הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חברה מועדפת

• פותח/ת השרשור LK
  • פורסם בתאריך

LK

משתמש פעיל
364
37
נק' מוניטין:
43
364
37
היי לכולם, אני מתעניין בלמצוא חברה טובה אך אינני יודע מה הכי טוב, אני אשמח שאתם תעזרו לי עם הניסיון שלכם והידע שלכם אם יש חברה שמומלצת.
ורטקס
באייר (לא יודע אם צריך לציין אבל יכול להשיג רפואי)
מדיטאק
אלפה פאהרם
והחברה האחרונה שלצערי לא הצלחתי למצוא עליה פה משהו בפורום - סוויס פהארם. (מישהו שמע עליה?)
אשמח שתוכלו לתת לי בבקשה את הביקורת שלכם אם יצא לכם להשתמש באחת מהחברות. כרגע אני על ורטקס, מרגיש בסדר גמור. לא משהו חריג.
אבל שוב; אשמח לחוות דעת, תודה רבה לכל בן אדם שיעזור.

* אני פחות פעיל בפורום ואולי החוקים השתנו אז אשמח שתעדכנו אותי אם כתבתי משהו שלא הייתי אמור לכתוב, תודה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

(מרגיש לי ילדותי שכתבתי ״הכי טובה״ אבל הכוונה הייתה לחברה עם אמון ומוניטין טוב ללא בעיות בעבר ואם לכולם י אז כמה שפחות, תודה.)

ורטקס אחלה
באייר רפואי צריח לבדוק שלא זיוף לשלוח להם איימל אם המספר של הקופסה ואין בזה משהו מיוחד אם יקר לא שווה אתה הכסף
מדיטאק לא משהו בדיקות דם יצאו מוזרות..
אלפה פרמה חברה הודית פעם היית 100 היום לא ידוע החברה עברה הרבה שינויים..
סויס פרמה טורקי אני חושב לא נבדק לא ידוע אבל מכיר אנשים שלוקחים את החברה הזאת.. ואין בעיות..

אם אני לא טועה התחלת אם ורטקס הם אחלה תמשיך איתם..

היי לכולם, אני מתעניין בלמצוא חברה טובה אך אינני יודע מה הכי טוב, אני אשמח שאתם תעזרו לי עם הניסיון שלכם והידע שלכם אם יש חברה שמומלצת.
ורטקס
באייר (לא יודע אם צריך לציין אבל יכול להשיג רפואי)
מדיטאק
אלפה פאהרם
והחברה האחרונה שלצערי לא הצלחתי למצוא עליה פה משהו בפורום - סוויס פהארם. (מישהו שמע עליה?)
אשמח שתוכלו לתת לי בבקשה את הביקורת שלכם אם יצא לכם להשתמש באחת מהחברות. כרגע אני על ורטקס, מרגיש בסדר גמור. לא משהו חריג.
אבל שוב; אשמח לחוות דעת, תודה רבה לכל בן אדם שיעזור.

* אני פחות פעיל בפורום ואולי החוקים השתנו אז אשמח שתעדכנו אותי אם כתבתי משהו שלא הייתי אמור לכתוב, תודה.

(מרגיש לי ילדותי שכתבתי ״הכי טובה״ אבל הכוונה הייתה לחברה עם אמון ומוניטין טוב ללא בעיות בעבר ואם לכולם י אז כמה שפחות, תודה.)
אם אתה יכול להשיג טסט של באייר ( רפואי) זה תמיד טוב.
לי יש ניסיון עם פיור פלטניום ודי מרוצה.
הרצתי 2 סייקלים עם החומרים שלהם ותוצאות די יפות.
ומה רע בורטקס? אם אתה מרוצה, אז תמשיך איתם.

• פותח/ת השרשור
ורטקס אחלה
באייר רפואי צריח לבדוק שלא זיוף לשלוח להם איימל אם המספר של הקופסה ואין בזה משהו מיוחד אם יקר לא שווה אתה הכסף
מדיטאק לא משהו בדיקות דם יצאו מוזרות..
אלפה פרמה חברה הודית פעם היית 100 היום לא ידוע החברה עברה הרבה שינויים..
סויס פרמה טורקי אני חושב לא נבדק לא ידוע אבל מכיר אנשים שלוקחים את החברה הזאת.. ואין בעיות..

אם אני לא טועה התחלת אם ורטקס הם אחלה תמשיך איתם..
מעריך אותך כלכך הרבה תודה לך על התגובה חסכת לי בעיקר כאב ראש אלפה כנראה לא אקח לא אוהב שזה ככה מסובך אצלהם עם השינויים בחברה. דיבול של מדיטק שמעתי ״״טוב מאוד״״...

אם אתה יכול להשיג טסט של באייר ( רפואי) זה תמיד טוב.
לי יש ניסיון עם פיור פלטניום ודי מרוצה.
הרצתי 2 סייקלים עם החומרים שלהם ותוצאות די יפות.
ומה רע בורטקס? אם אתה מרוצה, אז תמשיך איתם.
זה בעיה אם הטסט של באייר יגיע באמפולה?

מעריך אותך כלכך הרבה תודה לך על התגובה חסכת לי בעיקר כאב ראש אלפה כנראה לא אקח לא אוהב שזה ככה מסובך אצלהם עם השינויים בחברה. דיבול של מדיטק שמעתי ״״טוב מאוד״״...

זה בעיה אם הטסט של באייר יגיע באמפולה?
אין בעיה... הכי חשוב שזה לא יהיה מזוייף. מאחר ובאייר חברה רפואית ידועה, אז יש מצב שינסו לזייף.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה... הכי חשוב שזה לא יהיה מזוייף. מאחר ובאייר חברה רפואית ידועה, אז יש מצב שינסו לזייף.
הבנתי שאחד הדרכים לדעת זיוף זה אם הראש של האמפולה עקום / נראה מוזר. איזה עוד דרכים אוכל לדעת אם יש לי מקורי?

• פותח/ת השרשור
צריך להיות איזה מספר סידורי על הקופסא שלהם ולאמת את זה מול האתר שלהם.
הבנתי, אפשר לשאול שאלה אחרת? דעתך על סוסטנון? הבנתי שכבר כמעט לא נוגעים בזה ועדיף כבר טסט אנתת. מה דעתך?

הדרך היחידה לבדוק זיוף בחברה רפואית זה לשלוח להם תמונה ו case number של הפס יצור.
אמפולה זה לא בעיה אבל מתי אתה צריך לחלק מינון של אמפולה למספר זריקות בשבוע השמן יכול לאכול את הגומיה של המזרק לא הכי נוח אבל אפשרי.

בקשר ל "שמעתי" דיבול של מדי דק טוב אז שמעת חח.. תמשיך אם ורטקס לא יהיו לך בעיות תנסה תמיד ללכת על חברות שיש להם בדיקות מעבדה שנתיות וורטקס אחת מהם סה"כ מותג כן וזה פחות מעניין פשוט יש מספר פקטורים שצריך לקחת בחשבון מתי בוחרים חברה אני לא אדבר על זה כי זה הרבה לכתוב אבל ללכת לפי שמעתי שזה טוב וזה טוב אתה יכול למצאו את עצמך אם דלקות חום או סתם חור בכיס

הבנתי, אפשר לשאול שאלה אחרת? דעתך על סוסטנון? הבנתי שכבר כמעט לא נוגעים בזה ועדיף כבר טסט אנתת. מה דעתך?
אני אישית אוהב סוסטנון עקב האסטרים שיש בו.
השתמשתי בו פעמיים כחומר בסיס ומתכנן שוב להשתמש בו לסייקל הבא שלי.

סוסטנון או שאתה מזריק אותו כל יום או כל יום אחר לתקופה של 6 שבועות עד שדקונאט מצטבר כמו שצריך אחרי זה אתה יכול לעבור ל 3 פעמים בשבוע.
אם מזריקים פעמים בשבוע הוא יגרום לעליות וירידות של טסט וזה יוביל לארמטזציה גבוה (עור שומני , אכנה וגינו)
בכללי סוסט הרבה יותר טוב אבל דורש הרבה יותר זריקות בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית