הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרופא לא נותן בדיקות דם

Jordalicious

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
היי, הרופא שלי עושה לי בעיות עם לקבל בדיקות דם חיוניות, כרגע אני צריך בדיקה של אסטרדיול ופרולקטין (חושב שאני מפתח גינו). ביקשתי לעבור קופת חולים כי מכבי על הפנים מבחינת בדיקות דם. בינתיים מה אפשר לעשות? רק פרטי?

עדכון: קבעתי תור למחר למרפאה פרטית לבדיקת אסטרדיול

נערך לאחרונה:
תוסיף Prolactin
מה זה תומרת תוסיף פרולקטין? אתה רוצה שיגדל לו גינו? אולי התכוונת שיוסיף דוסטינקס בשביל להוריד פרולקטין.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

היי, הרופא שלי עושה לי בעיות עם לקבל בדיקות דם חיוניות, כרגע אני צריך בדיקה של אסטרדיול ופרולקטין (חושב שאני מפתח גינו). ביקשתי לעבור קופת חולים כי מכבי על הפנים מבחינת בדיקות דם. בינתיים מה אפשר לעשות? רק פרטי?

עדכון: קבעתי תור למחר למרפאה פרטית לבדיקת אסטרדיול
ברגע שהרופא שלך לא מביא לך הפניה לבדיקות וביקשת בדיקות הורמונים ולא סתם בדיקות דם תציין את זה. אז תחליף רופא אם הוא לא נותן גם אחרי שאתה מתעקש. תחליף לרופא שיתן. ואם אתה חושב שאתה מפתח גינו תקנה תרופות למנוע את זה. דוסטינקס/ארומזין/טמוקסיפן תלוי מה היה/או מה יש בסייקל.

הרופא שלי עושה לי בעיות עם לקבל בדיקות דם חיוניות
החלטות אישיות על לקיחת סטרואידים לא מחייבות את הרופא לתת בדיקות דם לפי בקשה, אלא רק לפי הצורך במידה והוא רואה לנכון.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית