עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בדקה ה-8 הדוק מדבר על זה:אפשר לאמלק מה הסייקל חח
בקרוז גם הכניס 100 מ"ג אנאבר ביום 🤦♂️בדקה ה-8 הדוק מדבר על זה:
קרויז: לפחות 400 מילגרם טסט בשבוע ולפעמים אפילו 1000 מילגרם/1 גרם של טסט
+ מאסטרון
+ הורמון גדילה ( כל השנה )
+ אינסולין ( כל השנה )
בלאסט: 2 גרם ( כלומר 2000 מיליגרם ) טסט
+ טרן בין 500 ל-1000 בשבוע
+ מאסטרון
+ אנבר
+ פרימובולין
+ אינסולין ( כל השנה )
+ אנדרול
בדקה ה-8 הדוק מדבר על זה:
+ מאסטרון
+ אינסולין ( כל השנה )
+ מאסטרון
+ אנבר
+ פרימובולין
+ אינסולין ( כל השנה )
+ אנדרול
קודם כל פסיכי לחלוטין ללא ספק אבל דאלאס למיטב זכרוני נפטר מזה שנחנק מאוכל ולא משהו אחר...אבל שוב 10 גרם טסט בשבוע לא נשמע משהו שגוף אנושי בכלל יכול לעמוד בו הזיהצפה בקובץ המצורף 86736
זה בדיקות דם של הגופה של דאלס אפשר לראות לפי הratio 130:1 זאת אומרת שרמות הטסט שלו בדם (גופה..) היו מעל 55,000 ננמול פר ליטר ..
אני משאר 10גרם טסט בשבוע פלוס..
הם עושים דברים לא מהעולם הזה וזה עולה להם ביוקר אחרי זה.. שום דבר מיוחד פה..
מלבד היפרטרופיה של הכליות והכבד, דו"ח הנתיחה קבע בבירור כי הוא מת עקב 'אירוע לבבי חריף שלא היה עדים לוקודם כל פסיכי לחלוטין ללא ספק אבל דאלאס למיטב זכרוני נפטר מזה שנחנק מאוכל ולא משהו אחר...אבל שוב 10 גרם טסט בשבוע לא נשמע משהו שגוף אנושי בכלל יכול לעמוד בו הזיה
10 גרם טסט בשבוע? 😱צפה בקובץ המצורף 86736
זה בדיקות דם של הגופה של דאלס אפשר לראות לפי הratio 130:1 זאת אומרת שרמות הטסט שלו בדם (גופה..) היו מעל 55,000 ננמול פר ליטר ..
אני משאר 10גרם טסט בשבוע פלוס..
הם עושים דברים לא מהעולם הזה וזה עולה להם ביוקר אחרי זה.. שום דבר מיוחד פה..
חטף התקף לב בזמן שאכל.קודם כל פסיכי לחלוטין ללא ספק אבל דאלאס למיטב זכרוני נפטר מזה שנחנק מאוכל ולא משהו אחר...אבל שוב 10 גרם טסט בשבוע לא נשמע משהו שגוף אנושי בכלל יכול לעמוד בו הזיה
לא היו חומרים אחרים, רק טסט'.10 גרם טסט בשבוע? 😱
וזה בלי שאר החומרים 🤦♂️
קישור לצפייה: https://youtu.be/siASbN0XPeg
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
חטף התקף לב בזמן שאכל.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
לא היו חומרים אחרים, רק טסט'.
אשמח לדעת מאיפה אתה מביא את זה? אולי יש לך משהו שעדיין לא פורסם באינטרנט ?בטח שהיה... ננדרלון,אנדרול,דיאנבול,פרימו ועוד...
מוזמן לבדוק מה היה הסייקל של שוורצנגר בשנות 70אשמח לדעת מאיפה אתה מביא את זה? אולי יש לך משהו שעדיין לא פורסם באינטרנט ?
אשמח לדעת מאיפה אתה מביא את זה? אולי יש לך משהו שעדיין לא פורסם באינטרנט ?
מה הקשר ? אני שאלתי בכלל מאיפה לקחת את זה שדלאס לקח את כל מה שהוא לקח (חוץ מטסט') ואתה עונה לי "תבדוק מה ארנולד שוורצנגר לקח".. זה שקול ל"תבדוק מה חוק שני של ניוטון אומר".מוזמן לבדוק מה היה הסייקל של שוורצנגר בשנות 70
שמע אני לא מבין בזה יותר מידי אבל מבחינת הקרוז לא רואה פה דברים חריגים פה מידי חוץ מהמסטרוןאיך הגוף עומד בזה אלוהים ישמור
אין פה שום דבר "וואו" או משהו מפתיע . חוץ מ-גרם טרן בשבוע שקצת מלחיץ אותי. מי שיושב על גרם טרן מסוכן לסביבה שלו. סייקלים של PRO שעומדים על במה של אולימפיה/ארנולד קלאסיק/ תחרויות אחרות ששם מחלקים פרסים כספיים גבוהים במקום הראשון אנשים שזה החיים שלהם זה הפרנסה שלהם הם מקריבים הכל כולל תבריאות שלהם. עוד דבר חשוב בדרך כלל לוקח להם כמה שנים טובות להגיע למינונים גבוהים . כי לא כל אחד צריך מינון גבוה ולא כל אחד יכול לספוג מינון גבוה.בדקה ה-8 הדוק מדבר על זה:
+ מאסטרון
+ אינסולין ( כל השנה )
+ מאסטרון
+ אנבר
+ פרימובולין
+ אינסולין ( כל השנה )
+ אנדרול
אי הבנה מר בחור חחחחח חשבתי שאתה מתכוון שהיה רק טסט בשנות 70 ולא משהו אחר.מה הקשר ? אני שאלתי בכלל מאיפה לקחת את זה שדלאס לקח את כל מה שהוא לקח (חוץ מטסט') ואתה עונה לי "תבדוק מה ארנולד שוורצנגר לקח".. זה שקול ל"תבדוק מה חוק שני של ניוטון אומר".
מה הקשר ?
הוכחה למה ? יש לך את הautopsy שלו כאן מפורסם ומראה כאן בבירור שהוא לא היה על שום דבר פרט לטסט'.וגם דאלאס לא היה מגיע לרמות כאלה רק עם טסט והנה ההוכחה.