הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל ראשון

Orattiaslift

משתמש מתחיל
9
0
נק' מוניטין:
0
9
0
אהלן חברה מעל 5 שנים בחדכ מרגיש שמיציתי יכולות ומקסימום טבעי בערך, אחרי יעוץ עם אנשים שמבינים/חברים שניסו אני רוצה להתחיל סייקל ראשון.
חשבתי על
טסט אננטט 500 ew
בולד 500ew
ל12 שבועות
לא רוצה לשלב אוראלי. יש למה לעשות בולד או עדיף רק טסט?

גיל משקל אחוז שומן?
סייקל ראשון זה תמיד חומר אחד שזה טסט אין צורך להוסיף דברים אחרים מתי אתה עדיין לא יודע איך הגוף שלך יגיב לחומר בסיס..
לא ממליץ להתחיל מ 500 זה הרבה ומיותר..
לוקח בחשבון נזק שיכול להיגרם עקב שימוש בחומרים אנאבולים?

• פותח/ת השרשור
גיל משקל אחוז שומן?
סייקל ראשון זה תמיד חומר אחד שזה טסט אין צורך להוסיף דברים אחרים מתי אתה עדיין לא יודע איך הגוף שלך יגיב לחומר בסיס..
לא ממליץ להתחיל מ 500 זה הרבה ומיותר..
לוקח בחשבון נזק שיכול להיגרם עקב שימוש בחומרים אנאבולים?
גיל 21 88קג 13 אחוז בערך
בעיקרון שכחתי לציין שטופלתי בין גילאי 13-19 בטסטווירון 250 כל 20 יום עקב תאונה שנפגע לי שם העסק..
כעיקרון חשבתי כבר גם על בולד כי כבר התניסיתי בטסט איכותי עד כמה שאני יודע וחושב שיהיה בסדר לשלב. בכל מקרה אעשה כמובן בדיקות דם לפני/במהלך/אחרי הסייקל במידה וימצא משהו לא תקין אעצור ולא שוכח את הכלומיד טמוקסי ארמידקס וכו'

גיל 21 88קג 13 אחוז בערך
בעיקרון שכחתי לציין שטופלתי בין גילאי 13-19 בטסטווירון 250 כל 20 יום עקב תאונה שנפגע לי שם העסק..
כעיקרון חשבתי כבר גם על בולד כי כבר התניסיתי בטסט איכותי עד כמה שאני יודע וחושב שיהיה בסדר לשלב. בכל מקרה אעשה כמובן בדיקות דם לפני/במהלך/אחרי הסייקל במידה וימצא משהו לא תקין אעצור ולא שוכח את הכלומיד טמוקסי ארמידקס וכו'
לדעתי אחי תקח רק טסט, תראה איך מינון גבוה (לא 250 כל 20 ימים) משפיע על הגוף שלך ואז בסייקל שני אם תרצה לעשות(כנראה שתרצה) תוכל להוסיף עוד כמה ממתקים..בגדול לדעתי עדיף לך לחכות 3 שנים לפני שאתה רוצה להתחיל לגעת בדברים האלה..

גיל 21 88קג 13 אחוז בערך
תקנה הכל מראש שיהיה לך במקרה ואתה כבר מטופל אני באמת ממליץ לך להמשיך ולא לצאת לשום pct.

1:תקנה ארימידקס , כאבר , נולבה ורק רפואי לא של חברות אנדנגראונד.
2: תעשה בדיקות דם אתה יכול למצאו פה אשכל שרשמתי לבחור אחר איזה בדיקות דם לעשות ולפי זה תדע איך להתקדם.
3: במקרה ואתה כבר על 250מג טסט ממליץ לך להתחיל לפזר את זה ל2-3 זריקות במהלך השבוע..
שני וחמישי או שני רביעי שישי
4: ברגע שהכל מאוזן צא לבדיקות דם נוספות בשביל לראות מה הם השינוים ההורמונלים בדם ולפי זה תדע אם לצאת ל בלאסט או לא.
5: במקרה והכל תקין תעלה מינון ל 300 בשבוע ותנסה למצאו נקודה מתוקה אם אסטרוגן (יש להשתמש בארימידקס לפי הצורך ולפי בדיקות דם)

בהצלחה!
ממליץ לעשות נחקר איזה תוספי תזונה להוסיף בשביל לתחזק את הגוף במהלך כל התקופה הזאת וביום יום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית