הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כדורי קפאין VS פרי וורקאאוט

Future Trunks

משתמש מתחיל
168
11
נק' מוניטין:
11
168
11
היי!,
אני מתאמן 7 שנים בערך ועד עכשיו (עם הפסקות בין לבין) השתמשתי בפרי וורק אאוט אוהב את הבוסט שזה נותן לי. אבל המחירים פשוט קיצוניים (לאלה שבאמת מרגישים, לדוגמא C4) באי הרב 180 ש״ח! ביחס לדוגמא לכדורי קפאין שעוליפ בסביבות 30-40 ש״ח לאותו כמות מנות ואפילו יותר מ״ג קפאין.
אבל השאלה אם אני אקבל את אותו התחושה כי בפרימוורק אאוט יש עוד חומרים מעבר לקפאין…? בחיים לא לקחתי כדורי קפאין.

תשובה נבחרת
ברור לי שקפאין זה המרכיב העיקרי פה השאלה אם אקח כדורי קפאין שאין בהם את החומרים האחרים שיש בפריוורקאאוט אני יקבל את אותו פאמפ ונפח או שזה גם מה שנטו הקפאין עושה?
אני לא בטוח שאני מבין מה זה פאמפ ונפח.
קפאין נותן אנרגיה כשעייפים להתאמן חזק.
כל מה שאתה צריך זה קפאין.
אני מאוד רגיש לקפאין, אני לא לוקח שום סוג של קפאין אף פעם. בתחרות אני לוקח כדורי קפאין ולא נרדם כל הלילה שאחרי.

כל הניאצין והחומרים האחרים לא ממריצים אותך באמת כמו שקפאין עושה.

אני אמנם מתאמן טרי (רק שנה) ניסיתי כמה קדם אימון ובינהם C4 (לא כתבת איזה, יש כמה סוגים עם רכיבים שונים), באימונים רגילים של שעתיים אני משתמש בקפאין וטעם בסגנון True Citrus‏, True Lemon, אנרגיה, חמוציות ודובדבן פראיים, 6 מנות, 0.57‎ oz‏ (16.2 גרם) או באמינו אנרג'י שהדבר היחידי שמשפיע שם על הגוף זה הקפאין אבל זה עדיין מאוד זול בהשוואה לדברים אחרים.

C4 הערכים שלו לא וואו בכלל לדעתי. כקדם אימון אני משתמש כרגע ב The Shadow! Pre-workout וזה גם הייתה פשרה, הייתי מעדיף את גודזילה או החדש של דרק MPMD. אבל, כמו הרבה, אני משתמש בקדם אימון פעם בשבוע, אימון ארוך של כ-3 שעות ומעלה.

כן המשלוח עושה את העסק יקר גם עם משלוח חינם מIHERB - פשוט או שאין את מה שרוצים או שיקר ליחס לחנויות בחול. אישית אנחנו הרבה בחול מהעבודה והמחירים מעולים, בדובאי לדוגמא.

יש לדעתי הבדל גדול בין קדם אימון טוב לסתם קפאין. וזה לא רק בכמות הקפאין.

עברתי כמעט על כל מוצר באייהרב..
בסופו של יום,כמות הקפאין היא שקובעת.
וטיפ טיפה ציטרולין,ובטא אלינו ממש בקטנה

• פותח/ת השרשור
אני מאוד רגיש לקפאין, אני לא לוקח שום סוג של קפאין אף פעם. בתחרות אני לוקח כדורי קפאין ולא נרדם כל הלילה שאחרי.

ברור לי שקפאין זה המרכיב העיקרי פה השאלה אם אקח כדורי קפאין שאין בהם את החומרים האחרים שיש בפריוורקאאוט אני יקבל את אותו פאמפ ונפח או שזה גם מה שנטו הקפאין עושה?

תשובה נבחרת
  • פותח/ת השרשור
החומרים הנוספים שיש בפרי וורקאאוט מעבר לקפאין (לדוגמא : ציטרלין, גלוטמין וכו…) הם תורמים לפאמפ או שזה נטו הקפאין?

החומרים הנוספים שיש בפרי וורקאאוט מעבר לקפאין (לדוגמא : ציטרלין, גלוטמין וכו…) הם תורמים לפאמפ או שזה נטו הקפאין?
גלוטמין זה שטויות במיץ בהנחה והתזונה מאוזנת,
הדברים היחידים שיכולים איכשהו להשפיע הם ציטרולין / ארג'נין / בטא אלנין.

לא ראיתי מחקרים על זה, ואני באמת לא יודע, אבל ממה שנראה לי האימון נותן פאמפ, לא קפאין או חומצות אמינו מסוימות.
בשני ביסים של חזה עוף, אני מאמין שתקבל יותר ציטרולין, ארגנין ובטא אלנין מאשר בכף פרי ווארקאוט.

• פותח/ת השרשור
המרכיבים שכתבת פה משפיעים על הפאמפ והתחושה הזה של האקספלוסיב לאימון אםאתה מבין מה אני מתכוון…?

יש כדורי קפאין חזקים? או אבקת חלבון המכילה קפאין בכמות גבוהה נ.ב. אני רגיש ללקטוז

בשני ביסים של חזה עוף, אני מאמין שתקבל יותר ציטרולין, ארגנין ובטא אלנין מאשר בכף פרי ווארקאוט.
ממש ממש לא נכון.
1686300038292.png

יש כדורי קפאין חזקים? או אבקת חלבון המכילה קפאין בכמות גבוהה נ.ב. אני רגיש ללקטוז
כדור קפאין סטנדרטי מכיל 200 מ"ג בד"כ. מניח שתוכל למצוא מינונים שונים אם תתאמץ.
אבקת חלבון עם קפאין מיותרת לחלוטין, כנראה שאתה תשלם עליה יותר מעל קפאין וחלבון בנפרד.
כמו כן, ככל הנראה זה מוצר מיותר עבורך.

• פותח/ת השרשור
אשמח שתתמקדו בנושא הפוסט, אז לדעתכם פרי וורקאאוט יתן יותר הרגשה של אנרגיה ופאמפ בגלל המרכיבים הנוספים שיש מעבר לקפאין או שזה ממש מינורי וקפאין נותן פה 99% מההשפעה ?

אשמח שתתמקדו בנושא הפוסט, אז לדעתכם פרי וורקאאוט יתן יותר הרגשה של אנרגיה ופאמפ בגלל המרכיבים הנוספים שיש מעבר לקפאין או שזה ממש מינורי וקפאין נותן פה 99% מההשפעה ?
אתה רוצה פאמפ תקח סיאליס

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית