הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

רוני קולמן בישראל.

היה שלווה לתחת גם התמותות,גם הסמינר. סתם ניגר לא מגניב ולא החכם. לא השקיע בשיט,יחס אנוש טעון שיפור,אבל מאוחר לחנך אותו בגיל הזה. יצאתי מאוכזב .גועל נפש. מזל שבאו חברי מהקהילה התערבבנו קצת,היה צחוקים. אבל רוני מחוק בשבילי. עכשיו אני יודע איך לא צריך להעביר סמינר ולהתייחס לפאנס.

היה שלווה לתחת גם התמותות,גם הסמינר. סתם ניגר לא מגניב ולא החכם. לא השקיע בשיט,יחס אנוש טעון שיפור,אבל מאוחר לחנך אותו בגיל הזה. יצאתי מאוכזב .גועל נפש. מזל שבאו חברי מהקהילה התערבבנו קצת,היה צחוקים. אבל רוני מחוק בשבילי. עכשיו אני יודע איך לא צריך להעביר סמינר ולהתייחס לפאנס.

בוא נשים רגע בצד את איך שהוא מבחינת נימוסים וכו'...

מה באמת ציפית לקבל מהסמינר הזה (אני שואל ברצינות, לא בשביל להטריל)?

הרי לי זה ברור שרוב האנשים באו לשם בשביל לראות אותו ולהצטלם איתו... חוץ מזה, מה הוא כבר יכול להגיד לך שלא ראו אותו עושה בסרטים?
הרי אם באמת היה משהו יוצא דופן שהוא עשה שגרם לו להגיע למה שהוא הגיע, אתה לא חושב שכבר כולם היו יודעים על זה?
מה הוא כבר יכול לחדש בתחום הקרלז? ברצינות....

אני דווקא שמעתי מאנשים שמאד אהבו את הכנס,יש כאלה שבאמת הגיעו רק מתוך הערצה,אלה באמת נהנו...מעניין מה ציפו אלה שאומרים שהם התאכזבו מהכנס....

אני לא מבין-אין לי זכות לקטול את הניגד העצלן שבא לקחת את הכסף ולברוח?
למרות שכרטיסים קיבלתי מתנה מספונסר.
בסמינר של ברנצ' צמחו לי כנפיים,בן אדם נותן השראה

אני צפיתי את כל זה מראש, הרי ברור שהוא בא לתת הופעת אורח ולקחת את הכסף.
ככה הוא מתפרנס רב הזמן, הוא נותן הופעות אורח בכל מיני מדינות, באסיה (יפן,סין וכו') מתים עליו.
הרי ברור שאין לו מה חדש לאנשי הפורום בכל מה שקשור לתוכניות אימונים, תזונה של האמריקאים דיי ידועה מראש - בעיקר בשר, עוף, ביצים ודגים ללא שום מוצרי חלב.
סייקלים? גם כאן אין מה לחדש, מן הסתם שהוא לא ידבר על מה עדיף לחיטוב ולמסה, או מתי לוקחים את ה PCT.
רב המתחרים לא בונים אותם, אלא הם מחזיקים אנשים שיטפלו להם בנושא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית