עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
התחלת סייקל על 49 ק"ג?הגובה שלי 1.67
המשקל 49.4
בעייתי מאוד מבחינת אוכל חלבי בעיקר ודגים
התחלתי סייקל של טסט 500 + דקה 300 כל 3.5 ימים עם ארמידקס אחרי כל הזרקה
התפריט שלי יוצא
2700 קלוריות
150 חלבון
380 פחמימה
כמה קילו אני אמור לעלות בכל חודש?
גם אם הוא על 5% שומן, הוא לא במצב של להתחיל סייקל. גם אם היה 1% שומן. אל תכתוב דברים לא נכונים. בשום מצב, בחור ששוקל 18 קילו מתחת לגובה שלו, לא יכול להתחיל סייקל.התחלת סייקל על 49 ק"ג?
מה עם לנסות את הדרך הקונבציונלית קודם כל?
אלא אם אתה על 5% שומן לדעתי אתה עושה טעות.
ג.נ
לא מבין בעולם הסייקלים, רק נותן את דעתי.
אז אני קטן? ☹️גם אם הוא על 5% שומן, הוא לא במצב של להתחיל סייקל. גם אם היה 1% שומן. אל תכתוב דברים לא נכונים. בשום מצב, בחור ששוקל 18 קילו מתחת לגובה שלו, לא יכול להתחיל סייקל.
גם אם היה 10 קילו מתחת לגובה שלו, על אחוז השומן שתיארת, הוא עדיין קטן. עד שלא מגיעים למשקל גוף של הגובה בערך על א"ש נמוך, זה קטן. ולא משנה כמה הבחור חטוב. זה פשוט קטן.
פותח השרשור, זה לא באמת משנה כמה תעלה מהטסט, כי אלה נוזלים שנכנסים לך לתוך השרירים. זה ירד כשתצא מהסייקל. אתה לא במצב להתחיל סייקל. רוצה לגדול? תאכל.
כמה זריקות כבר הספקת לעשות?
לא זוכר מה הנתונים שלך, לא יודע אם אתה קטן.אז אני קטן? ☹️
אגב,
אני אכתוב מה שאני רוצה וחושב, אין פה נכון לא נכון ואתה רחוק מלתת את הדעת על אחרים.
בדיוק בגלל הדברים האלה אני רושם למטה "לדעתי", לא מוצא חן בעינייך? זה לגמרי בסדר לדלג על ההודעה.
ג.נ
לא מבין בעולם הסייקלים,
הנתונים שלי לא עומדים עם התנאי סף שלך וזה רק מראה כמה אתה מקשקש.לא זוכר מה הנתונים שלך, לא יודע אם אתה קטן.
רשמתי לדעתי, ושוב אין לך שום אסמכתא לזה שאם הוא יקח יקרה משהו בלתי הפיך אל מול מישהו שישקול 70 ק"ג אז אני לא מבין את הדיון.התערבתי כי אתה עלול להטעות פה אנשים. ברגע שאני רואה מישהו שמפרסם באופן ציבורי שגבר ששוקל 49 קילו על 1.67 אין בעיה שיתחיל סייקל אם הוא על 5% שומן, אני חייב לתקן. כי זו טעות חמורה, והיא עלולה להטעות אחרים.
חחחחחחחחחחח טוב פעם הבאה אשאל אותך לפני.אם כבר מדברים, אתה לא רשאי להביע דעה בנושא, היות ואתה לא משתמש בחומרים, וגם כי הודית בפירוש ש:
שמח שהגענו לאי-הסכמה.הנתונים שלי לא עומדים עם התנאי סף שלך וזה רק מראה כמה אתה מקשקש.
רשמתי לדעתי, ושוב אין לך שום אסמכתא לזה שאם הוא יקח יקרה משהו בלתי הפיך אל מול מישהו שישקול 70 ק"ג אז אני לא מבין את הדיון.
יש לך את דעתך, לי יש את דעתי.
אני לא ביטלתי את שלך אלא אתה ניסית לבטל את שלי, ובלי שום הצדקה.
חחחחחחחחחחח טוב פעם הבאה אשאל אותך לפני.
התחלת סייקל על 49 ק"ג?
ג.נ
לא מבין בעולם הסייקלים, רק נותן את
21בן כמה?
איך הבנת שהוא התכוון לזה ? וכמה אתה חושב יש טבעיים שהם על 5% שומן שייכנסו ספציפית לפוסט הזה, יקראו ויגידו לעצם: וואלה, אפשר להתחיל סייקל כי מישהו בפורום אמר את זה.ברגע שאני רואה מישהו שמפרסם באופן ציבורי שגבר ששוקל 49 קילו על 1.67 אין בעיה שיתחיל סייקל אם הוא על 5% שומן
איך הבנתי את זה? הבנתי את זה כי הוא כתב את זה מפורש.איך הבנת שהוא התכוון לזה ?
התחלת סייקל על 49 ק"ג
אני מכיר אנשים שהתחילו סייקלים מקריאת הודעה של מישהו בטלגרם, בקבוצה ציבורית של סטרואידים. בחור ששוקל 70 על 1.87.
וכמה אתה חושב יש טבעיים שהם על 5% שומן שייכנסו ספציפית לפוסט הזה, יקראו ויגידו לעצם: וואלה, אפשר להתחיל סייקל כי מישהו בפורום אמר את זה.
טוב אני יודע שקצת קשה לך לנהל דיון אז ארשום לך כמה שאלות, אם תרצה לענות עליהם - בבקשה.איך הבנתי את זה? הבנתי את זה כי הוא כתב את זה מפורש.
תקרא:
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
אני מכיר אנשים שהתחילו סייקלים מקריאת הודעה של מישהו בטלגרם, בקבוצה ציבורית של סטרואידים. בחור ששוקל 70 על 1.87.
אני מאמין ששחיפים על 10% יקראו דבר כזה ויקבלו תירוץ להתחיל סייקל, כי זו התרבות היום בארץ ובעולם
1. DEXA. אי אפשר לדעת אף פעם כמה ממסת הגוף הרזה היא שריר וכמה היא נוזלים.טוב אני יודע שקצת קשה לך לנהל דיון אז ארשום לך כמה שאלות, אם תרצה לענות עליהם - בבקשה.
1. כמה ק"ג שריר בערך יהיה לאדם ששוקל 50 ק"ג על 5% שומן?
2. אם אותו בחור שהגובה שלו 1.67 ושוקל 67 ק"ג (כדי לעמוד בתנאי הסף שלך) ועל 15% שומן, כמה ק"ג שריר יהיה לו?
3. מה התנאי שלך להיכנס לסייקל? משקל? לא משנה הרכב גוף? לפי מסת שריר? שומן?
4. בתור מישהו שהתחרה בפיתוח גוף טבעי ברמות הגבוהות ביותר בעולם אני לא נכנסתי לתנאי שלך, האם לעשות סייקל במצבי זו טעות?
5. אתה מסכים שבהנחה ואדם שוקל מעט (X), ככל שהאחוז שומן שלו יהיה יותר נמוך סביר להניח שה"מצב" שלו יהיה יותר טוב כדי להתחיל סייקל?
אני אסלח לך על החוצפה שלך.טוב אני יודע שקצת קשה לך לנהל דיון אז ארשום לך כמה שאלות, אם תרצה לענות עליהם - בבקשה.
בגלל זה רשמתי בערך, אחד מהליקויים שלך בניהול דיון זה לא לקרוא כמו שצריך את הצד השני.1. DEXA. אי אפשר לדעת אף פעם כמה ממסת הגוף הרזה היא שריר וכמה היא נוזלים.
2. DEXA. אי אפשר לדעת אף פעם כמה ממסת הגוף הרזה היא שריר וכמה היא נוזלים
חחחחח אתה חושב שנפגעתי ממך?4. לקחת את זה קשה, את האמירה שלי. אין לך מה להיפגע. לא התייחסתי אליך, וגם אני לא יודע מה הנתונים שלך. לעשות סייקל זו תמיד טעות. יש כאלה שהטעות איתם חמורה פי כמה... סטרואידים זה זבל
אז אתה מסכים איתי פשוט אמרת את זה בשפה קצת מערבבת, אם אחוז השומן יותר נמוך אז מסת שריר יותר גבוהה כמעט בהכרח.5. זה תלוי בכל כך הרבה משתנים. האמת היא שכדאי לצבור מסת שריר וכוח באופן משמעותי מאוד, לפני שבוחרים לעבור לצד האפל.
כשאחפש את הסליחה שלך אעדכן אותך.אני אסלח לך על החוצפה שלך.
הליקויים שלי הם ocd, אגו, חוסר פחד, לא פוחד מהשלכות, ועוד כל מיני בעיות נפשיות., אחד מהליקויים שלך
כן, חוסר הביטחון שלך מטפטף, לכן ביקשת ממני אישור לאם אתה קטן או גדול לפי הנתונים שלך, וביקשת אישור לדעת שאתה במצב להתחיל סייקל.חחחחח אתה חושב שנפגעתי ממך?
אם אתה יודע שהשגת בתחום הבאדיבילדינג המון, ואתה אכן בילדר ברמה עולמית, כמו שאתה טוען על עצמך, למה אתה מבקש ממני אישורים על הנתונים שלך, והאם אתה יכול להתחיל סייקל?אחרי מה שהשגתי בתחום אם מישהו זר באינטרנט היה מוריד אותי המצב שלי היה חמור מאוד.
אז אתה רוצה תשובה לשאלה שלך? ביקשת, תקבל.אני גובה 1.83-1.84 ומשקל במה 76-77 ק"ג
איך אני מסכים איתך אם אתה טוען שאפשר להתחיל סייקל כשאתה שוקל 18 קילו מתחת לגובה שלך, כשאני טוען שצריך מסה וכוח נכבדים לפני שמתחילים סייקל?אז אתה מסכים איתי פשוט אמרת את זה בשפה קצת מערבבת, אם אחוז השומן יותר נמוך אז מסת שריר יותר גבוהה כמעט בהכרח.
סגור.כשאחפש את הסליחה שלך אעדכן אותך.