מתאמנים וסתם אנשים שלא יצאו מהבית תקופה ארוכה בגלל זה

לפותח הפוסט אם אתה רגיש לאקנה תתרחק מנגזרות dht הבחור החביב פה למעלה לא יעזור לך כשתיהיה מגש פפרוני
כמה חצ'קונים מי ישמע, מה אתה ילדה קטנה?
לא מעניין אותנו אם לך היה התפרצות רצינית יותר
כמו שכתבתי אפשר למזער את התסמינים האלה בין אם אתה רוצה לקבל את זה או לא

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית