הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

זריקת דקהפפטיל (טריפטורלין)

אלכס28

משתמש מתחיל
37
8
נק' מוניטין:
8
37
8
ראיתי גן באתרים בארץ וגם בחו"ל הרבה מאוד דעות לשני הצדדים לגבי זריקת טריפטורלין לאחר סייקל המכיל נגזרת נור 19 או לחילופין שרשרת סייקליםֶ בצורת בלאסט אנד קרוז שנמשכו מעל לשנה וחצי
מי שיכול להביא המלצה /אי המלצה מגובה במחקר או לכל הפחות הסבר רפואי זה יהיה מבורך

מצד אחד תרופה לסירוס מצד שני אנשים שהזריקו 0.1 מל דיווחו על התאוששות מלאה ברמת pct שלם

ראיתי גן באתרים בארץ וגם בחו"ל הרבה מאוד דעות לשני הצדדים לגבי זריקת טריפטורלין לאחר סייקל המכיל נגזרת נור 19 או לחילופין שרשרת סייקליםֶ בצורת בלאסט אנד קרוז שנמשכו מעל לשנה וחצי
מי שיכול להביא המלצה /אי המלצה מגובה במחקר או לכל הפחות הסבר רפואי זה יהיה מבורך

מצד אחד תרופה לסירוס מצד שני אנשים שהזריקו 0.1 מל דיווחו על התאוששות מלאה ברמת pct שלם
שאלה:
למה לקחת משהו כזה "תרופה לסירוס" שלך תדע השפעות של התרופה. ולא לעשות PCT מסודר שמורכב מכלומיד + טמוקסיפן וחוריגון בסייקל עצמו.

ואי ואי ואי...
אתה יודע להקפיא את הביצים מספר פעמים ביום גם גורם להתאוששות מלאה והקפצת רמות טסט בדם..
אני בשוק שנושא כזה עולה בכלל לדיון תרופה לסירוס..

תיהיו בריאים מה אתם בכלל מגיעים למצב שאתה שוקלים דבר כזה בכלל, תעשה PCT נורמלי או לך תקפיא זרע, תרופה לסירוס על סייקל מסכן עם 19-NOR חולי נפש.

אני עשיתי זריקת טריפטולרין אחרי בלאסט קרוז של שנה +
והכול באמת חזר לנורמה
לגבי פוריות מאוחר יותר גם הצלחתי להביא ילד ככה
שאני רואה שזריקה אחת לפי מה שהבנתי לא מסרסת אלה אם לוקחים כמה
העדיפות אחרי סייקל לתת pct סטנדרטי
אם אתה מתכוון אחרי בלאסט קרוז של תקופה ארוכה לרדת לחלוטין תשקול כן להשתמש

והכול באמת חזר לנורמה
תוך כמה זמן חזר לנורמה ?

והכול באמת חזר לנורמה
תוכל להציץ באשכול האחרון שלי אני לקחתי דקהפפטיל אצטט מבית מרקחת בתאריך ב04.05 .. אתמול קיבלתי בדיקות דם ועדיין הFSH והLH על 0.17 ..
תוך כמה זמן זה אמור לפעול ? אמרו לי ארבעה שבועות
מה דעתך

תוכל להציץ באשכול האחרון שלי אני לקחתי דקהפפטיל אצטט מבית מרקחת בתאריך ב04.05 .. אתמול קיבלתי בדיקות דם ועדיין הFSH והLH על 0.17 ..
תוך כמה זמן זה אמור לפעול ? אמרו לי ארבעה שבועות
מה דעתך
אני לא זוכר את האסטר אני זוכר איך המזרק היה נראה
ואחרי כמה חודשים בדקתי ובכול חזר לנורמה
ואז חזרתי לבלסאט שוב

• פותח/ת השרשור
אני לא זוכר את האסטר אני זוכר איך המזרק היה נראה
ואחרי כמה חודשים בדקתי ובכול חזר לנורמה
ואז חזרתי לבלסאט שוב
אולי חזר לך לנורמה בתהליך טבעי בלי שום קשר לזריקה? אחרי כמה חודשים קשה לדעת האם דקהפפטיל באמת מה שעשה כאן את העבודה ולא גורם אחר

אולי חזר לך לנורמה בתהליך טבעי בלי שום קשר לזריקה? אחרי כמה חודשים קשה לדעת האם דקהפפטיל באמת מה שעשה כאן את העבודה ולא גורם אחר
בדיוק .. אני באופן אישי אבדוק בסוף החודש שוב אם חזר..
כרגע בכל מקרה מתחיל נולבדקס כל יום עד הבדיקה ליתר בטחון..

זה יכול להיות, כן לקחתי בעבר דקהפפטיל לומר לך כמה בדיוק זה עזר לשיקום אני לא יודע 😃

לסירוס כימי מזריקים בכפייה 11.25 מ"ג כל חודשיים בערך (יש לחדש כל חודשיים-שלוש בשביל לשמור על האפקט. זה לא זבנג וגמרנו)

לpct של יום אחד מזריקים 0.1 מ"ג. שזה חלקי 110 מהמינון של הסירוס.

כמו כל דבר בחיים... מ י נ ו נ י ם.
האם אני ממליץ על זה? לא, פשוט כי אין צורך. 3 שבועות של נולבדקס וטיפה פרגניל ביום הראשון אמורים לסדר את רובנו יופי.

האם ניסיתי בעצמי? כן, פג תוקף של שלוש שנים, לא עבד.

אנשים שהזריקו 0.1 מל
מ"ג. לא מ"ל.
מעניין אותנו כמות החומר הפעיל ולא כמות המים שהוסיפו. לצורך העניין גם 10 מ"ג וגם 80 מ"ג יכולים להיות מהולים באותו 1 מ"ל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית