הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה קילו עולים עם טסט בערך

• פותח/ת השרשור lidi1
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

lidi1

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
הגובה שלי 1.67
המשקל 49.4
בעייתי מאוד מבחינת אוכל חלבי בעיקר ודגים
התחלתי סייקל של טסט 500 + דקה 300 כל 3.5 ימים עם ארמידקס אחרי כל הזרקה
התפריט שלי יוצא
2700 קלוריות
150 חלבון
380 פחמימה
כמה קילו אני אמור לעלות בכל חודש?

הגובה שלי 1.67
המשקל 49.4
בעייתי מאוד מבחינת אוכל חלבי בעיקר ודגים
התחלתי סייקל של טסט 500 + דקה 300 כל 3.5 ימים עם ארמידקס אחרי כל הזרקה
התפריט שלי יוצא
2700 קלוריות
150 חלבון
380 פחמימה
כמה קילו אני אמור לעלות בכל חודש?
התחלת סייקל על 49 ק"ג?
מה עם לנסות את הדרך הקונבציונלית קודם כל?
אלא אם אתה על 5% שומן לדעתי אתה עושה טעות.

ג.נ
לא מבין בעולם הסייקלים, רק נותן את דעתי.

אני מתאר לעצמי שזה סייקל ראשון שלך
וגם רואה שהדילר שלך סתם דוחף לך דברים ואומר לך מה לקחת בלי היגיון מאחורי הדברים.
או שתפסיק הכל עכשיו והגוף יתאושש כבר לבד
או שתמשיך רק עם טסט בלי לקחת ai כי אתה לא יודע איך הגוף שלך מגיב.
לא משנה אם זה טעות להתחיל במשקל שלך אבל כן חשוב שאתה לא מתחת ל23

חבר יקר אתה שוקל 50קג, הייתי במקום שלך, פשוט אוכלים כמה שאפשר, תעלה את ה10-15 קג הראשוניים טבעי, תתאמן שנתיים שלוש ואז תחשוב על סייקל, יש לך הרבה פירות לקצור לפני סייקל.

היות וכבר התחלה, תוריד את הדקה ותישאר עם רק עם טסט, בהצלחה

התחלת סייקל על 49 ק"ג?

ג.נ
לא מבין בעולם הסייקלים, רק נותן את דעתי.
גם אם הוא על 5% שומן, הוא לא במצב של להתחיל סייקל. גם אם היה 1% שומן. אל תכתוב דברים לא נכונים. בשום מצב, בחור ששוקל 18 קילו מתחת לגובה שלו, לא יכול להתחיל סייקל.
גם אם היה 10 קילו מתחת לגובה שלו, על אחוז השומן שתיארת, הוא עדיין קטן. עד שלא מגיעים למשקל גוף של הגובה בערך על א"ש נמוך, זה קטן. ולא משנה כמה הבחור חטוב. זה פשוט קטן.
פותח השרשור, זה לא באמת משנה כמה תעלה מהטסט, כי אלה נוזלים שנכנסים לך לתוך השרירים. זה ירד כשתצא מהסייקל. אתה לא במצב להתחיל סייקל. רוצה לגדול? תאכל.
כמה זריקות כבר הספקת לעשות?

נערך לאחרונה:
גם אם הוא על 5% שומן, הוא לא במצב של להתחיל סייקל. גם אם היה 1% שומן. אל תכתוב דברים לא נכונים. בשום מצב, בחור ששוקל 18 קילו מתחת לגובה שלו, לא יכול להתחיל סייקל.
גם אם היה 10 קילו מתחת לגובה שלו, על אחוז השומן שתיארת, הוא עדיין קטן. עד שלא מגיעים למשקל גוף של הגובה בערך על א"ש נמוך, זה קטן. ולא משנה כמה הבחור חטוב. זה פשוט קטן.
פותח השרשור, זה לא באמת משנה כמה תעלה מהטסט, כי אלה נוזלים שנכנסים לך לתוך השרירים. זה ירד כשתצא מהסייקל. אתה לא במצב להתחיל סייקל. רוצה לגדול? תאכל.
כמה זריקות כבר הספקת לעשות?
אז אני קטן? ☹️

אגב,
אני אכתוב מה שאני רוצה וחושב, אין פה נכון לא נכון ואתה רחוק מלתת את הדעת על אחרים.
בדיוק בגלל הדברים האלה אני רושם למטה "לדעתי", לא מוצא חן בעינייך? זה לגמרי בסדר לדלג על ההודעה.

