הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סייקל דיבול עם אננתת

דני המלך

משתמש מתחיל
173
7
נק' מוניטין:
-34
173
7
היי חברים,

נכנסתי לסייקל דיבול + טסט אננתת 500 מ"ג טסט שבועי, התחלתי עם 3 כדור דיבול ביום והעליתי בשבוע השני ל4 כדור, כרגע על 4 כדור כבר שבוע שלישי.

כמה שאלות:

1. יש לי עיקצוצים קצת בפיטמות בחזה, האם נולבדקס יספיק? לכמה זמן ? מה הכמות שצריך לקחת? אני פשוט רואה שחלק ממליצים על נולבה וחלק על ארימידקס. יש לי נובלה בהישג יד.
2. כמה זמן אפשר להיות על דיבול? 4 שבועות? 5 שבועות?
3. מנקה כבד אני לא לוקח, האם יש טעם בכלל לקחת במקביל? או לאחר מכן או בסוף? ויש לכם המלצה למנקה? או הכל חרטא?

קודם כל למה אתה צריך 500 אנטט וגם דיבול ?
שניהם מעלים לך את האסטרוגן
אפשר 4-6
לגבי מינונים לדעתי מעט גבוה
איזה סייקל זה שלך
וכן מומלץ טודקה לקחת במקביל

• פותח/ת השרשור
מה שבטוח לא סייקל ראשון שלי. אבל אחרי 5-6 שנים שלא נגעתי אז זה סייקל ראשון. מבחינת טסט אני חושב שזו כמו סבבה לא גבוהה מדי. ולמה שניהם, דיבול לקיקסטארט כי לאננתת לוקח לפחות כמה שבועות להיכנס ומנסיון רגיל לסייקל כזה מהעבר. בינתיים תוצאות אש. מה אומר על שאר השאלות שלי?
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

אני פשוט עובר פה על פוסטים עבר בנושא העיקצוצים ואני רואה כאלה שאומרים ייאלה לקחת נובלדקס וכאלה שאומרים רק אם מרגישים ממש אבל ממש גושים אז לקחת... אז מתלבט אם לקחת? וכמה זמן צריך לקחת?

מה שבטוח לא סייקל ראשון שלי. אבל אחרי 5-6 שנים שלא נגעתי אז זה סייקל ראשון. מבחינת טסט אני חושב שזו כמו סבבה לא גבוהה מדי. ולמה שניהם, דיבול לקיקסטארט כי לאננתת לוקח לפחות כמה שבועות להיכנס ומנסיון רגיל לסייקל כזה מהעבר. בינתיים תוצאות אש. מה אומר על שאר השאלות שלי?

אני פשוט עובר פה על פוסטים עבר בנושא העיקצוצים ואני רואה כאלה שאומרים ייאלה לקחת נובלדקס וכאלה שאומרים רק אם מרגישים ממש אבל ממש גושים אז לקחת... אז מתלבט אם לקחת? וכמה זמן צריך לקחת?
הייתי אומר קודם כל אולי 300 אנטט ומעט בולדנון/פרימו/מסטרון משהו שונה
מאשר רק 500 אנטט שאם אין בזה צורך לא חושב שזה חכם , דיבול אולי במקום משהו אחר טורינבול או בכלל עדיף בלי שום אוראלי יותר טוב

לגבי שאר השאלות טודקה מומלץ
לגבי העקצוץ אם אני לא טועה צריך ארימדקס או לטרזול

היי חברים,
נכנסתי לסייקל דיבול + טסט אננתת 500 מ"ג טסט שבועי, התחלתי עם 3 כדור דיבול ביום והעליתי בשבוע השני ל4 כדור, כרגע על 4 כדור כבר שבוע שלישי.
כמה שאלות:
1. יש לי עיקצוצים קצת בפיטמות בחזה, האם נולבדקס יספיק? לכמה זמן ? מה הכמות שצריך לקחת? אני פשוט רואה שחלק ממליצים על נולבה וחלק על ארימידקס. יש לי נובלה בהישג יד.
3. מנקה כבד אני לא לוקח, האם יש טעם בכלל לקחת במקביל? או לאחר מכן או בסוף? ויש לכם המלצה למנקה? או הכל חרטא?
1)תוסיף 2 כדורים בשבוע של ארומזין רפואי או 4 כדור של ארומזין לא רפואי (כי בדרך כלל המינון שלו חצי מהרפואי) זה אמור לסגור לך את הפינה של העיקצוצים בפיטמות) במידה ולדעתך זה לא יפסק תוסיף חצי כדור נולבה לפני שינה עד שזה נעלם בדרך כלל אחרי שבוע הכל נרגע.
2)אתה יכול לעשות דיבול 6 שבועות אם אתה עף ממנו יפה תהנה. אבל אני רוצה שתוריד ל-3 כדור ביום זה עושה תעבודה יפה מאוד. וגם פחות תופעות לוואי ופחות רעיל.
3) אני כן ממליץ על מנכי כבד ותוספים שהם לבריאות הכבד על בסיס קבוע לא רק בגלל הסייקלים גם בגלל כמויות האוכל , אולכוהול שיש לפעמים וכו.
*יש מוצר שנקרא SAME400MG תצרוך אותו במהלך הסייקל ובמהלך ה-PCT (שהוא מורכב מכלומיד וטמוקסיפן - נולבה) ולאחר ה-PCT אתה יכול להוסיף לתפריט את המוצר דוטקה.

רק לטרזול ...
דיבול מכיל methl estrediol..
2.5מג לטרזול בשבוע יכול להספיק אחרת בדיקות דם ולעלות מינון

בקשר לנולבה אין מה לגעת אם אין גודש בפיתמה..
נובלה כן יכול לעזור אבל רק מתי באמת צריך אחרת הוא יבטל אנאבוליות ומדדי igf1 לכן סתם ככה לקחת אותו זה מיותר

בונאה אתם גמורים על החיים
"2 רפואי 4 לא רפואי" - כן כי כולם יודעים שזיופים של ארומסין זה א,ב של דילרים כי זה פשוט חומר כלכך יקר (ציניות מוחלטת), אם אתה רוצה לרסק לעצמך את האסטרוגן לך על זה, 4 כדורים של ארומסין, חולה נפש.

"רק לטרזול" - כולה דיבול וטסט מה עשית אותו, ארומסין 25מג פעמיים בשבוע נגמר הסיפור, אלא אם הוא לוקח 100מג דיבול ביום זה כבר משהו אחר.

נובלה יכול לעזור לחתוך ישר את אספקת האסטרוגן לבלוטות בחזה אז אם יש לך בשלוף כן, אתה יכול לקחת חצי מהמינון כל יום רק בשביל "מניעה" ולהישאר על הצד הבטוח.

• פותח/ת השרשור
1)תוסיף 2 כדורים בשבוע של ארומזין רפואי או 4 כדור של ארומזין לא רפואי (כי בדרך כלל המינון שלו חצי מהרפואי) זה אמור לסגור לך את הפינה של העיקצוצים בפיטמות) במידה ולדעתך זה לא יפסק תוסיף חצי כדור נולבה לפני שינה עד שזה נעלם בדרך כלל אחרי שבוע הכל נרגע.
2)אתה יכול לעשות דיבול 6 שבועות אם אתה עף ממנו יפה תהנה. אבל אני רוצה שתוריד ל-3 כדור ביום זה עושה תעבודה יפה מאוד. וגם פחות תופעות לוואי ופחות רעיל.
3) אני כן ממליץ על מנכי כבד ותוספים שהם לבריאות הכבד על בסיס קבוע לא רק בגלל הסייקלים גם בגלל כמויות האוכל , אולכוהול שיש לפעמים וכו.
*יש מוצר שנקרא SAME400MG תצרוך אותו במהלך הסייקל ובמהלך ה-PCT (שהוא מורכב מכלומיד וטמוקסיפן - נולבה) ולאחר ה-PCT אתה יכול להוסיף לתפריט את המוצר דוטקה.
קטלני אחי, תודה על העזרה! יש לי בהישג יד נולבה, אני חושב שאם ארגיש עוד קצת עקצוצים אלך על חצי כדור עד שיפסיק. וואלה שוקל למשוך את הדיבול ל5-6 שבועות, כרגע אני על 4 כדור מרגיש חזק ואש! שקלתי לקחת 5 אבל זה כבר נראה לי לא לטעמי, לא רוצה תופעות מעבר או רעילות עוד יותר מטורפת. וואלה מגניב אחפש את מה שרשמת לקחת בתור מנקה כבד.

רק לטרזול ...
דיבול מכיל methl estrediol..
2.5מג לטרזול בשבוע יכול להספיק אחרת בדיקות דם ולעלות מינון

בקשר לנולבה אין מה לגעת אם אין גודש בפיתמה..
נובלה כן יכול לעזור אבל רק מתי באמת צריך אחרת הוא יבטל אנאבוליות ומדדי igf1 לכן סתם ככה לקחת אותו זה מיותר
יבטל אנבוליות? כלומר ? חצי כדור לשבוע או כמה ימים אתה חושב שיפגע בצורה רצינית, לא חושב...תקן אותי אם אני טועה.

"2 רפואי 4 לא רפואי" - כן כי כולם יודעים שזיופים של ארומסין זה א,ב של דילרים כי זה פשוט חומר כלכך יקר (ציניות מוחלטת), אם אתה רוצה לרסק לעצמך את האסטרוגן לך על זה, 4 כדורים של ארומסין, חולה נפש.

"רק לטרזול" - כולה דיבול וטסט מה עשית אותו, ארומסין 25מג פעמיים בשבוע נגמר הסיפור, אלא אם הוא לוקח 100מג דיבול ביום זה כבר משהו אחר.

נובלה יכול לעזור לחתוך ישר את אספקת האסטרוגן לבלוטות בחזה אז אם יש לך בשלוף כן, אתה יכול לקחת חצי מהמינון כל יום רק בשביל "מניעה" ולהישאר על הצד הבטוח.
סייקל של 40 מ"ג דיבול ו500 מ"ג טסט אננתת שבועי. יש לי בהישג יד נולבה, אז ממליץ לקחת חצי כדור לכמה זמן? עד שעובר העיקצוצים?

גמור אתה ומי שעשה אותך ולא חינך אותך לדבר.
ארומזין רפואי של בית מרקחת בישראל מגיע במינון של 25 מלגרם. ארומזין לא רפואי בדרך כלל מיוצר במינון של 10-12.5 מלגרם לכדור שיהיה ניתן לקחת מינון יותר נמוך למי שרוצה ולא להתעסק אם חיתוך כדורים לחצי. זה הכל.

גמור אתה ומי שעשה אותך ולא חינך אותך לדבר.
ארומזין רפואי של בית מרקחת בישראל מגיע במינון של 25 מלגרם. ארומזין לא רפואי בדרך כלל מיוצר במינון של 10-12.5 מלגרם לכדור שיהיה ניתן לקחת מינון יותר נמוך למי שרוצה ולא להתעסק אם חיתוך כדורים לחצי. זה הכל.
אז אותי כדי שתהיה יותר ספציפי ולא ישר ״תקפיץ 4 לא רפואי״ כי לא חסר גנרי במינון של 25 וגם 50.

ולהקריב אסטרוגן זה בין הדברים הכי גרועים שאתה יכול לעשות.

ודיברתי בסדר גמור הקלות שבה אמרת לו לקחת 4 פשוט הדהימה אותי.

היי חברים,

כמה שאלות:

למה דיבול? הכי זבל שיש... מעלה המון בנוזלים ובאסטרוגן.
בסייקל מסה (.לפי דעתי לא צריך אוראליים) עדיף ננדרולון + טסט וזה יעשה עבודה יפה מאוד!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית