הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוני קולמן בישראל.

אני הכנתי שלט ואני כבר יומיים ישן בנתב"ג על ספספל

האמת הייתי הולך אבל 200 ש"ח ולהתעורר בבוקר ביום שישי גדול עלי

הייתי הולך להטריל קצת בשאלות
ולשמוע מה הוא אומר על עצימות VS נפח

סה"כ יש לו דדליפט של 800LBS ככה שליצן הוא לא (אה וגם 8 פעמים מר אולימפיה...)

• פותח/ת השרשור
חח בדיוק רן,
ובגלל שאני נורא מכבד אותו אני חושב שזו הזדמנות ללכת להרצאה הזו.

אם אתה מעוניין בכל זאת, יהיה נחמד לדעת.

• פותח/ת השרשור
okay, I stand corrected.

אז תחשבו על זה בתור שרשור ה-
"מי בא לרוני קולמן"

אותי מעניין מה יהיה בחלק הזה: 12:00-11:00 אימון חלקי גוף שונים – מעשי – מר רוני קולמן של ההרצאה.
ולראות עם אילו תובנות יגיעו לכאן אנשים.

אני לא רואה איך אפשר ללמוד מבן אדם כזה כאשר רוב האימונים ביותר ממחצית חייו התרכזו על חומרים ואני לא חושב שהוא באמת זוכר איך זה להתאמן טבעי או איך לאמן אנשים טבעיים.
לדעתי זה ביזבוז זמן, מה הוא כבר יכול לחדש? לאכול 3 ביצים במקום 5? שסופר סט זה מעולה? זה אחלה מקור לכסף כי הוא מותג, אבל בסה"כ מי שמתעניין קצת אמור להבין שלא יהיה שם שום דבר מיוחד, אלא אם הוא מעריץ שלו וממש רוצה לראות אותו.

• פותח/ת השרשור
אני ככל הנראה אלך, יהיה נחמד פשוט לפגוש חברה מהפורום שמעוניינים גם כן, אם יש כאלה. 😃

אחי היה שם אתמול, צילם הבן אדם עצום, הוא טוען שהוא לא אוכל ביצים בכלל. ממעט לאכול מוצרי חלב, ואוכל בעיקר עופות, התרגילים אותם תרגילים. הוא פשוט אומר שהוא עושה לפחות 10 חזרות ולרוב בין 15-20 חזרות.
הוא אמר להם לגבי הסטרואידים מזל שאני עדיין בחיים.

הוא לא בדיוק אמק מזל שאני עדיין בחיים... הוא אמר בציניות כזאת "שמעתי שזה הורג" ואז כולם צחקו... והוא אמר לא להשתמש... וצחקנו..
אבל באמת מה שהוא אמר זה שהוא עושה 20 15 12 חזרות ובחיים לא פחות.... לא משנה אם הוא במאסה או בחיטוב... ושזה בשביל בודיבילדינג ומי שרוצה פאוור ליפטינג שיעשה 6-8 חזרות
השאלה אם כל עניין החזרות מתאים רק למוזרקים או שגם מתאים למי שמתאמן באופן טבעי..

---------- התגובה התווספה ב 20:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 20:24 ----------

מעניין מה הוא עושה בסקוואט... כי ניראה לי שעם משקל כבד 20-15 חזרות זה באמת מתכון להקאה :S

האמת... יש לי מצלמה 5 מגה פיקסל ולחבר שלי יש 8 אז אמרתי לו שיביא את שלו... הגנוב הזה הביא את המצלמה בלי בטריות!
בכל מקרה היה שם איזה מישהו שצילמם עם מצלמה די נחמדה אז אמרתי לו שישלח לי את התמונות.
כשאני אקבל אותן אני אעלה מבטיח!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית