הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בולדנון וסמיכות דם

אלכס28

משתמש מתחיל
37
8
נק' מוניטין:
8
37
8
למישהו יש מחקר שמראה סמיכות דם משמעותית עם בולדנון בסייקל (עקב עלייה בכדוריות דם) ברמה שמצריכה הקזה / שימוש באספירין?
במינון נגיד של 600 מג

מחקרים לא קשורים פה.
יש כמה סיבות לסמיכות דם ולשאול אם בולדנון 600 מלגרם בלבד יכול להשפיע פה זה מצחיק. השילוב הכולל של כל החומרים בסייקל שלך כולל טסט ובעיקר מינון של טסט ועוד חומרים בסייקל זה משפיע. הכמות נוזלים שאתה שותה משפיע. כמות אומגה-3 שאתה שותה שום שאתה אוכל. עניין גנטי. אתה מוזמן לעשות בדיקות לסמיכות דם לפני הסייקל ובזמן הסייקל ולבדוק את זה.
בזמן הסייקל יש מדדים אחרים בדם שעולים גבוה כמו ברזל והמטוקריט (במיוחד אצל אנשים מעשנים גם) אז כן רצוי לעשות הקזת דם. ובמהלך הסייקל אם אתה לא רוצה דם סמיך אפשר לצרוך אספירין קרטיה 100 מלגרם כדור בכל יום של אימון (יוצא לך 4-5 כדור בשבוע)

בולד זה טסט בדיוק כמו דיאנבול המבנה של כל החומרים האלה אותו הדבר ..
בולד פותח ב שנות ה30 אני חושב תחת שם אחר peranabol משהו כזה .. המטרה של בולד לאותה התקופה היית לטפל באנשים שיש להם anemia או כל מחלה אחרת שמורידה יצור של תאים אדומים בדם פשוט מצאו דרכים יותר טובות לזה והתרופה נשארה בגדר סם וטרינרי..
כל סוג של סטרואיד אנאבולי גורם להמטוקרית לעלות במיוחד מתי הבסיס של אותו חומר אנאבולי נחזיק במבנה הזהה לטסטוסטרון..

במינונים של 1000מג בשבוע של בולד לא מצאתי את עצמי במצב של לתרום דם..

בקשר למחקרים ומידע מסויים אתה תמיד יכול לעשות גוגל.

• פותח/ת השרשור
בולד פותח ב שנות ה30 אני חושב תחת שם אחר peranabol משהו כזה .. המטרה של בולד לאותה התקופה היית לטפל באנשים שיש להם anemia או כל מחלה אחרת שמורידה יצור של תאים אדומים בדם פשוט מצאו דרכים יותר טובות לזה והתרופה נשארה בגדר סם וטרינרי..
כל סוג של סטרואיד אנאבולי גורם להמטוקרית לעלות במיוחד מתי הבסיס של אותו חומר אנאבולי נחזיק במבנה הזהה לטסטוסטרון..

אני מדבר על מינון של 400 מג בולד סיפ (עם 400 טסט סיפ) ,ואתה טוען שעל 1000 מג הסמיכות לא הדאיגה אותך?

יש קשר ישיר בין בולד לבין עליה בסמיכות הדם ברמה הרבה יותר גבוהה מכל סטרואיד אחר אל תדבר שטויות.
עצם זה שלך לא הייתה עליה בסמכיות דם ולא הייתה צריך לתרום זה כי כל אחד שונה אבל אתה לא יכול לתת עצות על בסיס זה.
יש סיבה שיש מלא קבוצות מחקר על בולד שמראים סמיכות דם גבוהה הרבה יותר משאר הסטרואידים וזה כי בולד מעלה את סמיכות הדם באופן גבוהה יותר משאר הסטרואידים, היה אפילו מחקר שעשו שקבוצה א לקחה 500 טסט 500 דקה 50 דיבול והקבוצה השניה לקחה 500 טסט 500 בולד והקבוצה עם הבולד הייתה עם יותר סמיכות דם וגם נזק לכליות עקב זה אז תחשוב פעמיים לפני שאני יוצא בהצהרות כאלה
בולד זה טסט בדיוק כמו דיאנבול המבנה של כל החומרים האלה אותו הדבר

הנה סיכום שעשה סטיב על בולד:

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=dOmg5b_C3UY&t=960s

יש קשר ישיר בין בולד לבין עליה בסמיכות הדם ברמה הרבה יותר גבוהה מכל סטרואיד אחר אל תדבר שטויות.
עצם זה שלך לא הייתה עליה בסמכיות דם ולא הייתה צריך לתרום זה כי כל אחד שונה אבל אתה לא יכול לתת עצות על בסיס זה.
יש סיבה שיש מלא קבוצות מחקר על בולד שמראים סמיכות דם גבוהה הרבה יותר משאר הסטרואידים וזה כי בולד מעלה את סמיכות הדם באופן גבוהה יותר משאר הסטרואידים, היה אפילו מחקר שעשו שקבוצה א לקחה 500 טסט 500 דקה 50 דיבול והקבוצה השניה לקחה 500 טסט 500 בולד והקבוצה עם הבולד הייתה עם יותר סמיכות דם וגם נזק לכליות עקב זה אז תחשוב פעמיים לפני שאני יוצא בהצהרות כאלה

הנה סיכום שעשה סטיב על בולד:

קישור לצפייה: https://www.youtube.com/watch?v=dOmg5b_C3UY&t=960s

מינון של 400 טסט 400 בולד לא יעשה נזק אלה אם כן אתה שותה אלכוהול ומעשן כל היום כל סוג של סטרואיד אנאבולי מעלה את ה rbc hematocrit mchc ואין מה לעשות אם זה אבל הגוף יודע איך לאזן את זה אם אתה נותן לו את הכלים הנכונים.
בולד זה חומר משנות ה30 זה שהוא נישאר בגדר סם וטרינרי לא אומר שזה אנאבולי שלא כדי להשתמש בו..
אני לא מדבר לאוויר וזה שאתה מעלה סרטון של ויגורס סטיב שהוא לא ממש אוהב את הבולד ובחיים גם לא לקח dhb לא אומר כלום ואני אחד שהוא לקוח שלו ולמדתי ממנו המון גם כן פשוט ויגורוס סטיב יכול להריץ פרימו רפואי שנה שלמה ומתי יש גישה לאנאבולים יותר איכותיים אז למה לא..
אנשים מריצים בולד ללא הפסקה ואיש לא מת משבץ או דום לב הקשור בבולד.

מינון של 400 טסט 400 בולד לא יעשה נזק אלה אם כן אתה שותה אלכוהול ומעשן כל היום כל סוג של סטרואיד אנאבולי מעלה את ה rbc hematocrit mchc ואין מה לעשות אם זה אבל הגוף יודע איך לאזן את זה אם אתה נותן לו את הכלים הנכונים.
בולד זה חומר משנות ה30 זה שהוא נישאר בגדר סם וטרינרי לא אומר שזה אנאבולי שלא כדי להשתמש בו..
אני לא מדבר לאוויר וזה שאתה מעלה סרטון של ויגורס סטיב שהוא לא ממש אוהב את הבולד ובחיים גם לא לקח dhb לא אומר כלום ואני אחד שהוא לקוח שלו ולמדתי ממנו המון גם כן פשוט ויגורוס סטיב יכול להריץ פרימו רפואי שנה שלמה ומתי יש גישה לאנאבולים יותר איכותיים אז למה לא..
אנשים מריצים בולד ללא הפסקה ואיש לא מת משבץ או דום לב הקשור בבולד.
נתתי לך את הסרטון שלו כי זה הסרטון הראשון שקפץ לי לראש בנושא בולד.
אף אחד לא אמר שאתה מת ישר מבולד אבל יש קשר ישיר בין בולד לבין סמיכות דם גבוהה יותר ברמה יותר גבוהה משאר האנאבולים חד וחלק תרצה או לא תרצה זה המציאות.

סע ברכה.

נתתי לך את הסרטון שלו כי זה הסרטון הראשון שקפץ לי לראש בנושא בולד.
אף אחד לא אמר שאתה מת ישר מבולד אבל יש קשר ישיר בין בולד לבין סמיכות דם גבוהה יותר ברמה יותר גבוהה משאר האנאבולים חד וחלק תרצה או לא תרצה זה המציאות.

סע ברכה.
בולד מעלה את הrbc ובשביל זה הוא נועד.. אבל על הדרך הוא גם מרחיב אץ כלי הדם והעורקים.. ככה שגם אם ההמטוקרית עולה זה ביחס לרמות ה rbc וגודל העורקים ורידים וכולי.. אבל זה לא אומר שהדם נהיה שפכטל ברגע או בכלל. המטוקרית זה פרמטר שאפשר לשלוט עליו הבעיה פה יכולה לצוץ מגדול התאים האדומים שאין על זה שליטה אבל הנושא אינדיבידואלי..
בכל שלב נתון אפשר לעצור הכל אני תמיד אומר בדיקות דם לפני במהלך ואחרי זה חוק יסוד לכל.

מה לגבי שמועות שהוא מעלה משמעותית את הסיכון לסרטן?
בולד קיים לפני שנולדנו ועד היום משתמשים בו לא נימצא כיוון ישיר בין בולד להתפתחות סרטן בקרב מפתחי גוף.
בכללי כל סטרואיד אנאבולי יכול לגרום לתאי הסרטן לצאת מכלל שליטה עקב האנאבוליות שלהם הנושא אינדיבידואלי אותו סיפור כלפי הורמון גדילה ו אינסולין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית