חוות דעת אישית על חברה vertex + בדיקות דם

Kicker177

משתמש פעיל
585
272
נק' מוניטין:
190
585
272
טוב אני קצת בשוק ועדיין לא ברור לי מה קרה..
סה"כ המינון השבועי שלי עלה מ 150מג ל 250מג
הוספתי מינון קטן של ארימידקס ו כאבר לפי הצורך האישי ולפי בדיקות דם קודמות בשביל לתקן מדדי אסטרודיול ו פרולקטין..
לפי בדיקות מעבדה של וורטקס החומרים שלהם ממש על ה נקודה לפי מינון פר כדור או נוזל לכן לא יודע אם זה קשור לחומר או לגוף שלי..
בקשר לחומר והשמן , עובר חלק אין פיפ אין רגישות ואין חום הכל תקין.

נקודה אחרונה למחשבה פה זה שיש מצב שבגלל שאני לוקח dhea ו pregnenolone כל יום במינונים של 25/50מג זה הקפיץ לי את מדדי הטסט אבל אני עדיין לא סגור על זה.

Screenshot_20230409_142818_Gallery.jpg
Screenshot_20230409_141236.jpg
Screenshot_20230409_141257.jpg

150 , 200 , 225 , 250 בפירמידה כן..
עדיין לא היה אמור להקפיץ אותי מעל 80ננמול טסט אבל הפעם זה כן
כן אבל צריך לזכור שזו לא עלייה לינארית, הגוף יכול במינון מסויים להתנהג אחרת ממינון אחר, אם אתה ממש בטוח שהחומר אובר דוז אז שלח למעבדה בראשון לציון יבדקו לך את הואיל

• פותח/ת השרשור
כן אבל צריך לזכור שזו לא עלייה לינארית, הגוף יכול במינון מסויים להתנהג אחרת ממינון אחר, אם אתה ממש בטוח שהחומר אובר דוז אז שלח למעבדה בראשון לציון יבדקו לך את הואיל
הייתי עושה את זה אם היה לי פיפ כל פעם , בדרך כלל מתי יש יותר מדי חומר יש פיפ ואני מסתכל על נוסחת בישול כי עד 250מג פר מ"ל מוסיפים עד 3% ba כל מה שיהיה פחות מזה יגרום למינון הזה לקרוס והשמן יהיה כמו ענן אחד גדול אם גושים אבל זה לא המצב מצד שני במקרה ומוסיפים נגיד 300+מג פר מ"ל חייב להוסיף יותר ba וזה גורם לפיפ קבוע יכול להביא גם חום ולימפוט נפוחות. יש לי חבר שגם על ורטקס עכשיו באותו מינון ובשילוב של dhb הטסט שלו על 60ננמול.

אני חושב בגלל כמות התוספי תזונה שאני לוקח ופרוהורמונים יש לי פשוט קיק יותר חזק.

בקרוב אני מוסיף hcg לאחר מכן נעשה בדיקות דם חוזרות ניראה מה יצא.

Back
למעלה תחתית