הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בדיקות דם אחרי סייקל ראשון

• פותח/ת השרשור Shimond
  • פורסם בתאריך

Shimond

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
אהלן חברים עשיתי בדיקות דם אחרי סייקל ראשון אני חודש אחרי pct, לצערי הרופא לא נתן לי לעשות טסט חופשי אלה רק כללי
EF7B1B23-6FFA-427E-BCDC-4D98AE696C05.jpeg

אשמח לחוות דעת

• פותח/ת השרשור
מצויין , חסר רק fsh אבל חוץ מזה הכל תקין.
תעשה בדיקה חוזרת עוד חודש בשביל לסגור את הפינה.
תודה אחי, הרמות LDL ו HDL סבבה? גם את האמת עשיתי את בדיקה אחרי 3 שעות שינה ואחרי שקיימתי יחסי מין אז אני מאמין זה השפיע על רמות הטסט קצת כי לפני הסייקל שהייתי טבעי היה לי 31.65

תודה אחי, הרמות LDL ו HDL סבבה? גם את האמת עשיתי את בדיקה אחרי 3 שעות שינה ואחרי שקיימתי יחסי מין אז אני מאמין זה השפיע על רמות הטסט קצת כי לפני הסייקל שהייתי טבעי היה לי 31.65
Hdl נמוך וזה תקין ככה זה אחרי סייקל או במהלך הסייקל החומרים מורידים אותו תמיד במקרה ולקחת ארימידקס אז הוא יוריד אותו עוד יותר.
תוסיף מינון גבוה של אומגה 3 ביום יום אמור לעזור.
בקשר לשינה וסקס לא משפיעה מתי זה חד פעמי הדבר היחידי שסקס יכול לשבש זה פרולקיטין שאת הבדיקה הזאת לא עשית.
אתה בסדר סה"כ לא תמיד חוזרים לאותם המספרים אחרי הסייקל ומתי השוני היחידי זה 0.1 פחות רלוונטי.

• פותח/ת השרשור
Hdl נמוך וזה תקין ככה זה אחרי סייקל או במהלך הסייקל החומרים מורידים אותו תמיד במקרה ולקחת ארימידקס אז הוא יוריד אותו עוד יותר.
בקשר לשינה וסקס לא משפיעה מתי זה חד פעמי הדבר היחידי שסקס יכול לשבש זה פרולקיטין שאת הבדיקה הזאת לא עשית.
אתה בסדר סה"כ לא תמיד חוזרים לאותם המספרים אחרי הסייקל ומתי השוני היחידי זה 0.1 פחות רלוונטי.
לקחתי הסייקל 250-350 מל טסט בלבד החודש הראשון לקחתי גם 40 אנאבר והפסקתי הקטע הוא שאני לוקח כל יום שני כדורים של אומגה 800 של קליפורניה גולד
image.jpg

בנוגע לרמת טסט לא נראה לי הכי קריטי כי זה הבדל קטן והבדלים בתזונה יכולים לשנות את זה במיוחד שאני בחיטוב קטן אני אוכל באזור ה 1700-1800 קלוריות עכשיו כדי לשרוף קצת שומן לפני מסה אז יכול להיות זה הסיבה ל HDL הנמוך
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

יש גם דרך לחשב טסט חופשי בלי בדיקות דם?

לקחתי הסייקל 250-350 מל טסט בלבד החודש הראשון לקחתי גם 40 אנאבר והפסקתי הקטע הוא שאני לוקח כל יום שני כדורים של אומגה 800 של קליפורניה גולד צפה בקובץ המצורף 86103
בנוגע לרמת טסט לא נראה לי הכי קריטי כי זה הבדל קטן והבדלים בתזונה יכולים לשנות את זה במיוחד שאני בחיטוב קטן אני אוכל באזור ה 1700-1800 קלוריות עכשיו כדי לשרוף קצת שומן לפני מסה אז יכול להיות זה הסיבה ל HDL הנמוך
טסטסטרון חיצוני מוריד hdl בין אם אתה רוצה או לא
תעלה את המינון של האומגה 3 ל 6 כפסולות 2 עם כל ארוחה.

יש גם דרך לחשב טסט חופשי בלי בדיקות דם?
אפשר דרך מחשבון חישוב טסט אבל צריך לדעת כמה shbg יש לך ואלבומין

• פותח/ת השרשור
טסטסטרון חיצוני מוריד hdl בין אם אתה רוצה או לא
תעלה את המינון של האומגה 3 ל 6 כפסולות 2 עם כל ארוחה.

אפשר דרך מחשבון חישוב טסט אבל צריך לדעת כמה shbg יש לך ואלבומין
ושאלה אם אני בחיטוב זה גם יכול להשפיע על ה HDL?

ושאלה אם אני בחיטוב זה גם יכול להשפיע על ה HDL?
נושא התזונה כן יכול להשפיע על המדדים האלה ומדדים אחרים אבל אתה לא רוצה שהhdl שלך ימשיך להיות נמוך גם אחרי הסייקל לכן תנסה לתחזק אותו כמה שאפשר אתה יכול להוסיף גם niacin לסל תוספי תזונה בשביל לתחזק אותו עוד יותר.

• פותח/ת השרשור
נושא התזונה כן יכול להשפיע על המדדים האלה ומדדים אחרים אבל אתה לא רוצה שהhdl שלך ימשיך להיות נמוך גם אחרי הסייקל לכן תנסה לתחזק אותו כמה שאפשר אתה יכול להוסיף גם niacin לסל תוספי תזונה בשביל לתחזק אותו עוד יותר.
תודה רבה אחי, אני יעלה את המינון של באומגה 3 לחודש ואבדוק עוד פעם, יש איזה תוספים שעוד אתה ממליץ לי לקחת חוץ מאומגה 3 ו niacin? אני לוקח בנוסף קראטין, uc-ii, immune 4, glutamine, magnesium L-Threonate, ashwagandha, shinjit, maca, biotin,

עכשיו אני גם בפרוטוקול יוהמבין כי אני בחיטוב, אשמח לתובנות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית