היי לכולם, אני מתעניין בלמצוא חברה טובה אך אינני יודע מה הכי טוב, אני אשמח שאתם תעזרו לי עם הניסיון שלכם והידע שלכם אם יש חברה שמומלצת.
ורטקס
באייר (לא יודע אם צריך לציין אבל יכול להשיג רפואי)
מדיטאק
אלפה פאהרם
והחברה האחרונה שלצערי לא הצלחתי למצוא עליה פה משהו בפורום - סוויס פהארם. (מישהו שמע עליה?)
אשמח שתוכלו לתת לי בבקשה את הביקורת שלכם אם יצא לכם להשתמש באחת מהחברות. כרגע אני על ורטקס, מרגיש בסדר גמור. לא משהו חריג.
אבל שוב; אשמח לחוות דעת, תודה רבה לכל בן אדם שיעזור.
* אני פחות פעיל בפורום ואולי החוקים השתנו אז אשמח שתעדכנו אותי אם כתבתי משהו שלא הייתי אמור לכתוב, תודה.
(מרגיש לי ילדותי שכתבתי ״הכי טובה״ אבל הכוונה הייתה לחברה עם אמון ומוניטין טוב ללא בעיות בעבר ואם לכולם י אז כמה שפחות, תודה.)
ורטקס
באייר (לא יודע אם צריך לציין אבל יכול להשיג רפואי)
מדיטאק
אלפה פאהרם
והחברה האחרונה שלצערי לא הצלחתי למצוא עליה פה משהו בפורום - סוויס פהארם. (מישהו שמע עליה?)
אשמח שתוכלו לתת לי בבקשה את הביקורת שלכם אם יצא לכם להשתמש באחת מהחברות. כרגע אני על ורטקס, מרגיש בסדר גמור. לא משהו חריג.
אבל שוב; אשמח לחוות דעת, תודה רבה לכל בן אדם שיעזור.
* אני פחות פעיל בפורום ואולי החוקים השתנו אז אשמח שתעדכנו אותי אם כתבתי משהו שלא הייתי אמור לכתוב, תודה.
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
(מרגיש לי ילדותי שכתבתי ״הכי טובה״ אבל הכוונה הייתה לחברה עם אמון ומוניטין טוב ללא בעיות בעבר ואם לכולם י אז כמה שפחות, תודה.)