אז אני קטן? ☹️

אגב,
אני אכתוב מה שאני רוצה וחושב, אין פה נכון לא נכון ואתה רחוק מלתת את הדעת על אחרים.
בדיוק בגלל הדברים האלה אני רושם למטה "לדעתי", לא מוצא חן בעינייך? זה לגמרי בסדר לדלג על ההודעה.
לא זוכר מה הנתונים שלך, לא יודע אם אתה קטן.
התערבתי כי אתה עלול להטעות פה אנשים. ברגע שאני רואה מישהו שמפרסם באופן ציבורי שגבר ששוקל 49 קילו על 1.67 אין בעיה שיתחיל סייקל אם הוא על 5% שומן, אני חייב לתקן. כי זו טעות חמורה, והיא עלולה להטעות אחרים.
למה אני רחוק מלתת דעת על אחרים? אני הרצתי סייקלים בחיי, אני מבין את המשמעות של חומרים, אני בחור גדול, ולכן במעמד שאני יכול להשתמש באנאבוליים, ולכן להביע דעה בנושא.
אם כבר מדברים, אתה לא רשאי להביע דעה בנושא, היות ואתה לא משתמש בחומרים, וגם כי הודית בפירוש ש:
ג.נ
לא מבין בעולם הסייקלים,

לא זוכר מה הנתונים שלך, לא יודע אם אתה קטן.
הנתונים שלי לא עומדים עם התנאי סף שלך וזה רק מראה כמה אתה מקשקש.
התערבתי כי אתה עלול להטעות פה אנשים. ברגע שאני רואה מישהו שמפרסם באופן ציבורי שגבר ששוקל 49 קילו על 1.67 אין בעיה שיתחיל סייקל אם הוא על 5% שומן, אני חייב לתקן. כי זו טעות חמורה, והיא עלולה להטעות אחרים.
רשמתי לדעתי, ושוב אין לך שום אסמכתא לזה שאם הוא יקח יקרה משהו בלתי הפיך אל מול מישהו שישקול 70 ק"ג אז אני לא מבין את הדיון.
יש לך את דעתך, לי יש את דעתי.
אני לא ביטלתי את שלך אלא אתה ניסית לבטל את שלי, וזה ההבדל.
אם כבר מדברים, אתה לא רשאי להביע דעה בנושא, היות ואתה לא משתמש בחומרים, וגם כי הודית בפירוש ש:
חחחחחחחחחחח טוב פעם הבאה אשאל אותך לפני.

הנתונים שלי לא עומדים עם התנאי סף שלך וזה רק מראה כמה אתה מקשקש.

רשמתי לדעתי, ושוב אין לך שום אסמכתא לזה שאם הוא יקח יקרה משהו בלתי הפיך אל מול מישהו שישקול 70 ק"ג אז אני לא מבין את הדיון.
יש לך את דעתך, לי יש את דעתי.
אני לא ביטלתי את שלך אלא אתה ניסית לבטל את שלי, ובלי שום הצדקה.

חחחחחחחחחחח טוב פעם הבאה אשאל אותך לפני.
שמח שהגענו לאי-הסכמה.
יום טוב...

• עצוב/ה
Reactions: OA
  • פותח/ת השרשור
ברגע שאני רואה מישהו שמפרסם באופן ציבורי שגבר ששוקל 49 קילו על 1.67 אין בעיה שיתחיל סייקל אם הוא על 5% שומן
איך הבנת שהוא התכוון לזה ? וכמה אתה חושב יש טבעיים שהם על 5% שומן שייכנסו ספציפית לפוסט הזה, יקראו ויגידו לעצם: וואלה, אפשר להתחיל סייקל כי מישהו בפורום אמר את זה.

איך הבנת שהוא התכוון לזה ?
איך הבנתי את זה? הבנתי את זה כי הוא כתב את זה מפורש.
תקרא:

התחלת סייקל על 49 ק"ג
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––

וכמה אתה חושב יש טבעיים שהם על 5% שומן שייכנסו ספציפית לפוסט הזה, יקראו ויגידו לעצם: וואלה, אפשר להתחיל סייקל כי מישהו בפורום אמר את זה.
אני מכיר אנשים שהתחילו סייקלים מקריאת הודעה של מישהו בטלגרם, בקבוצה ציבורית של סטרואידים. בחור ששוקל 70 על 1.87.
אני מאמין ששחיפים על 10% יקראו דבר כזה ויקבלו תירוץ להתחיל סייקל, כי זו התרבות היום בארץ ובעולם.

איך הבנתי את זה? הבנתי את זה כי הוא כתב את זה מפורש.
תקרא:

אני מכיר אנשים שהתחילו סייקלים מקריאת הודעה של מישהו בטלגרם, בקבוצה ציבורית של סטרואידים. בחור ששוקל 70 על 1.87.
אני מאמין ששחיפים על 10% יקראו דבר כזה ויקבלו תירוץ להתחיל סייקל, כי זו התרבות היום בארץ ובעולם
טוב אני יודע שקצת קשה לך לנהל דיון אז ארשום לך כמה שאלות, אם תרצה לענות עליהם - בבקשה.

1. כמה ק"ג שריר בערך יהיה לאדם ששוקל 50 ק"ג על 5% שומן?
2. אם אותו בחור שהגובה שלו 1.67 ושוקל 67 ק"ג (כדי לעמוד בתנאי הסף שלך) ועל 15% שומן, כמה ק"ג שריר יהיה לו?
3. מה התנאי שלך להיכנס לסייקל? משקל? גובה? לא משנה הרכב גוף? לפי מסת שריר? שומן?
4. בתור מישהו שהתחרה בפיתוח גוף טבעי ברמות הגבוהות ביותר בעולם אני לא נכנסתי לתנאי שלך, האם לעשות סייקל במצבי זו טעות כמו שאתה טוען?
5. אתה מסכים שבהנחה ואדם שוקל מעט (X), ככל שהאחוז שומן שלו יהיה יותר נמוך סביר להניח שה"מצב" שלו יהיה יותר טוב באופן יחסי כדי להתחיל סייקל?

טוב אני יודע שקצת קשה לך לנהל דיון אז ארשום לך כמה שאלות, אם תרצה לענות עליהם - בבקשה.

1. כמה ק"ג שריר בערך יהיה לאדם ששוקל 50 ק"ג על 5% שומן?
2. אם אותו בחור שהגובה שלו 1.67 ושוקל 67 ק"ג (כדי לעמוד בתנאי הסף שלך) ועל 15% שומן, כמה ק"ג שריר יהיה לו?
3. מה התנאי שלך להיכנס לסייקל? משקל? לא משנה הרכב גוף? לפי מסת שריר? שומן?
4. בתור מישהו שהתחרה בפיתוח גוף טבעי ברמות הגבוהות ביותר בעולם אני לא נכנסתי לתנאי שלך, האם לעשות סייקל במצבי זו טעות?
5. אתה מסכים שבהנחה ואדם שוקל מעט (X), ככל שהאחוז שומן שלו יהיה יותר נמוך סביר להניח שה"מצב" שלו יהיה יותר טוב כדי להתחיל סייקל?
1. DEXA. אי אפשר לדעת אף פעם כמה ממסת הגוף הרזה היא שריר וכמה היא נוזלים.
2. DEXA. אי אפשר לדעת אף פעם כמה ממסת הגוף הרזה היא שריר וכמה היא נוזלים
3. אין שום תנאי להיכנס לסייקל. כל אחד יכול לעשות כרצונו. אין סלקטור בכניסה. יש דילרים אוהבי כסף שמוכנים למכור לכל מאן דבעי.
4. לקחת את זה קשה, את האמירה שלי. אין לך מה להיפגע. לא התייחסתי אליך, וגם אני לא יודע מה הנתונים שלך. לעשות סייקל זו תמיד טעות. יש כאלה שהטעות איתם חמורה פי כמה... סטרואידים זה זבל
5. זה תלוי בכל כך הרבה משתנים. האמת היא שכדאי לצבור מסת שריר וכוח באופן משמעותי מאוד, לפני שבוחרים לעבור לצד האפל.
הרצפטורים יתרגלו לחומרים עם הזמן, וככל שהזמן יעבור והסייקלים יתקדמו הוא יצטרך סייקל מורכב יותר, ומינונים גבוהים יותר. גבר ששוקל פחות מ50 קילו על 1.67 ומתחיל סייקל, גם אם יגדל, הוא יצטרך בהמשך לקחת מינונים גבוהים יותר משמעותית ולעשות סייקלים מורכבים יותר ממי שהתחיל להזריק נניח על 90 קילו 1.80, א"ש סביר.
אני, באופן אישי, התחלתי עם החומרים רק תקופה מסוימת אחרי שאנשים חשבו שאני על חומרים, ורק לאחר שצברתי מסה גדולה וכוח גדול.

אני אסלח לך על החוצפה שלך.

1. DEXA. אי אפשר לדעת אף פעם כמה ממסת הגוף הרזה היא שריר וכמה היא נוזלים.
2. DEXA. אי אפשר לדעת אף פעם כמה ממסת הגוף הרזה היא שריר וכמה היא נוזלים
בגלל זה רשמתי בערך, אחד מהליקויים שלך בניהול דיון זה לא לקרוא כמו שצריך את הצד השני.
4. לקחת את זה קשה, את האמירה שלי. אין לך מה להיפגע. לא התייחסתי אליך, וגם אני לא יודע מה הנתונים שלך. לעשות סייקל זו תמיד טעות. יש כאלה שהטעות איתם חמורה פי כמה... סטרואידים זה זבל
חחחחח אתה חושב שנפגעתי ממך?
אחרי מה שהשגתי בתחום אם מישהו זר באינטרנט היה מוריד אותי המצב שלי היה חמור מאוד.
שאלתי על עצמי כי אני לא נכנס בהגבלה שלך אז רציתי לשמוע.
אני גובה 1.83-1.84 ומשקל במה 76-77 ק"ג
5. זה תלוי בכל כך הרבה משתנים. האמת היא שכדאי לצבור מסת שריר וכוח באופן משמעותי מאוד, לפני שבוחרים לעבור לצד האפל.
אז אתה מסכים איתי פשוט אמרת את זה בשפה קצת מערבבת, אם אחוז השומן יותר נמוך אז מסת שריר יותר גבוהה כמעט בהכרח.
אני אסלח לך על החוצפה שלך.
כשאחפש את הסליחה שלך אעדכן אותך.

, אחד מהליקויים שלך
הליקויים שלי הם ocd, אגו, חוסר פחד, לא פוחד מהשלכות, ועוד כל מיני בעיות נפשיות.
בניהול דיון - אין לי ליקויים. בתור מורה ללשון וחינוך מיוחד, דע לך, אני תמיד מבין את הצד השני. אבל, במקרה שלך, אתה לא מבין מה אתה רוצה מעצמך... חוץ מזה שההשקפה שלך היא שאחוז שומן נמוך זו אינדיקציה לכל או קובע מסת שריר וכוח, גם להתחיל סייקל בתור שחיף.
והתשובה היא, אי אפשר בערך. מה לא הבנת? אתה רוצה לדעת כמה שריר יש בדיוק? תבדוק בDEXA
חחחחח אתה חושב שנפגעתי ממך?
כן, חוסר הביטחון שלך מטפטף, לכן ביקשת ממני אישור לאם אתה קטן או גדול לפי הנתונים שלך, וביקשת אישור לדעת שאתה במצב להתחיל סייקל.
אחרי מה שהשגתי בתחום אם מישהו זר באינטרנט היה מוריד אותי המצב שלי היה חמור מאוד.
אם אתה יודע שהשגת בתחום הבאדיבילדינג המון, ואתה אכן בילדר ברמה עולמית, כמו שאתה טוען על עצמך, למה אתה מבקש ממני אישורים על הנתונים שלך, והאם אתה יכול להתחיל סייקל?
אני גובה 1.83-1.84 ומשקל במה 76-77 ק"ג
אז אתה רוצה תשובה לשאלה שלך? ביקשת, תקבל.
כן, אתה קטן.
אבל אל תאשים בזה את הכישורים שלך או את המוטיבציה שלך. עולם הבאדיבילדינג רקוב מהיסוד, היות והגישה שלו היום שונה מהעבר.
פעם, הבילדרים היו גזע בלי פחד, עם של דוברמנים. להרים כבד ולגדול ולעלות באחוזי שומן ולהיות חזקים, ולחטב כשמגיעה השעה...
היום, הבילדרים הם פייק. אתם רק רוצים להיראות חזקים, אנחנו רוצים להיות חזקים באמת.
לא מעניין אותך שום דבר חוץ מהקוביות והורידים שלך בידיים, שיהיו תמונות יפות לאינסטה, ולהרשים את הצ'וצ'ות במכון.
האמת היא, שיכלת להשיג הרבה יותר כל השנים האלה שאתה מתאמן... אם לא היית עסוק בלהיתקע על אחוז שומן חד ספרתי, היית יכולת לצבור הרבה יותר שריר ממה שיש עליך היום, ולהיראות הרבה יותר טוב, גם על 5% שומן יותר.
אבל בעולם שלכם הכל הפוך, רק הפחד לאבד את הקוביות מדבר...
אז אתה מסכים איתי פשוט אמרת את זה בשפה קצת מערבבת, אם אחוז השומן יותר נמוך אז מסת שריר יותר גבוהה כמעט בהכרח.
איך אני מסכים איתך אם אתה טוען שאפשר להתחיל סייקל כשאתה שוקל 18 קילו מתחת לגובה שלך, כשאני טוען שצריך מסה וכוח נכבדים לפני שמתחילים סייקל?
אני חייב שתסביר לי איך.
כשאחפש את הסליחה שלך אעדכן אותך.
סגור.
אנחנו פנויים 24/6 במענה שלנו לפניות הציבור *2233

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית