הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שימוש בקלן באחוז שומן גבוה

• פותח/ת השרשור ddoogg
  • פורסם בתאריך

ddoogg

משתמש מתחיל
211
18
נק' מוניטין:
56
211
18
שלום חברים,
אני באמצע חיטוב (כולל תפריט אימונים ואירובי לפי הספר) שבהתחלה הייתי כ- 24% שומן ל17% כרגע,
אני שוקל לשלב קלן+קטוטיפן והשאלה אם תהיה השפעה שאני עדיין על אחוז שומן גבוה? בעבר השתמשתי וגם באחוז שומן גבוה ירדתי די מהר, עם זאת חבר טוען שמעל ל12% אין באמת השפעה וכנראה שזו תחושה מנטלית,

דבר נוסף, האם תהיה השפעה שלילית עם שילוב של PRE? מכיל 300 מ"ג קפאין
מה יכול לעזור בתופעות לוואי? פרט למגנזיום ואבץ שכבר יש לי

תודה.

שלום חברים,
אני באמצע חיטוב (כולל תפריט אימונים ואירובי לפי הספר) שבהתחלה הייתי כ- 24% שומן ל17% כרגע,
אני שוקל לשלב קלן+קטוטיפן והשאלה אם תהיה השפעה שאני עדיין על אחוז שומן גבוה? בעבר השתמשתי וגם באחוז שומן גבוה ירדתי די מהר, עם זאת חבר טוען שמעל ל12% אין באמת השפעה וכנראה שזו תחושה מנטלית,

תודה.
קלן ישפיע גם עם 17% שומן.תשמור על מאזן קלורי שלילי ודל פחמימה... תגביר את האירובי ותראה תוצאות.
תשתדל לא לעבור את 80 מקג ביום.

שלום חברים,

תודה.
ברור שישפיע קלן משפיע בכל אחוז שומן אבל לדעתי זה מאוד מיותר כל עוד אתה עושה דברים לפי הספר יהיה לך מאוד קל להגיע לאיזורי ה 13-14 ואז משם שווה לשלב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית